Fulgusori de nov-dec 2009 (127)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Si eu vreau sa felicit fetele care au venit cu vesti bune ieri de la dr. Deci daca stam cumintele se poate sa fie bine, nu krelia?
Eu sunt tot in pat, burta nu ma mai doare, insa cand ma ridic simt intepaturi persistente in vagin. Sper si eu sa ajung in data de 01.11, iar daca se poate pana pe 05.11 ar fi si mai si (ziua mea de nastere si de casatorie) Insa pana atunci mai este si ma bucur ptr. fiecare zi care trece fara incidete.
Ionela si eu am trecut prin ce treci tu acum, cu roz pe tampon, insa era de la vitamine, luam supradyn care sunt rosii, probabil ca trecea si in urina
Shtephy nu poti sa iei ceva homeopat, preventiv?
Lavinia ma bucur ca nu mai esti supi, nu mai baga si tu toate prostiile in seama, punele pe seama varstei soacrei
Lylyana, multumesc ptr. vestile despre Mat. Filantropia. Am inteles ca este greu cu vizita pe acolo, sunt curioasa cum se va descurca tati cu accesul spre noi, stii ceva de asta?
Ma bucur sa citesc vestile bune despre mamicile si bebelusii odiseei noaste.

35 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Lavinia bravo,bine ca ti-ai revenit .Si noi si bb Raresh te vrem vesela.

RamoC multumesc.Ma bucura sfatul tau .
Sper ca ai vazut ce ti-am scris despre varicele alea,daca nu ,iti mai zic o data.( zic asta ca sa nu crezi ca am uitat )
Imi pare bine ca ai vorbit cu Lumi si ca ti-a ridicat moralul.De emotionata ce eram ieri ,am uitat sa zic ca a intrebat si de tine ca aveai burtica tare si de Simina.Poate daca nu uitam,te-as fi scutit macar un pic de plans ...scuze.

Ok Cory.Te astept mai des pe la noi.

Ionela mai bine asa ,decat cu stres.

Raluca saru'mana de noutati.Ma gandesc tare mult la fete.Imi pare rau ca nu si-a revenit,imi doresc sa o faca repede si sa zboare durerile.Sper sa nu mai stea mult in incubator micuta ,ci in brate la mama ei,de fapt la sanul ei ca are nevoie de putere din lapticul ei.
Mersic de compliment

Alexia pupam si noi.Umbra e buna,dar mi-ar placea sa stai mai mult la lumina

Dymomo vorbim si noi cu bb sa mai stea o vreme la caldura.

Daniela mai bine sa o tina in fiesta bebelina,decat sa iti dea emotii ca e prea cuminte.

Krelia stai linistita,trebuie sa ai rezerva .Doar e vorba de printes si mama de printes.
Si hai lasa fricussa,ok?

Floricik multumesc.Noi doua stam cuminti pana ...acolo cat mai aproape de 5.12,ok?

Roxyaly a fost super tare bb Matei ,dar si dl.dr.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani
Eu sunt tot in pat, burta nu ma mai doare, insa cand ma ridic simt intepaturi persistente in vagin. Sper si eu sa ajung in data de 01.11, iar daca se poate pana pe 05.11 ar fi si mai si (ziua mea de nastere si de casatorie) Insa pana atunci mai este si ma bucur ptr. fiecare zi care trece fara incidete.
Lavinia ma bucur ca nu mai esti supi, nu mai baga si tu toate prostiile in seama, punele pe seama varstei soacrei
Ma bucur sa citesc vestile bune despre mamicile si bebelusii odiseei noaste.

35 + Vlad

Esti o dulce! Sa speram ca si tu vei naste exact cand ti-ai propus, asemeni kreliei!

Lavi, 35+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 5 saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

In sfarsit am recuperat cele 12 capitole. Sunt la zi.
Cu intarziere:
FELICITARI! Simina
FELICITARI! Lumi

sa va creasca micutele sa va bucurati muuuuuuuulti ani de ele si sa fiti niste mamici mode pentru ele.
Alexa, am vazut pozele si vreau sa-ti spun ca micuta ta este o scumpica si foarte curajoasa cum lupta pentru viata ei. Da Doamne sa ia in greutate cat mai repede si sa mearga acasa in patutul ei, langa familia ei.

Deci potrivit celebrei ordonante pot sa-mi iau gandul ca as putea sa-i donez fratelui meu celulele stem. Ce ma supara chestia asta. Se ofera mamicile sa doneze celule pentru sanatatea oamenilor si vine „cerebelul" si spune ca nu se mai poate.

Viitoare mamica in culmea fericirii 32+ (30+) Oana Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Pirelia...ce incantare pentru ochii nostri sa mai citim cate o postare de a ta! Ce face proaspata doamna?Ne bucuram ca ai recuperat...si te asteptam mai des!

Lavi, 35+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 5 saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

de fiesta sa stea fata mea cat o vrea ..chiar nu a trebuie sa imi fac griji ca nu misca , asta e cel mai important

34+ cu Paula Gabriela
POZE"http://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#"

Mergi la inceput

Many_bany multumesc mult de grija,incerc cu miere ,lamai si kiwi deocamdata.Oscilococcinum m-am convins ca nu are nici un efect la mine,am supt multe cutii degeaba de vreo 3 ani jumate incoace.Va sta bb la caldurica asa cum a stat si pana acum ca doar e cumintica mami.

De Pirelia mai stiti ceva?Parca a mai intrat o data dupa cununie si atat.

DianaR multa bafta la echo astazi.sa ne aduci vesti proaspete si bune,da?

Simonette unde esti?Te pupam.

Nici Lacramioara,Mussica sau Larisel nu au mai intrat demult.Nu mai zic de Christinam.Ce ziceti,ne faceti macar un pic cu mana?

_

Mergi la inceput

Ooooooooo Pirelia gand la gand .
Imi pare bine sa te vad.

Daniela am vazut poze absolut superbe cu hainutele micutei,camera si patutul,caruciorul nu mai zic.Sa le stapaneasca sanatoasa papusica voastra
Sa ne spui daca vrei sa nu mai apara linkul ala lung la semnatura,ci doar o denumire,care vrei tu.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Off Krelia cat de bine te inteleg cu chestia cu spitalul. Am groaza de ele. La Cantacuzino(unde o sa nasc) stiu sigur ca sunt camere cu 2 paturi...sunt si cu 5 dar de obicei medicul rezolva pt camera cu 2. Sper ca si Simina sta tot asa...si nu cu pirandele ...care-s si cam multe pe acolo.
Am fost internata o singura data in spital dar nu-mi mai trebuie. Cred ca eram clasa a 3a sau a 4a si pt ca nu-mi placea am fugit asa in pijamale si in halat . M-a ajutat si tata ca ii era mila de mine ca stau acolo singura Bine...acum o sa avem un motiv tare frumos...o sa ne cunoastem bebeii
Deci eu zic sa incerci sa stai in camera de 2. Merita. Aaaa mi-am adus aminte ca o prietena imi povestea ca imediat dupa nastere,fiind tarziu, au dus-o in salon cu inca 5 mamici si ca nu s-a putut odihni deloc pt ca toate sforaiau rauuu

31+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

multumim mult , ma bucur ca v-au placut , sincer acum tot imi bateam capul cums a sterg carnatul ala lung sa imi apara ca la voi , lavi incerca sa ma ajute dar camn greu cu mine

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Ooooooooo Pirelia gand la gand .
Imi pare bine sa te vad.

Daniela am vazut poze absolut superbe cu hainutele micutei,camera si patutul,caruciorul nu mai zic.Sa le stapaneasca sanatoasa papusica voastra
Sa ne spui daca vrei sa nu mai apara linkul ala lung la semnatura,ci doar o denumire,care vrei tu.

_

34+ cu Paula Gabriela
POZE"http://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#"

Mergi la inceput