Fulgusori de nov-dec 2009 (127)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Am copiat mesajul de dincolo, ca eu tot asa ma trezesc sa scriu dupa ce se face capitol nou :

"Azi mi-am facut putin curaj si i-am trimis sms Laviniei sa vad daca e bine...si ma tot gandeam ce sa-i scriu lui Lumi, ca de ieri tot la ea ma gandesc si nu am reusit sa compun si eu un mesaj de doamne ajuta. Si stau si ma gandesc.... si imi suna telefonul...hmmmm...numar necunoscut, raspund si surpriza: " buna Ramona, ce faci? - multumesc bine! tu ??? "(deja detectorul meu de voci imi zicea ca este "stranger"), la care imi vine un raspuns :"eu bine, sunt deja mamica, sa vedem daca ghicesti........- LUMI ???" Cum puteam sa nu ghicesc, ca numai la ea m-am gandit de ieri incontinuu si nu mi-am putut face curaj sa o sun deloc. Parca imi era frica sa nu o doara cand vb la telefon, sau sa nu par ridicola, ca nici nu stiu ce sa ii zic in fara de felicitari . Vreau sa zic ca asa emotii am avut, dar cand am auzit-o ce increzatoare e si ca e totul bine, ea se simte ok, bebelina ei va fi adusa curand in salon si acolo va ramane pana va pleca acasa...mi s-a luat o piatra de pe inima. Imi pare rau ca am stat ieri ca o tuta si nu am trimis macar un sms, desi cineva a zis ca o putem si suna, mai ales ca trebuie sa nu doarma 4 ore, astfel o mai ajutam si pe ea, iar eu.... m-am kkt pe mine de emotii si plangeam singura in casa de parca aveam motive .
Printre multele altele care mi le-a povestit si pe care ni le-au si impartasit fetele noastre care au vb deja cu ea, am mai aflat ca e Baneocin pudra e buna si pt epiziotomie de pus pe tampon. Eu la asta nu ma gandisem, asa ca o sa imi bag si in bagajul meu un tubulet.
Cand vorbeam cu ea in salon, ii adusesera o colega, care se pare ca e straina, dar ele or sa se converseze in engleza, asa ca o sa mai aiba si ea cu cine povesti pana ii vine comoara sa o stranga la piept.
Si-a adus aminte si ca eu imi faceam griji ca sunt prima pe lista la nascut si ca uite cate fete mi-au luat-o inainte ...
Mi-a facut ziua senina fata asta si nu degeaba va zic eu "fetele mele"!!! ca uite cum voi imi sunteti alaturi mereu si ma scoateti din butoi.
Va pupic pe toate fara nici o exceptie !"

Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui FDANIELA

Buna fetelor nu stiu cat de mult se misca fulgusorii vostri dar a mea ma nenoroceste , noapte zi ..nu conteaza zburda toata ziua si ma zdrobeste ...eu care credeam ca spre sfarsit o sa miste mai putin ..la ea e fiesta mereu

34+ cu Paula Gabriela

Sa nu te ingrijorezi prea tare de faptul ca misca...Raresh al meu are program de gimnastica zilnic, din ora in ora...cam cate 10-15 minute...si m-am obisnuit deja cu chestia asta...mi s-ar parea ceva anormal sa nu mai miste! Am vb si cu medicul si mi s-a explicat ca nu e o problema...

Lavi, 35+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 5 saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Iuhuuuu
Multumim Shtephy

Bagi si capitolul precedent ca link in asta nou?

monis 35
cu poze noi

Cele mai multe sunt pentru profesor .
Am pus si linkul de la cap.126.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 31+

esti belea, nu m-am bagat pana acum la initiere de capitole

32+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzyca spune:

laurairina sambata viitoare termin 37 fix deci cezariana o face mai devreme cu o sapt pt ca pleaca la un congres pt o sapt si nu imi garanteaza ca ma tine colul pana la sfarsitul sapt 38
alte motive de cezariana am pt ca sant ff micuta si burta mare si crede ca am sa ma chinui ff mult am diabet gestational si sincera sa fiu si eu imi doresc sa fac cezariana,in cazul an care mi se declanseaza nasterea si dilatatia ff repede e posibil sa nasc si normal,nu zic nu.ma las in mana lui dzeu ca vezi tu socoteala de ac nu se potriveste cu cea din targtip eu acum ca vreau cezariana si poate imi da dzeu o nastere usoara de 5 8 ore .nu ai de unde sa sti ce ti se poate intampla maine asa ca........doamne ajuta la toate gravidutele sa nasca cat mai usor si bebei sanatosi ca restu,o durere de travaliu sau o taietura pe burta doare in functie de nivelul de suportabilitate al fiecaruia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui FDANIELA

Buna fetelor nu stiu cat de mult se misca fulgusorii vostri dar a mea ma nenoroceste , noapte zi ..nu conteaza zburda toata ziua si ma zdrobeste ...eu care credeam ca spre sfarsit o sa miste mai putin ..la ea e fiesta mereu

34+ cu Paula Gabriela

Si al meu e tare miscaret in ultima vreme, da azi deja de vreo 2 ore nu se mai potoleste. Chestia e ca ajunge cumva si imi apasa vezica de mi-o innebuneste Si cand stau in picioare se agita. Sper ca e doar la ora de joaca.... ca nu-s deloc pregatita pt emotii....

34+ cu pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Ah...si am uitat sa mai zic, ca mi-a zis Lumi, ca fetita ei da deja din picioare , asta referitor la paranoia de zilele trecute in care zicea ca a ei nu isi misca picioarele, ci doar funduletul. II e clar acuma ca avea multa apa in piscina tititza ei si de aia nu se simteau si picioarele.

Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Cory_B ai PM!

RamoC, iubita...nu ma deranjezi nici tu si nimeni nici cu sms nici cu telefon...dimpotriva imi face placere! Te tzuc!

Krelia o sa vezi ca va fi bine si o sa nasti un ficior pe 1.11.2009 la ora 1 si 11 minute!...am mai adaugat si eu ceva la previziunile lui Monis!-sper sa nu se supere!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Neata
Lylyana am vazut ca ai primit raspuns deja referitor la Institut. Scuze...eu acum m-am trezit Oricum cand ajungi acolo vezi ca-s 2 intrari :una pt donatori, si inca o intrare unde trebuie sa ajungi tu. Intri in curtea aia si e chiar cladirea din fata la etajul 1. Rezultatul cred ca se da vinerea si poate merge sotul sa-l ridice.
Suzyca am notat. Scoatem agitatele pe 16 oct.
Shtephy sper sa scapi de raceala. Multa sanatate printesei tale. Poate scapa de mucisori.

Ma bucur mult ca avem vesti bune de la Simina si Lumi.

31+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

noi deja ne luam putin de cap ..daca o fi asa agitata si cand se naste , cu atata energie ..ce ne facem totusi sper ca daca e activa nu inseamna ca trebuie sa fie si plangacioasa ...dar tare mai dor loviturile care le da

34+ cu Paula Gabriela

Mergi la inceput

FDANIELA AI PM!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput