Fulgusori de nov-dec 2009 (127)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Andre draga, din cate imi aduc eu aminte tu acum ai fost la alt dr si implicit la alt ecograf. Ai vazut ca difera si cantarle noastre intre ele, pe unu suntem mai dolofane, pe unul mai grase...eu zic ca nu e de speriat.
Oare ai putea sa stai linistita pana sapt viioate cand vine tata ginecolgul tau din africa sa te lamureasca atunci? Ca sunt convinsa, ca si maine daca mergi la alt eco, la primul cabinet ce-ti iese in cale Chiara o sa aiba alta greutate( ceea ce nici nu sunt sigura ca nu o sa faci) . Depinde si de dr, dar cel mai mult de aparat.
Stiu ca nu are nici o relevanta cate kg pune mama in sarcina si cate are puiutul, dar asa de curiozitate cat ai in plus acuma( daca nu te deranjeaza sa ne spui)?

Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Pai ti-au dat parca fetele PM cum sa intri sa vezi Daca nu te descuri te ajut, acum ca am invatat si eu Inca ma chinui sa vad cum s apostez si eu acolo.

Citat:
citat din mesajul lui Flavours
vreau si eu sa vaz contul asta comun :( 35 sapt
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Andre stai linistita.Nici bebele meu nu e mare are 1900 kg.
Cat are bebelina acum?

32+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot
Andre draga, din cate imi aduc eu aminte tu acum ai fost la alt dr si implicit la alt ecograf. Ai vazut ca difera si cantarle noastre intre ele, pe unu suntem mai dolofane, pe unul mai grase...eu zic ca nu e de speriat.Oare ai putea sa stai linistita pana sapt viioate cand vine tata ginecolgul tau din africa sa te lamureasca atunci? Ca sunt convinsa, ca si maine daca mergi la alt eco, la primul cabinet ce-ti iese in cale Chiara o sa aiba alta greutate( ceea ce nici nu sunt sigura ca nu o sa faci) . Depinde si de dr, dar cel mai mult de aparat. Stiu ca nu are nici o relevanta cate kg pune mama in sarcina si cate are puiutul, dar asa de curiozitate cat ai in plus acuma( daca nu te deranjeaza sa ne spui)?
Draga mea, esti o scumpa, iti multumesc. Ecograful e acelasi pentru ca tot la medicul meu la cabinet lucreaza si doctorita asta. Imi vine sa plang dar nu cred ca vestile sunt proaste, atat timp cat e in normal, chiar daca la limita inferioara. In final nu greutatea cu care se naste conteaza, ci cat de dezvoltate ii sunt organele. Oricum, sunt bulversata putin, dar imi revin imediat. 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Andre, subscriu si eu la ce spune RamonaC, daca schimbi ecograful si doctorul, astia mai au putin si iti schimba si sexu copilului..asa diferit interpreteaza...
So , zic si eu sa astepti sa iti vine nenea doctoru tau, cu vreun leu din africa.., si sa te linistesti. Daca a zis ca in rest e ok, nu trebuie chiar sa cautam motive de stres din orice! Ca si asa sunt destule..

vad ca se vorbeste de scris corect gramatical, de corectitudinea exprimarii...Sa nu va asteptati de la mine sa ma agit sa ma corectez, ca am pus aiurea o virgula, ca nu am inceput cu litera mare, ca nu acord subiect predicat, astea daca nu le fac, sunt pt ca nu am cheeef/din graba..vreau sa ma simt libera in exprimare.

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly
Andre stai linistita.Nici bebele meu nu e mare are 1900 kg.Cat are bebelina acum?
A mea are 1430 si corespunde la 30 de saptamani si cateva zile. Sper sa fie gagica intr-o faza proasta doar si la urmatorul control sa vad ca a luat bine. 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Andre ,si chiar daca e acelasi ecograf, e de ajuns sa nu ia corect o masuratoare la un oscior sau la o circumferinta, ca greutatea sa oscileze..Depinde zic eu si de acuratetea cu care manuieste doctorita ecograful.

Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Andre, matza mea avea la 32 saptamani 1560 grame..deci daca scadem o saptamana ajunge undeva la greutatea care o are bebelina ta ....nu??

Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

Andre stai linistita.Nici bebele meu nu e mare are 1900 kg.
Cat are bebelina acum?

A mea are 1430 si corespunde la 30 de saptamani si cateva zile. Sper sa fie gagica intr-o faza proasta doar si la urmatorul control sa vad ca a luat bine.

31+ Chiara Ada

Andre stai linistita.
Uite in august in aceeasi zi 2 verisoare de ale mele au nascut.
Diana a nascut o fetita de 2.650 kg iar Alina un baietel de 3.440kg.
zilele trec`ute am vb cu ele si acum bebeii au amandoi aceeasi greutate.Asa ca fetita chiar daca a fost mai micuta a luat mai mult in greutate.

te pup si te rog din suflet stai linistita.

32+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Andre ,si chiar daca e acelasi ecograf, e de ajuns sa nu ia corect o masuratoare la un oscior sau la o circumferinta, ca greutatea sa oscileze..Depinde zic eu si de acuratetea cu care manuieste doctorita ecograful.
Multumesc. Sper sa fie asa. Vestea buna e ca, venind acasa, o batrana isi facuse treburile in scara blocului si am calcat intr-o bucata de kk ... ne va purta noroc. 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput