Fulgusori de nov-dec 2009 (127)
Raspunsuri - Pagina 18
krelia spune:
RamoC, te inteleg perfect cu bufeurile.....asa mi-s si eu
....imi pare rau ca nu ne-am mai hlizit...dar nu-i timpul trecut![]()
gata, guten Nacht si de la mine!

krelia
35+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
RamonaCopot spune:
Eu una sincer as mai fi palavragit si cu altele...dar pe LauraG o ratai...ca deja se dusa la nani si destul vb eu singura pe aici...
da ce sa face eu acusi...daca ale mele cucuveli nu-si facura prezenta???
gata...dezertez si io...si imi astept barbatu sa vina acasa sa-mi ia curu'n brate.
gata...pa (doar un F5 mic mai dau si gata) - parol.
Ramona,
36+
DOMINIC ANDREI
floricik spune:
De ceva timp sunt si eu o cucuvea veritabila.
Vreau sa felicit fetele care au venit de la dr cu super vesti. Asa va vreau.
Apropo de kg , eu am luat 9 ...lumea cica nu prea se vad decat pe burta.
Eeee oameni draguti.![]()
Am fost si la Disney ( a.k.a cumparaturi pt haleala) dar nu am rezistat si am luat un body roz pe care scrie " Tata este cel mai tare" 
Noapte buna. Eu mai bantui un pic pe net poate vine si somnul.
31+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
BoboMom spune:
RamonaC m-am sculat
Da' te-ai culcat tu acum probabil
Oricum acum o sa papam si stam la tv. Nu mai vreau la calculator.
Laurairinia, nu-ti dori DG! Doamne fereste!
Imi inchipui ca glumesti... Eu imi doresc sa nu fi facut, in primul rand pt ca e risc sa fac diabet tip II in urmatorii ani, plus riscurile, care desi sunt mici, sunt asupra lui bebe (desi sper sa fie totul ok pt ca am grija cu dieta), plus ca nu e chiar usor sa masori toate alea
Cateodata asa n-as tine cont, dar nu-mi permit cand e vorba de Nicholas. S-asa cateodata am glicemia mai mare decat ar trebui cand io mananc numarul de carbohidrati recomandat, dar se intampla (nu f des) sa nu conteze atat de tare numarul si sa fie ceva care pur si simplu imi ridica zaharul... In fine... Cum am zis, in general e sub control si asta conteaza. Nu mai stiu daca va trebui sa-mi masor tot asa de 4 ori pe zi, dar stiu ca la 6 sapt dupa nastere voi face testul de glicemie (nu stiu daca ala de 3 ore...) sa vada daca mai am.
Laura
35+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
monis5 spune:
Buna foarte dimineata... de 1,5 ore zappez porcaria de tv... mai lipseste putin sa ma apuc de gatit sau de curatenie... sau mai stiu eu ce...
. Of ce dorm mi-e de o noapte de somn fara nici o trezire...
Pana si saracul copil a renuntat si s-a culcat, ca a stat si el cu mine pana adineauri.
Chiar, a urmarit cineva daca bebelusul a inceput sa aiba un program oarecum? Ca povestea spune ca in ultimele luni isi face oarece program de somn / treziri care va tine si dupa nastere. Eu am observat ca in jur de 4-5 daca ma trezesc pt pipip e treaz de multe ori... sau il trezesc eu oare?!? 
Va las o cafea calda pe marginea sobei si eu ma bag inapoi la rupt coastele in pat cu un ceai de zmeur... sa aveti o dimineata frumoasa 
monis
35
cu poze noi
monis5 spune:
Ah, am inceput saptamana 36, deci peste 2 am scapat de prematuritate, huh? Sau dupa inca 1?!?
ca nu ma prea duce mintea la ora asta... mai ramane sa scapam si de dismaturitate...
si incep urmatorii 20 de ani de stres ![]()
![]()
![]()
Cu toate astea abia astept

Gata, am plecat ca m-au luat aberatiile 
monis
36
cu poze noi
simonette spune:

mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
30+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 9+!!!!!
simonette spune:
La 37, copilul e considerat la termen
mami de
Luca(02-02-2006) si de
in
30+
cu Nicholas!
AMR 9+!!!!!
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonette La 37, copilul e considerat la termen ![]() mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in 30+ cu Nicholas!www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! AMR 9+!!!!! ![]() |
37 implinite, da?
Oare ce faci si tu la ora asta? ca e 5 la voi...
monis
36cu poze noi
simonette spune:
ce sa fac???????? Numar cat mai am pana plec la servici
Da, 37 implinite
mami de
Luca(02-02-2006) si de
in
30+
cu Nicholas!
AMR 9+!!!!!