Fulgusori de nov-dec 2009 (127)
Raspunsuri - Pagina 12
Katyuscha21 spune:
buna fetelor
am aparut si eu da nu stau mult ca trebuie sa plec la anestezist
vreau sa facem cinste ca am schimbat si noi semnaturica

Alexandra
35 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 6 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
ralia spune:
lauriana.. am vazut patutul bebelului tau.. acelasi patut l-am ales si eu pt printzesa.. roz.. il astept la sfarsitul lunii..sunt foarte incantata de el..
oli
28 +
Ana Theodosia
ali762000 spune:
BUNA fetelor, maine ma duc la control la medic.Sper sa fie bine totul , fiindca ma doare jos din ce in ce mai des, sper sa nu fie nimic grav.
Va 

ALI
Cory_B spune:
Ai PM de la mine. ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui Flavours gata m-am luminat singurica... am bifat ceva pe undeva... nu inteleg cum primisem inainte mesaj... hmmm 35 sapt ![]() ![]() |
34+
floricik spune:
Andre
fetele fotomodele.
Eu zic sa stai fara grija.Asa cum zice si Laurairina conteaza mult cum masoara ei acolo...Mie chiar dr mi-a aratat cat de mult difera daca muta un pic X ala de la masuratori. Si eu imi faceam griji :ca are capul mare , ca etc etc
ali bafta maine.
Ma pregatesc sa plec cu sotul la cumparaturi. Fetelor, am ajuns sa ma bucur asa mult ca ies din casa...parca ma duce la Disney
31+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui floricik Andre fetele fotomodele. Eu zic sa stai fara grija.Asa cum zice si Laurairina conteaza mult cum masoara ei acolo...Mie chiar dr mi-a aratat cat de mult difera daca muta un pic X ala de la masuratori. Si eu imi faceam griji :ca are capul mare , ca etc etc![]() |

31+
Chiara Ada
laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui floricik Ma pregatesc sa plec cu sotul la cumparaturi. Fetelor, am ajuns sa ma bucur asa mult ca ies din casa...parca ma duce la Disney ![]() |
Asa am ajuns si eu, cand mergem la control de obicei la Constanta dam o fuga si prin supermarketurile astea mari gen Carrefour, real, selgros, ca la noi nu's..Si asa bucuroasa cercetez toate rafturile de zici ca ma duce vorba ta la Disney
Laura,
35+
Mara TeodoraAMR 5 saptamani !!
poze
ionelamaria spune:
Andrecluj, si eu spun ca nu ar trebui sa te ingrijorezi... asteapta sa vina medicul tau si vei vedea.... bebe e sigur bine
. Acum in ce priveste "norocul"
e bun ca nu ai pocnit de nervi si ai reusit sa privesti optimist
Floricik, pai atunic, la Disney cu tine
Eu am stat in pat... si am dormit cate putin... Parca sunt mai optimiste. Am primit un mesaj ca maine ar trebui sa merg la evaluarea unui curs pe care l-am terminat in mai. Nuami de asta nu am chef... sper sa gasesc documentul cu lucrarea sa o citesc... si daca dupa analize reusesc sa ajung.... merg si eu 
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria Andrecluj, si eu spun ca nu ar trebui sa te ingrijorezi... asteapta sa vina medicul tau si vei vedea.... bebe e sigur bine . Acum in ce priveste "norocul" |
Eu chiar cred in semne. Si tot auzisem de baba ca face prin scara si n-am prins-o niciodata. Ei, azi am prins-o cu ambele picioare (ale mele, din pacate) si am interpretat eu ca doctorita asta nu a masurat bine ca era piscotica in miscare si gata.
31+
Chiara Ada