Fulgusori de nov-dec 2009 (127)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

buna fetelor
am aparut si eu da nu stau mult ca trebuie sa plec la anestezist

vreau sa facem cinste ca am schimbat si noi semnaturica

Alexandra 35 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 6 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

lauriana.. am vazut patutul bebelului tau.. acelasi patut l-am ales si eu pt printzesa.. roz.. il astept la sfarsitul lunii..sunt foarte incantata de el..

oli 28 + Ana Theodosia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

am gresit numele :) laurairina :)

oli 28 + Ana Theodosia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

BUNA fetelor, maine ma duc la control la medic.Sper sa fie bine totul , fiindca ma doare jos din ce in ce mai des, sper sa nu fie nimic grav.
Va

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Ai PM de la mine.

Citat:
citat din mesajul lui Flavours
gata m-am luminat singurica... am bifat ceva pe undeva... nu inteleg cum primisem inainte mesaj... hmmm 35 sapt
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Andre fetele fotomodele. Eu zic sa stai fara grija.Asa cum zice si Laurairina conteaza mult cum masoara ei acolo...Mie chiar dr mi-a aratat cat de mult difera daca muta un pic X ala de la masuratori. Si eu imi faceam griji :ca are capul mare , ca etc etc
ali bafta maine.

Ma pregatesc sa plec cu sotul la cumparaturi. Fetelor, am ajuns sa ma bucur asa mult ca ies din casa...parca ma duce la Disney

31+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik
Andre fetele fotomodele. Eu zic sa stai fara grija.Asa cum zice si Laurairina conteaza mult cum masoara ei acolo...Mie chiar dr mi-a aratat cat de mult difera daca muta un pic X ala de la masuratori. Si eu imi faceam griji :ca are capul mare , ca etc etc
Multumesc frumos 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik
Ma pregatesc sa plec cu sotul la cumparaturi. Fetelor, am ajuns sa ma bucur asa mult ca ies din casa...parca ma duce la Disney

Asa am ajuns si eu, cand mergem la control de obicei la Constanta dam o fuga si prin supermarketurile astea mari gen Carrefour, real, selgros, ca la noi nu's..Si asa bucuroasa cercetez toate rafturile de zici ca ma duce vorba ta la Disney

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Andrecluj, si eu spun ca nu ar trebui sa te ingrijorezi... asteapta sa vina medicul tau si vei vedea.... bebe e sigur bine. Acum in ce priveste "norocul" e bun ca nu ai pocnit de nervi si ai reusit sa privesti optimist

Floricik, pai atunic, la Disney cu tine

Eu am stat in pat... si am dormit cate putin... Parca sunt mai optimiste. Am primit un mesaj ca maine ar trebui sa merg la evaluarea unui curs pe care l-am terminat in mai. Nuami de asta nu am chef... sper sa gasesc documentul cu lucrarea sa o citesc... si daca dupa analize reusesc sa ajung.... merg si eu

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
Andrecluj, si eu spun ca nu ar trebui sa te ingrijorezi... asteapta sa vina medicul tau si vei vedea.... bebe e sigur bine. Acum in ce priveste "norocul" e bun ca nu ai pocnit de nervi si ai reusit sa privesti optimist
Multumesc Eu chiar cred in semne. Si tot auzisem de baba ca face prin scara si n-am prins-o niciodata. Ei, azi am prins-o cu ambele picioare (ale mele, din pacate) si am interpretat eu ca doctorita asta nu a masurat bine ca era piscotica in miscare si gata. 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput