Fulgusori de nov-dec 2009 (127)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Am venit de la dr. E totul ok. A zis ca raul de acum doua nopti cel mai probabil s-a datorat unui virus la stomac. Banuiesc ca daca era altceva nu-mi trecea asa, dupa o noapte. NST'ul a iesit bine, la fel tensiunea, masuratoarea uterului. Rezultatele de la secretie si urina sunt bune si ele. Miercuri facem eco si joi iar NST si consultatie. Tot sapt viit imi face si testul de Streptococ B.
Eu am luat cam 13.5 kg pana acum. De cand cu diabetul (deci de vreo 6 sapt) am luat sub 1 kg. Da' a zis dr ca e ok.
Acum tb sa ma duc in pat, ca ma simt f obosita.
Pupici tuturor!

Laura 35+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

legat de alegeri (daca apuc...sa nu fiu prin spital din motiv de intampinat barzaa), cred ca ma duc, sa le stric si eu socotelile la domnii de pe primele 2 locuri in primu tur -se stiu ei care sunt deja de acu, si in al doilea tur ma duc si anulez frumusel votu, pun ceva de genu 'votati-o pe mara''
Asta ca sa fiu sigura ca nu prin nepasarea mea profita nemernicii si castiga.... E drept ca e un singur vot...dar mai sper sa conteze

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

sa nu te mire daca ti-or suna astia pe 22 nov. cu urna mobila...pe principiul "noi avem grija de gravidele tarii" ...zau daca nu-i cred in stare....
pe mine poa' sa ma astepte mult si bine...cetatean ingrat ce ma aflu

Ar fi o faza... .
Nici eu nu o sa ii onorez nici daca vin cu limuzina la scara dupa mine.

Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

...eh, fetili...v-oti benocla voi...da' hainutili ie spalate si bagate intr-un cosulet...asteapta sa fie calcate de maman, vikendu' asta....
o sa va fac poze la alea marili, care ie puse in dolap, bine?

LauraG, bine te-ai intors cu vestile bune!

krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Felicitari , LauraG, pt analize si masuratori bune! Dupa ce nasti mai trebuie sa iti urmaresti glicemia??sau trece DG de la sine??

Mai mai ca imi doresc si eu sa fi avut DG, ca sa fiu constransa sa nu mai crap atatia carbohidrati, gen dulciuri, cartofi, paine... Dar asa...profit acu ca nu imi scoate nimeni ochii ca m-am facut o basoalda..si mai imi fac poftili

Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Citat:

...eh, fetili...v-oti benocla voi...da' hainutili ie spalate si bagate intr-un cosulet...asteapta sa fie calcate de maman, vikendu' asta....

asa sa faci! Da vezi sa nu stai mult timp in piciorusse..ca nu vrem sa deranjam pe dl col

Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Citat:

Apoi si ase' o fi bine si mai avem rabdare sa le vedem pe celelalte cand or fi pe posesor, daca nu le mai pozezi dupa ce le calca maman...

Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

pai...aia mi-e si mie .....caci, daca ma ridic in picioare...ma preseaza...dar, sa nu monopolizez...

incerc maine ceva....acum, plec la somnel, ca s-a terminat si Badea...

pupix la burtix

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Citat:

asa sa faci! Da vezi sa nu stai mult timp in piciorusse..ca nu vrem sa deranjam pe dl col

Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze

krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Cred ca inchid si eu hardughia asta imediat, ca imi vajaie in urechi degeaba. Nici motive de hlizeala nu mai gasim in seara asta, asa ca urez si eu o noapte linistita si imi vad de bufeurile mele, ca zici ca is moiere la menopauza, acusi cald, acusi frig ...
Gutten nacht la toate fetili!

Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

mah, da' voi mi-ati pus gand rau?..ce-aveti cu mine, pacatele mele?....vreti sa-mi iasa vorbe de la dusmani ca ma bagati in seama in mod expres?
mai raspundeti domle si altora...eeeehhhh...ce, numai "io"?

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Citat:

Apoi si ase' o fi bine si mai avem rabdare sa le vedem pe celelalte cand or fi pe posesor, daca nu le mai pozezi dupa ce le calca maman...

Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI

krelia 35+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput