Fulgusori de nov-dec 2009 (127)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Neata fetelor. Fac cafeaua? Fierb laptele? OK, pregatesc eu micul dejun. Astept comenzile.
Saptamana viitoare o sa merg si eu la cinema.Astept sa vad ce va mai spune medicul ginecolog. Am luat 15 kg. pana acum si vreau sa vad daca este multumit. Ultima data cand am fost, acum mai bine de o luna, mi-a recomandat sa controlez greutatea si sa nu mai acumulez prea multe.

Intrebare: Voi cand va treziti aveti burtica incordata/tare? A mea am observat de cateva dimineti ca este incordata, dar dupa putina activitate prin dormitor (a se citi schimbat pijama cu haine, cosmetizat fata, etc) se detensioneaza.

Viitoare mamica in culmea fericirii 32+ (30+) Oana Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Mneata si de la mine
Vaz ca-s gata cafelele,foarte bine.
M-am culcat si eu la 22.30 aseara si m-am trezit la 6 ,n-am mai fost cucuvea.Am de citit cam juma de capitol ,pup toate fetele.
Suntem cuminti si azi,da?

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna Dimineata,
Plina de emotii, ma pregatesc sa ies din casa, si sa merg la analize, apoi la un examen( probabil de 2 lei). . Sper sa ma intorc vesela de la medic ( de exam nu prea imi pasa).

Mulumesc de cafea... Mai dau si eu una... si lapte cald daca vrea cineva.

O zi usoara va dorec (

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

legat de alegeri (daca apuc...sa nu fiu prin spital din motiv de intampinat barzaa), cred ca ma duc, sa le stric si eu socotelile la domnii de pe primele 2 locuri in primu tur -se stiu ei care sunt deja de acu, si in al doilea tur ma duc si anulez frumusel votu, pun ceva de genu 'votati-o pe mara''
Asta ca sa fiu sigura ca nu prin nepasarea mea profita nemernicii si castiga.... E drept ca e un singur vot...dar mai sper sa conteze

Subscriu ( suntem deci mai multi)

Pirelia,:
Citat:
Intrebare: Voi cand va treziti aveti burtica incordata/tare? A mea am observat de cateva dimineti ca este incordata, dar dupa putina activitate prin dormitor (a se citi schimbat pijama cu haine, cosmetizat fata, etc) se detensioneaza.

Mi se intampla si mie

32+ AMR 8 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

BUNA DIMI BURTICI!
PIRELIA MULTAM FAIN DE MA BAG SI LA MICUL DEJUN DACA IL PREGATESTI TU! VA DORESC O ZI FAINA TUTUROR!

Mergi la inceput

Ionela bafta la examen dar tinem pumnii stransi bine sa fie totul in regula la medic.
Si mie mama mi-a zis ieri ca mi-a coborat burta desi eu nu vad asta.Probabil ca doar ne-au crescut burtile si lasa impresia asta.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

SHTEPHY MA BUCUR CA ESTI ASA DEVREME CU NOI PE FORUM

Lavi, 35+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 5 saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata fetele. Ce noapte nasoala, cah, mama lui de ecograf si masuratori. Are cineva vreo 3 cafele pentru mine? Diana R. Felicitari pentru bebelina in grafic si multumesc de gand. Crede-ma ca stau pe o parte, dorm pe o parte de mi-s amortite toate, dupa nastere va trebui in invat sa merg din nou. (Am votat juniorii tai) Tiusca multumesc. Nu greutatea ma sperie, ci faptul ca nu a pus cat punea inainte. Kreliuta Nu dormeam, incercam sa ma linistesc. De ce nu aveti voi incredere cand va spuneam ca nu se va mentine hotararea aia? Uff uffCu urna ti-or veni acasa pe 22 numa daca votezi "bine". Laura G. felicitari pentru rezultate. Monis, Simonette daca dadeati in tzzar ma prezentam si eu la ora aia, cand deregula dorm, dar in noaptea asta am visat doar bebelusi nascuti cu 500 de grame. Ionela bafta la medic si la examen. Stephy zi-ne cum a fost la dintolog. 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

DianaR ma bucur ca ai venit cu vesti bune.

Andre cred ca te-au linistit fetele,uite ce experiente cu masuratorile a avut si DianaR in ultimele saptamani.

Simonette si mie imi place starea de bine pe care o degaja mesajele tale in ultimele zile.Asa te vreau.
Multumim de urari ,Stefania se pare ca are doar muci,altceva mai nasol n-a avut oricum niciodata si eu deocamdata sunt ok.Sanatate lui Luca si tie bravo pentru masuratori si vesti bune de la consultatie.

Lylyana sanatate multa,poate o pacalesti.Vad ca eu azi sunt chiar bine,fara nici un simptom de raceala.

Monis sper sa te odihnesti macar de acum din saptamana 36.

Krelia pe mine ma doare mijlocul de obicei .La tine e vorba de statul in patuc doar.
Mai scoate nasucul la aer din cand in cand

RamoC esti dulcica si scumpica

Daniela vad ca nu ai reusit cu semnnatura,mai incercam.

Pirelia mersic de papa. burtica la mine nu-i asa.

toate fetele

_

Mergi la inceput

Ramonika sper ca nu te-a chemat la servici si sper sa iti treaca repede supararea.Nu mai fi trsta,da?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata fetele

..eu vad ca dorm bine de vreo 3 nopti...sa vedem cat ma mai tine acum ...desi ma gandesc ca am nevoie de somn..ca mai AMR-ul meu acum mai mic de 3 saptamani ...si am nevoie de somn...

Eu pe acasa, cu sotul, verisoara si iepurasul dragalasul care nu-i deloc un fricos si mereu vine sa imi manance papucii..
Verisoara e cu curatenia, calcat, spalat (numai azi terminam de calcat hainutele lui Flavius, pt ca s-au uscat mai greu)...termin bagajele sper ca zi...si apoi o sa numar zilele ramase pana la nascare ..

Suzyca am retinut..pe 16 octombrie e rost de scos agitatele, asa-i?????....o sa fiu aici pt galerie

Laurairina sa stii ca nici eu nu am mai calcat in ultimul timp, dar in schimb a calcat Pustache...sper sa-si tina obiceiul si dupa nastere macar o perioada buna de timp pana ami creste bebelul..
Iar hainutele lui Flavius azi terminam si noi cu bagajele.

Ionelamaria ma bucur ca nu au mai reaparut scurgerile roz, azi iti tin pumnii la evaluare.

Krelia eu nu mai am nici un control la medic...gata..mergem doar la taiat si scos mititelul la lumina ...si asta peste 18 zile deja...aoleu...atat mai este AMR-ul meu

Roxyaly felicitari pentru rezultatele bune de la medic

FDaniela am admirat camera bebelinei...superba

Raluci_b neaparat o sa intru si la fetele mele de suflet, multumesc mult de tot

Andrecluj sunt convinsa ca printesa ta este bine...plus ca imediat apare si medicul tau care te va linisti . Vezi si tu ce fluctuatii de greutate arata aparatele astea, poate nu a reusit totusi sa o masoare bine...

Simonette ma bucur ca ai venit cu vesti bune despre Nicholas...si ma bucur sa vad ca reusesti sa-ti mentii optimismul. Bravo!

Monis/b] si Flavius al meu are miscari de trupe in special dimineata la 4 - 5 ca si al tau...poate asta ne asteapta si dupa nastere ....cine stie???????..sper ca nu...

In rest...azi merg sa-mi iau rezultatul la determinarea de anticorpi..sper sa fi iesit negativ, Doamne Ajuta , sper sa terminam odata cu santierul asta ca ma omoara, nu alta...
Azi merg si la coafor...ca nu as vrea sa-l sperii pe Flavius cand o s ama vada , sper sa terminam cu bagajele...apoi sa stau cuminte ca medicul meu va fi plecat urmatoarele 2 saptamani

si.................................

[b]AMR 18 zile pana la marea intalnire

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

35+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 3 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput