Fulgusori de nov-dec 2009 (127)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Krelia, nu vreau sa cobesc, dar Doamne fereste sa fii in rezerva de 2 paturi... cu fustita colorata de partenera... sau mai stiu eu cine. La 7 paturi nu le poti nimeri pe toate colegele de acelasi fel... si poti gasi oameni care vb aceeasi limba cu tine. Eu spun ca cel mai bine e asa cum a avut DD grija sa fie. incerc si eu sa vad partea plina a paharului in cazul in care nu e cum ne dorim noi.

Raluci. multumim de vestile de la Simina.... ma bucur mult ca e bine... astept cu nerabdare pozici cu printesica ei de acasa

FDANIELA sanatoasa si la termen sa fie... ca om trece noi peste agitatie... si ne-om gasi noi puterea de a tine pasul cu ei

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

ionelamaria ai mare dreptate ..sanatosi sa fie ca ne descurcam noi cu ei

34+ cu Paula Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

suzyca...si al tau pleaca la congres??...mama lui de congres...si a mea tot acolo....in perioada 21-29, la Berlin (bine, ea cica ar mai ramane 2-3 zile sa vada orasul )...of, daca a putea sa aflu cine are garzile in perioada aia.....macar sa stiu si eu ca e in medic cunoscut....daca Dne fereste...numai la asta ma gandesc...sa nu ma apuce......

lavi, sa te auda Cel de Sus...ca atunci...facem baieram in toata regula si mancam si bem in nestire!

of..ce nu-mi place...am inceput sa ma plang ca o.....tuta........da' zau ca mi-i fricussa ....stau si eu cuminte in canapea si fac amr-uri

...si la sf. lui octombrie mai avem si pomana de 6 luni a lu' bunicu'....la care nu stiu daca o sa ma duc..ca pana la bunica ma zdruncin rau cu masina....si-n plus, cu toate babutele din bloc...numai chef de socializare n-o sa am....mai bine astept cumintica o portie de coliva, aprind o lumanare si ma rog la DD....nu?

krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia
lavi, sa te auda Cel de Sus...ca atunci...facem baieram in toata regula si mancam si bem in nestire!
of..ce nu-mi place...am inceput sa ma plang ca o.....tuta........da' zau ca mi-i fricussa ....stau si eu cuminte in canapea si fac amr-uri
...si la sf. lui octombrie mai avem si pomana de 6 luni a lu' bunicu'....la care nu stiu daca o sa ma duc..ca pana la bunica ma zdruncin rau cu masina....si-n plus, cu toate babutele din bloc...numai chef de socializare n-o sa am....mai bine astept cumintica o portie de coliva, aprind o lumanare si ma rog la DD....nu?[/font=Comic Sans MS][/purple]

CEL MAI BINE ESTE SA STAI CUMINTICA...CA SI ASA...MARE LUCRU LA POMANA NU AI CE FACEO SA SE UITE TOATE BABELE LA TINE SI SE VOR MIRA DE BURTA TA

Lavi, 35+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 5 saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Am revenit de la doctor.
Am facut TNS care a iesit foarte bun deci stau linistita la capitolul asta si Doppler care si asta e ok.Faza tare e ca s-a chinuit doctorul o jumatate de ora sa il masoare pe bebe la dopler ca nu vroia sa stea, ii ridica mana, apoi ii ridica sonda de pe burtica, se impingea cu capul in mana medicului, avand in vedere ca e cu capul in sus .La un moment dat a inceput si dr. sa rada si se juca cu el, il mangaia pe burta si bebe ii dadea cate una.ce mai ne-am distrat pe cinste.

Eu eram ingrijorata ca nu e foarte mare bebe 1,900 kg dar a zis ca e ok si ca probabil de la injectiile pe care le fac eu anti/coagulante nu creste asa mult.Nu stiu ce sa zic ca pana acum parca , crestea mai mult.
Acum sa vedem ca peste 2 saptamani mergem iar la eco.
Important e sa fie bebe sanatos ca recuperam noi la greutate.

va pupam

32+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

imi pare rau pentru bunicul tau dar si eu cred ca ar trebuis a stai acasa , cum ai spus ca drumul e obositor , iar atmosfera de la parastas nu e tocmai relaxanta ...poate daca stai linistita acasa si spui o rugaciune pt el , daca vrei , o sa fie mai bine

34+ cu Paula Gabriela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

Am revenit de la doctor.
Am facut TNS care a iesit foarte bun deci stau linistita la capitolul asta si Doppler care si asta e ok.Faza tare e ca s-a chinuit doctorul o jumatate de ora sa il masoare pe bebe la dopler ca nu vroia sa stea, ii ridica mana, apoi ii ridica sonda de pe burtica, se impingea cu capul in mana medicului, avand in vedere ca e cu capul in sus .La un moment dat a inceput si dr. sa rada si se juca cu el, il mangaia pe burta si bebe ii dadea cate una.ce mai ne-am distrat pe cinste.

Eu eram ingrijorata ca nu e foarte mare bebe 1,900 kg dar a zis ca e ok si ca probabil de la injectiile pe care le fac eu anti/coagulante nu creste asa mult.Nu stiu ce sa zic ca pana acum parca , crestea mai mult.
Acum sa vedem ca peste 2 saptamani mergem iar la eco.
Important e sa fie bebe sanatos ca recuperam noi la greutate.

va pupam

32+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI

rOXI ASA TE VREAU...OPTIMISTA...TOTUL VA FI BINE...PANA LA 40 DE SAPTAMANI ARE TIMP BEBELOIUL SA CREASCA!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

lavi, daniela, sa stiti ca asa voi face....aveti dreptate..in plus...daca o face fix pe la sfarsitul lunii, dupa 29...chiar nu ma risc sa merg cu masina..si sa stau in fund pe scaun cu o gramada de ochi atintiti asupra mea...cand eu ar trebui sa-mi pregatesc terenul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui krelia

pai sa stii ca asa voi face..ai dreptate..in plus...daca o face fix pe la sfarsitul lunii, dupa 29...chiar nu ma risc sa merg cu masina..si sa stau in fund pe scaun cu o gramada de ochi atintiti asupra mea...cand eu ar trebui sa-mi pregatesc terenul

Spui si tu o rugaciune acasa, astepti coliva cumintica, intre timp iti mai verifici o data bagajul si gata!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

ionela....ma rog si pt asta, stai linistita ...sa nu am o colega cu fustite...insa inca 6 suflete, plus inca 6 bebelusi...trust me...nu e nici pe de parte cea mai mare dorinta a mea..oi fi eu sociabila...dar la boala sunt super irascibila...si in plus microbii si suflul atator suflete...si chiraieli....chiar ca nu vreau sa impartasesc...sincer.....dar, dupa cum o vrea DD.

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Krelia, nu vreau sa cobesc, dar Doamne fereste sa fii in rezerva de 2 paturi... cu fustita colorata de partenera... sau mai stiu eu cine. La 7 paturi nu le poti nimeri pe toate colegele de acelasi fel... si poti gasi oameni care vb aceeasi limba cu tine. Eu spun ca cel mai bine e asa cum a avut DD grija sa fie. incerc si eu sa vad partea plina a paharului in cazul in care nu e cum ne dorim noi.

Mergi la inceput