Fulgusori de nov-dec 2009 (127)
Raspunsuri - Pagina 13
simonette spune:
Ola fetele!!!!!
Imi pare tare rau ca nu am intrat de alaltaieri dar credeti-ma ca nu am avut timp!!!!
Ieri dimineatza am citit de Lumi si m-am gandit toata ziua la ea insa n-am apucat sa intru sa o sustin! Aseara am intrat si am vazut ca a nascut si ca sunt bine amandoua insa eram plouata si infrigurata si.......huh!

Felicitari draga Lumi!!!!! La multi ani scumpa Anabelle!!!!! Sunt sigura ca veti avea o viatza minunata impreuna!!!!

Alexa am vazut printesica mica si delicata dar puternica in acelasi timp
Va doresc tot binee din lume
Sunt si eu datoare cu detalii de la dr.
Noi suntem bine, pulsul lui Nicholas e perfect, masuratoarea uterului la fel, colul f lung si inchis, siiii........nu stiu cum dar in ultimile 4 saptamani am luat in greutate doar 100 de gr! Asa se face ca in total pana acum de la inceput am luat 8-9 kile. Dr a zis ca e ok, ca din masuratoarea uterului bb a crescut bine........hm! Cam atat! Avem si noi programare la eco morfo de trim 3 pe 30 oct.
Andre ai fost tare scumpa cu: "ziceti macar buna ziua"...
Stephy mama te pupa de fiecare data...
Va doresc sanatate multa tie si puiutei Stefania

Lasa ca trece! Si Luca tuseste si imi cam face temperatura de ieri
Pup toate burticile si ma rastorn cu roatele in sus in patuc de unde tocmai m-am ridicat
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
29+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
simonette spune:
Nu pot totusi sa nu fac cinste mare ca maine trecem si noi pe AMR! Am schimbat totusi semnatura de asta-seara caci in acesc WE nu cred ca voi avea timp sa intru decat cel mult sa citesc.....e plin de rezervari la servici! Cum spuneam........poftiti va rog.....

mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
30+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 9+!!!!!
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonetteSunt si eu datoare cu detalii de la dr.Noi suntem bine, pulsul lui Nicholas e perfect, masuratoarea uterului la fel, colul f lung si inchis, siiii........nu stiu cum dar in ultimile 4 saptamani am luat in greutate doar 100 de gr! Asa se face ca in total pana acum de la inceput am luat 8-9 kile. Dr a zis ca e ok, ca din masuratoarea uterului bb a crescut bine........hm! Cam atat! Avem si noi programare la eco morfo de trim 3 pe 30 oct. |
31+
Chiara Ada
ionelamaria spune:
Na ca trebuie sa-mi cer scuze! Imi cer scuze fetelor care mi-au trimis ganduri bune azi... si eu in mare nesimtire, am uitat sa le multumesc

31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Fetele, scuzati-ma,ma intreba adineauri o burtica despre kilograme, dar eram dusa o tura. Am pus 7 kile si am dat vina pe mine ca nu ia asta mica in greutate, am intrebat acum la medic daca sa mananc mai mult si a zis ca nu are nicio legatura. 31+ Chiara Ada |
Eu am intrebat. Stiu ca nu are legatura una cu alta, dar eram curioasa; m-am gandit si la varianta ca poate organismul tau e mai hapsin asa de felul lui
Am cunoscut fete care au pus si 30 kg in sarcina si au facut bebe de 2700 si fete care au pus 4 kg si au facut bebe de 2500...numai curioasa eram.
Ah...dar am mai auzit si de din alea care nu au pus decat 1 kg in sarcina, ca doar deh...ele au tinut cura de slabire si nu va mai zic cat si cum a iesit bebe
Merci Andre de raspuns.

Ramona,
36+
DOMINIC ANDREI
laurairina13 spune:
Eu am luat 15 kg pana acu..daca nu si mai mult ca tot nu imi fac curaj de cateva zile sa ma urc pe cantar...
Nici nu ma mandresc cu ele...dar ce sa fac..Lumea zice ca nu am luat exagerat, ca nu se vede, dar vad eu ca toate cele nu imi mai vin, si am niste picioare groase cum nu am avut toata viata mea...Tot imi zic ca dupa ce nasc trec pe diete..dar sa vedem atunci daca alaptez ...se duce naibii visu cu dieta

Macar Mara sa fie bine...
Apropo de nume si noi tot stam in dubii cu numele Mara..nu stiu de ce dar parca nici mie nu imi mai place asa mult...
Al meu bananaie cu Amalia/Daria/Bianca...parca mi-ar place si unu din astea...dar nu prea mult..si uite asa sta copchila noastra cu numele sub semnul intrebarii
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
35+
Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze
ralia spune:
eu am luat 16 kg
, dr meu mi-a spus sa trec pe dieta, caci altfel va fi mai greu pt mine si pt bebe, mai ales ca sunt abia in saptamana 29 (sambata fac 29)..
si la mine sunt impartite bine, iar eu sunt ok..
dar ma apuca teama cand ma gadesc cate as mai putea pune
, dar parca nici fara paine nu pot manca
oli
28 +
Ana Theodosia
Ramonika spune:
daca tot vorbiti de kg, eu am luat 8. is multumita. ![]()
Andre - fii linistita. bebelina ta e bine. sa stii ca mai sunt fluctuatii de crestere la bebei, am mai auzit cazuri. oricum stai bine.
de faza cu "norocul" ce sa zic? tare de tot... ![]()
laurairina - vedeti si voi cu numele, mai aveti timp sa va (raz)ganditi. din cele enumerate imi place si Daria si Bianca. dar si Mara. orice numai Gabriela nu. ![]()
simonette - multumim pt. cinste. te mai asteptam mai des. 
Lidia - ce mai faci? ce mai zici? 
cuscra - asa-zisele scurgeri roz mai exista sau nu? eu sper ca nu. 
RamoC - imi place ca te gasesc in forma. 
eu am avut o dupa-amiaza neplacuta, nu e in legatura cu bebe, alte probleme...
insa sper ca-mi va trece supararea.