Fulgusori de nov-dec 2009 (127)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

nope nu am primit pm. pe cine sa mituiesc?

35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxyalyAndre stai linistita.Uite in august in aceeasi zi 2 verisoare de ale mele au nascut.Diana a nascut o fetita de 2.650 kg iar Alina un baietel de 3.440kg.zilele trec`ute am vb cu ele si acum bebeii au amandoi aceeasi greutate.Asa ca fetita chiar daca a fost mai micuta a luat mai mult in greutate.te pup si te rog din suflet stai linistita.
Multumesc. Chiar incerc, numai ca e prea proaspata vestea si stii cum e. Ma linistesc imediat. 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Andre, matza mea avea la 32 saptamani 1560 grame..deci daca scadem o saptamana ajunge undeva la greutatea care o are bebelina ta ....nu??
Da. Probabil sunt ele mai finutze 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Andre, nu fii supi...nora mea va fi o manechina ...doar tu spuneai data trecuta ca seamana cu cuscru'..inalta, cu craci lungi, nu?....si abia ai 31s..pana la morfo III are ea timp sa cresca mare si oachesa

krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

buna seara!
am ajuns si eu la calculator:)

felicitari noilor mamici, copii sanatosi si frumosi si educabili.. si mancaciosi..
ma ajuta si pe mine cineva cu adresa si parola cont comun?
pe pm, pls..
multumesc

oli 28 + Ana Theodosia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Vad ca la tine nu apare PM daca vreau sa-ti trimit..Hmm..ne-am gasit...amandoua "nou venit" Am vrut sa-ti trimit eu PM dar nu apare la tine ...Poate stiu fetele...eu am vrut sa iti spun ca si pe mine tot fetele m-au luminatPupici

Citat:
citat din mesajul lui Flavours
nope nu am primit pm. pe cine sa mituiesc? 35 sapt
34+

Mergi la inceput

mi-au zis sa imi activez PM... dar eu credeam ca e activat ca la mesaje private am un mesaj si am si trimis inapoi...asa ca nu inteleg de ce nu apare iconita de Pm la mine sau ce trebuie sa fac... cum sa il activez din nou daca a disparut.... :-S

35 sapt

Mergi la inceput

gata m-am luminat singurica... am bifat ceva pe undeva... nu inteleg cum primisem inainte mesaj... hmmm

35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Flavours, verifica tu daca ai Pm sctivat:

Contul meu - Mesaje private - Options (dreapta sus) - Activeaza/Dezactiveaza mesaje private

Citat:
citat din mesajul lui Flavours

nope nu am primit pm. pe cine sa mituiesc?

35 sapt

krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Andre ,si chiar daca e acelasi ecograf, e de ajuns sa nu ia corect o masuratoare la un oscior sau la o circumferinta, ca greutatea sa oscileze..Depinde zic eu si de acuratetea cu care manuieste doctorita ecograful.

Multumesc. Sper sa fie asa. Vestea buna e ca, venind acasa, o batrana isi facuse treburile in scara blocului si am calcat intr-o bucata de kk ... ne va purta noroc.

31+ Chiara Ada

...
Asta da noroc pe voi. Sa vezi tu ce bine o sa-ti mearga de acum in colo.

Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput