Fulgusori de nov-dec 2009 (127)
Raspunsuri - Pagina 11
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui roxyalyAndre stai linistita.Uite in august in aceeasi zi 2 verisoare de ale mele au nascut.Diana a nascut o fetita de 2.650 kg iar Alina un baietel de 3.440kg.zilele trec`ute am vb cu ele si acum bebeii au amandoi aceeasi greutate.Asa ca fetita chiar daca a fost mai micuta a luat mai mult in greutate.te pup si te rog din suflet stai linistita. ![]() |

31+
Chiara Ada
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Andre, matza mea avea la 32 saptamani 1560 grame..deci daca scadem o saptamana ajunge undeva la greutatea care o are bebelina ta ....nu?? |

31+
Chiara Ada
krelia spune:
Andre, nu fii supi...nora mea va fi o manechina
...doar tu spuneai data trecuta ca seamana cu cuscru'..inalta, cu craci lungi, nu?
....si abia ai 31s..pana la morfo III are ea timp sa cresca mare si oachesa ![]()

krelia
34+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
ralia spune:
buna seara!
am ajuns si eu la calculator:)
felicitari noilor mamici, copii sanatosi si frumosi si educabili.. si mancaciosi..
ma ajuta si pe mine cineva cu adresa si parola cont comun?
pe pm, pls..
multumesc
oli
28 +
Ana Theodosia
Cory_B spune:
Vad ca la tine nu apare PM daca vreau sa-ti trimit..Hmm..ne-am gasit...amandoua "nou venit"
Am vrut sa-ti trimit eu PM dar nu apare la tine ...Poate stiu fetele...eu am vrut sa iti spun ca si pe mine tot fetele m-au luminat
Pupici
| citat din mesajul lui Flavours nope nu am primit pm. pe cine sa mituiesc? 35 sapt ![]() ![]() |
34+
Flavours spune:
mi-au zis sa imi activez PM... dar eu credeam ca e activat ca la mesaje private am un mesaj si am si trimis inapoi...asa ca nu inteleg de ce nu apare iconita de Pm la mine sau ce trebuie sa fac... cum sa il activez din nou daca a disparut.... :-S
35 sapt 

Flavours spune:
gata m-am luminat singurica... am bifat ceva pe undeva... nu inteleg cum primisem inainte mesaj... hmmm
35 sapt 

krelia spune:
Flavours, verifica tu daca ai Pm sctivat:
Contul meu - Mesaje private - Options (dreapta sus) - Activeaza/Dezactiveaza mesaje private
| citat din mesajul lui Flavours nope nu am primit pm. pe cine sa mituiesc? 35 sapt ![]() ![]() |
krelia
34+ si printesu' mic, Rares-Mihai
RamonaCopot spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Multumesc. Sper sa fie asa. Vestea buna e ca, venind acasa, o batrana isi facuse treburile in scara blocului si am calcat intr-o bucata de kk ... ne va purta noroc. 31+ Chiara Ada |

...Asta da noroc pe voi. Sa vezi tu ce bine o sa-ti mearga de acum in colo.

Ramona,
36+
DOMINIC ANDREI