Fulgusori de nov-dec 2009 (127)
Raspunsuri - Pagina 14
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika daca tot vorbiti de kg, eu am luat 8. is multumita. laurairina - vedeti si voi cu numele, mai aveti timp sa va (raz)ganditi. din cele enumerate imi place si Daria si Bianca. dar si Mara. orice numai Gabriela nu. eu am avut o dupa-amiaza neplacuta, nu e in legatura cu bebe, alte probleme... insa sper ca-mi va trece supararea. ![]() |

in legatura cu kilogramele lu mataleAsa e , Gabriela nu intra in discutie nicidecum
sa treaca supararea...daca si tu, bebe si vladutz sunteti ok, eu ma declar multumitaLaura,
35+
Mara TeodoraAMR 5 saptamani !!
poze
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui RamonaCopotEu am intrebat. Stiu ca nu are legatura una cu alta, dar eram curioasa; m-am gandit si la varianta ca poate organismul tau e mai hapsin asa de felul lui![]() |

31+
Chiara Ada
Lidia74 spune:
RAMONEL (RAMONIKA) sunt bine. Am fost supi azi ca il sun pe nenea doctoru de cateva zile si nu raspunde
]. Maine ma duc la cabinet. O fi si el ocupat...

laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui Lidia74 LAURAIRINA mie imi plac Daria si Amalia. ![]() Lidia ![]() |

, cum ai tu mereu o vorba pentru fiecare 
Mai bine mergi la cabinet sa il prinzi la inghesuiala

Laura,
35+
Mara TeodoraAMR 5 saptamani !!
poze
crissa13 spune:
Buna seara burtici si mamici, am avut ceva de citit din urma!! Ma bucur ca lumi si fetita ei sunt bine!
Ca tot vorbeati de kg luate in sarcina eu am luat 11 kg pana acum si se pare cam luat atatea de la fructele pe care le-am mancat lunile astea. Mai exact struguri in cantitate ff mare si piersici. Ca dulciuri nu mananc decat ff rar iar mancare ca si inaninte de sarcina.
Scapam noi de kg astea.
Imi e dor sa fiu si eu sexy si atragatoare
, nu butoias.
Va pup
29+ 
Ramonika spune:
citat din mesajul lui laurairina13![]() in legatura cu kilogramele lu matale sa treaca supararea...daca si tu, bebe si vladutz sunteti ok, eu ma declar multumita |
lasa ca alte fete au luat mai putine kg, nu detin eu recordul.

Vladutz a mancat azi o ata din aia groasa de la mop.
l-am vazut, dar pana sa-l prind sa i-o scot din gura, o inghitise deja, ca nu era chiar lunga tare.
mi-am facut griji sa nu-i fie rau, insa deocamdata vad ca n-a scos-o din el, nici pe o parte, nici pe alta... 
dupa-amiaza m-am certat cu cineva (nu cu sotul), si am tras o tura de bocete

iar acum seara imi da mesaj seful ca cica sa-l sun daca pot. poate ma cheama maine la servici iar...
nu-l sun azi, sun maine, am sa zic ca dormeam...
asta mai lipsea la ziua asta naspa...
mai bine ma culc, sa nu se mai intample ceva... 
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui Ramonika cuscra - asa-zisele scurgeri roz mai exista sau nu? eu sper ca nu. ![]() |
Nu au mai aparut.. sper ca maine sa mi se confirme ca nu am de ce imi face griji.
In seara asta m-a intors mama ... mi-a spus ca parca a coborat burtica... Eu sper sa fie doar o impresie datorata faptului ca e mai mare. OOOOFFFF!... maine dupa ce vb cu medicul imi voi lamuri intrebarile... gata... nu mai mai gandesc la asta

pt tine si 

sa te inveselesc
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
dana n. spune:
Tot vorbiti de kg acumulate...eu am pus 17 kg pana acum
De unde...nu stiu. Nu mananc mai mult decat inainte de sarcina. Asta este, bebe sa fie sanatos.
Alexa, ti-am vazut printesa. Este atat de firava. Va doresc sa fie mancacioasa si sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa.
Poza in care te tine de deget m-a terminat.
------------------------
36+
David
Albume foto
ionelamaria spune:
Cuscra, pai Vlatuz nu stie ca nu are voie sa te supere? Pisoi obraznic!
Tare m-as baga si eu la somn... dar ma chinui sa fac un ppt( si nici nu am pic de inspiratie)pt nenorocita aia de evaluare.... offff. E pacat de zilele pierdute la curs... vreo 10 w-e-uri pline.... ca tare nu m-as duce. Ma simt obosita si stresata... oricat as vrea eu sa ignor... numai panarama asta de curs nu ma mai intereseaza. Nu mai spun ca e ca orice curs din invatamantul romanesc... facut aiure... ca m-am plictisit cate 8 ore pe zi de povesti si barfe... dar concret, eu personal, nu am invatat nimic

Na ca m-am descarcat!!!
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE