Fulgusori de nov-dec 2009 (127)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

EVY si Shtephy,

merci pt raspuns.

o sa incerc cu spirt.

LORELIX DANIEL 34+
TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
SPER SA M-AI STEA 3 SAPT LA MAMIK IN BURTIK!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

cred ca de data aasta ma reusit cu pozele

34+ cu Paula Gabriela
Lucruri pentru Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

camy - intra pe la aspirante intreaba fetele de tine

32+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

intrebare intrebatoare:
cand va doare spatele.....mai exact prin ce zone se localizeaza durerea?
eu experimentez acum o durere in partea dreapta, cam prin zona omoplatului.....si ma gandesc....sa dau drumul ipohondriei...sau o fi de la atata stat in pat si amorteala?

krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

intrebare intrebatoare:
cand va doare spatele.....mai exact prin ce zone se localizeaza durerea?
eu experimentez acum o durere in partea dreapta, cam prin zona omoplatului.....si ma gandesc....sa dau drumul ipohondriei...sau o fi de la atata stat in pat si amorteala?

eu cred ca de la amorteala, curent...pozitie incomoda. Alealalte dureri parca auzisem ca sunt mai jos asa...
Da asteptam sa ne zica si o mamica experimentata despre acele dureri.

Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

din pacate am si eu parte de dureri de spate am in zona lombara , centru spatelui , in talie , dimineata am o senzatie de intepenire si uneori chiar si la omoplat daca stau mult pe sofa ..trecem noi si peste astea , cand durerea e foarte mare un mic masaj ajuta

34+ cu Paula Gabriela
Lucruri pentru Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Vaaai fetelor, iata ca a aparut si cel mai nou fulgusor
da-i Doamne sanatate multa Anabellei si mamei ei la fel, si refacre rapida

Pe 6 Maya, pe 7 Anabelle
Sa fie sanatoase si bebelinele si mamicile

abia acum am intrat ca am stat la tel cu colega noua de la servici si apoi a venit mama cu papa bun ca eu nu mai gatesc acuma, ci astept sa mi se aduca mancare, fie mama, fie mama soacra si aduc saracele, ce sa faca........ sa le dea Dumnezeu sanatate si zile bune si multe

Parerea mea de cezariana ca dep de fiecare corp in parte
cumnata mea a facut ceza acu o sapt si acu o plimba pee fata prin parc

Shtephy, multa sanatate si din partea mea

Fdaniela, daca are suturi puternice, inseamna ca fata e puternica, ceea ce o sa fie ft bine pt cand se naste

lasa Kreliutza, nu mai fi suparata cu doc care pleaca la congres, ca , asa cum zici si tu, stie Doamne Doamne sa le aranjeze pe toate. si ref la pomana si eu tot asa as face. M-am dus azi sa dau sange pt analize si m-am cam zdruncinat. am zis ca pana nasc, nu mai ies din casa. oricum, si acu am iesit ca treb sa fac analizele.....

Roxyaly, ce bb jucaus ai tu.....lasa greutatea, n-ai vazut, una ca la eco exista marje de eroare, si doi poate spre sfarsit creste mai mult. sanatos sa fie

cea mai fericita cu 34+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

eh..un masaj din cand in cand mai primesc si eu ..poate, daca sunt cuminte, primesc si azi

Ramo, Daniela, simona

LORELIX - nici macar n-o sa ma obosesc in a-ti raspunde obrazniciei pe care mi-ai trimis-o pe PM!!!!!

Mergi la inceput

simona9999 intradevar credca o sa fie o fata puternica ..acum daca stau bine si ma gandesc nici nu ar trebui sa ma mir ca loveste mult tinand cont ca tatal ei a facut 17 ani de karate si cum locuim in tarile calde ..cred ca are si ceva latino in ea ..periculoasa combinatie

34+ cu Paula Gabriela
Lucruri pentru Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Kreliadureri f puternice am experimentat si eu in vara dar asa de rau ca nu puteam respira. La mine cred ca a fost de la aerul conditionat sau de la prea mult stat in pat. S-a dovedit ca nu a avut nici o legatura cu nasterea.

36+ Dan Mihail

Mergi la inceput