Fulgusori de nov-dec 2009 (127)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Floricik multumesc.Noi doua stam cuminti pana ...acolo cat mai aproape de 5.12,ok?

Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 31+

Da. Cuminti, cuminti sa ajungem cat mai aproape de termen.

31+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

De acum voi intra mai des. Am recuperat, sunt la zi cu totul.

Stephy, ce sa zic de Pirelia? E bine mersi, putin speriata dupa avalansa de fulgusori, dar optimista ca va naste cat mai aproape de termen. Se incordeaza si la mine burtica, dar o calmam.

Deja iau preventiv no-spa cate 2/zi. Dupa cununie ma tot plimb pe la insstitutii pentru schimbarea numelui meu (CI, permis, talon, banci, etc.) Mi-am cumparat si mobilierul din dormitor, unde m-am si mutat saptamana trecuta. Am primit o groaza de lucrusoare pentru Oana Petra, inclusiv port-bebe-ul pe care vroiam sa-l cumpar. Asa ca eu mai am de luat scutecele si produsele de la farmacie (biberoane, tetine, suzete, etc.)

Viitoare mamica in culmea fericirii 32+ (30+) Oana Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Ok,Daniela.
Lavinia e tare priceputa cu denumirea linkurilor.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

problema sunt eu ea mi-a explicat bine dar ..am ajuns la concluzia ca nu o sa ajun niciodata sa intru in vreo baza de date la FBI adica trebuie sa renunt la visul de a fi un hacker

Citat:

Ok,Daniela.

_

34+ cu Paula Gabriela
POZE"http://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Krelia, si eu iti sugerez sa stai cumintica in pat si sa nu participi la parastas. Familia te va scuza si sunt sigura ca toti vor aprecia intentia ta de a participa dar si ca vrei sa ai mai multa grija de tine si Rares.

Viitoare mamica in culmea fericirii 32+ (30+) Oana Petra

Mergi la inceput

Pirelia daca ai terminat cu treburile,te asteptam mai des pe la noi.

Acum va pup pe toate,o dupa amiaza placuta si sa fiti cuminti,da?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

many, pai eu ce balmajam aici de aproape 2 saptamani???.....uite ca se poate si ca rezultate pozitive sunt!....si eu simt o presiune tot prin parte aia, cand ma ridic
Si ieri...cand am iesit din casa, dupa ce am plecat de la dr..ma luase o vaga durere de cap...pai daca eu de pe 26 sept nu mai iesisem din casa...hmm....tare ciudat...cred ca o sa ies macar 5-10 min pe balcon, sa-mi mai oxigenez creierii

stephy, iar le zici tu frumos si bine...ca un om mare

floricik, unica me experienta cu spitalul a fost prin cl.I..cand m-a internat la Budimex, suspect de apendicita..noroc cu un dr destept care m-a lasat peste noapte, ca de fapt, saracul copil (adica je ) facuse indigestie, pt ca mancase seminte cu tot cu coaja .....dar, nu pot sa-ti spun ce amintiri am din noaptea aia petrecuta in spital.....4 oameni sa ma tina ca un al 5lea sa-mi faca injectii...."dormit" cu inca un copil in pat..maica-mea care era disperata si impartea pachetele de kent ca grauntele pt gaini .....si eu, dupa o noapte nedormita, in care ma deranjasera lumina si zgomotul (ah, era o piranda cu copilul ei, a ramas peste noapte si sforaia....cumplit!)...a doua zi, dupa ce mi-a trecut burta...ma plimbam pe holuri asteptand-o pe mama sa ma ia acasa.....plus experienta cu bunica de anul trecut, cu 8 in salon..cu atmosfera si mirosul de om bolnav....cu soguranta nu mai vreau in veci, rezerva mai mare de maxim 3 paturi. Dr. incearca una de 2...dar...daca mi-o fi scris la comun....nu stiu ce-am sa fac...ma crezi?

Pirelia, ce bine-mi pare sa te vad aici

krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui FDANIELA

problema sunt eu ea mi-a explicat bine dar ..am ajuns la concluzia ca nu o sa ajun niciodata sa intru in vreo baza de date la FBI adica trebuie sa renunt la visul de a fi un hacker
Citat:

Ok,Daniela.

_

34+ cu Paula Gabriela
POZE"http://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#"

Lucruri pentru Paula

Daca dai copy la linkul ce ti l-am scris eu si paste la semnatura ta ,se rezolva.Te bagi?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Buna nu stiu voi cum va simtiti, dar eu cititnd de Simina, de Lumi, m-a apucat asa o agitatie, imi batea inima f. puternic, simteam ca imi lipsea aerul, vedeam stelute, asa ca am preferat sa inchid netul si sa incerc sa dorm un pic sa-mi mai revin. Cred ca sunt prea emotiva si vazand ca a inceput sa ninga cu fulgusori, m-a luat frica, panica si eu inca nu sunt pregatita nici moral, nici material. Asa ca daca pana ieri ieseam sa vad caruturile, sa testez piata, ieri seara m-am dus imediat si am cumparat carutul( l-am luat pe cel de la INGLEZINA ZIPPY FREE). Patutul trebuie sa ajunga cat de curand, mai trebuie sa-i cumpar si un sifonier micut ca n-am spalat hainutele ca nu am unde sa le pun, sifonierele mele sunt ticsite deja de ala mele.

Ieri am fost si la curs, am vorbit de ce ne trebuie in spital noua, si ce trebuie luat ptr. BB. E cam la fel ca in Romania, iti trebuie mai putine ca multe le da spitalul. Si ptr. BB imi trebuie 4 schimburi ptr. 4 zile, sa le pun in pungi separate cu eticheta cu numele mamei si al lui BB. Doar in punga din prima zi sa-i pun si caciulita. Mai imi trebuie o paturica nu prea groasa ca e caldura in spital, si cam atit ptr. BB restul necesarului il da spitalul. In rest fiecare a pus intrebari legate de conditiile din spital, prin saptamana 35-36 trebuie sa facem analizele ptr. nastere(sange, urina, electrocardiograma, intalnirea cu anestezista care iti va pune o multime de intrebari, tot atunci te intreaba daca vrei nastere cu epidurala etc.) Vor avea loc si 2 intalniri cu taticii la acest curs. Cam atat, daca imi mai aduc aminte ceva va mai spun.

Pup si noile mamici, si luati-o mai usor fetelor cu nasterile, asteptati-va randul ca mor de tachicardie in ritmul asta.

Doris 32+ Matteo ......

poze

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

fdaniela, ce lucruri frumoase ai luat! si ce multe! frumoase poze!
la alte poze de care aud pe la fete nu stiu cum sa ma uit si unde...

ieri am luat si eu patut pentru bebic, un sac de dormit si un prosopel cu urechi de iepure la care taica-sau a zis ca vrea sa il crestem mai sobru... right!

35 sapt

Mergi la inceput