Fulgusori de nov-dec 2009 (127)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Ionelamaria, iti doresc si eu multa sanatate, si dupa o analiza ceva sa afli ca nu e nimic serios.........vitaminele astea colorate........

Ha ha ha. ce frumos Pirelia, o asteapta o gramada de prieteni pe pustoaica ta..

cea mai fericita cu 34+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

intrebare intrebatoare:
cand va doare spatele.....mai exact prin ce zone se localizeaza durerea?
eu experimentez acum o durere in partea dreapta, cam prin zona omoplatului.....si ma gandesc....sa dau drumul ipohondriei...sau o fi de la atata stat in pat si amorteala?

krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai

sigur e de la stat in pat !!!!

cea mai fericita cu 34+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

durerile de spate din zona superioara sunt datorate burticii care trage in jos si muschiuletii spatelui nu sunt suficient de pregatiti si antrenati/dezvoltati cat sa sustina... nu e nimic anormal sau de speriat.

durerile din zona inferioara a spatelui pot fi de mai multe feluri... eu de exemplu inca de prin luna a 6-a am experimentat niste dureri si uneori troznituri la mers in partea dreapta jos. motivul - ligamentul sacro-iliac... se dilata se relaxeaza pentru a face loc maririi uterului. si acum la intors noaptea in pat tot acolo ma doare... sper sa isi revina dupa ce nasc.

35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Hello, fetele, am venit si eu de la cinema. Nici nu stiu daca sa ma supar sau nu, am ramas asa cu un gust ca ceva nu e in regula. Piscotica mea a luat in 10 zile doar 130 de grame, este in limita normalului, dar la limita inferioara. Nu-mi place chestia asta deloc. Mi-a spus clar ca nu va fi un copil de 4 kile la nastere. Placenta nu prezinta semne de imbatranire, deci nu se pune problema sa nu fi luat mai mult in greutate din cauza placentei. In rest totul e in regula. Colul nu l-a putut vedea pentru ca nu aveam vezica plina, desi aveam senzatia ca fac pe mine. Astept sa vina medicul meu sa-mi explice ce se intampla. Sper sa nu fie grav. 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

saru'mana fetelor pentru raspunsuri!
m-ati mai linistit si mi-ati mai alungat niste tristeturi recente...care sper sa nu ma mai atinga de-acum incolo..

krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

ANdre cand ai zis de cinema vroiam sa intreb ce film...
nu te speria daca e normal e normal... nu toate gazele trebuie sa fie barosane la nastere. eu am prieteni cu baietel de 2700 grame care acum e voinicel bine. asa ca nu te speria.

35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Burticutze!!!Ce pozici frumoase si ce burtici si mai frumoase. Am intrat si eu pe contul comun si mi-am clatit ochii. O sa ma dumiresc si eu cum e cu pozele sa pun si eu acolo. Sunteti toate niste frumusele si ati cumparat super hainute pt fulgusori :) 34+

Mergi la inceput

apropo de ce faci eco asa des? la 10 zile mi se pare foarte des...

35 sapt

Mergi la inceput

vreau si eu sa vaz contul asta comun :(

35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

KRELIA,
NU TE-AI OBOSIT DAR TOTUSI AI FACUT-O!

E BINA CA AVEM PRINTRE NOI SI FETE CARE SUNT ATENTE LA GRESELILE GRAMATICALE......(ADICA SA FACA MORFOSINTAXA FRAZEI).

LORELIX DANIEL 34+
TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput