Fulgusori de nov-dec 2009 (127)
Raspunsuri - Pagina 16
dymomo77 spune:
Diana tocmai am votat. Frumoase poze, superbi bebici. Spor la strans puncte.
36+
Dan Mihail
krelia spune:
asa bre..stiam ca mai ceva de facut...si uitai ce
..noroc cu RamoneluC
.....asa ca votai si 'sobect' cu burtici...votai si 2 frunzulici de Diana ![]()
krelia
34+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
zuza_zuzi spune:
Buna seara dragi burtici
!
Azi am fost la intepat
adica la analize...tare imi e frica de ace...trebuie sa ma uit in alta parte, sa ma gandesc la altceva cand imi ia sange. Dar a trecut repede ooff
.
Eu am luat 15 kg pana acum, toata lumea spune ca nu se vede, ca sunt distribuite f bine, burtica nu e mare si ma tot intreb daca e ok. Desi... la eco acum o sapt bb avea 1970g, dar cu abatere +- 280 g. Nici eu nu cred ca bb ia in greutate in functie de kg mamei. Sora mea a luat vreo 12 parca si bb a avut 3400.
Sa stam linistite si sa gandim pozitiv, sa papam sanatos si totul va fi bine sigur! ![]()
33
bebelinda Andrada Ioana
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia asa bre..stiam ca mai ceva de facut...si uitai ce ..noroc cu RamoneluC |
Asa fetili asa.... faceti exercitiu pt vot, ca azi maine ne cheama astia sa le votam bunastarea pe 5 ani.
Eu de plictiseala votez tot ce prind
Ramona,
36+
DOMINIC ANDREI
lylyana.ion spune:
DianaR, ai si de la mie 2 voturi
Shtephy, iti tin companie la miere cu lamaie
sper ca tu esti mai bine
Eu am luat 11 kg pana acum, cica nu se vad... in afara de burticuta mare de care se minuneaza toti
Lili
35 cu
Alexandru
simonette spune:
Votat!!!!
Noapte buna burtici......
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
30+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 9+!!!!!
RamonaCopot spune:
Krelia, m-as mai benocla si eu la niste pozici faine, asa cu hainute noi si frumoase...aduse de bunici de prin strainataturi...

intelegi matale apropos-ul asta asa mai direct? ![]()
Ramona,
36+
DOMINIC ANDREI
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot Krelia, m-as mai benocla si eu la niste pozici faine, asa cu hainute noi si frumoase...aduse de bunici de prin strainataturi... ![]() ![]() intelegi matale apropos-ul asta asa mai direct? |
si io' si io'- emoticon de ala cu doua dejtute ridicate ca la scoala
Laura,
35+
Mara TeodoraAMR 5 saptamani !!
poze
krelia spune:
sa nu te mire daca ti-or suna astia pe 22 nov. cu urna mobila...pe principiul "noi avem grija de gravidele tarii"
...zau daca nu-i cred in stare....
pe mine poa' sa ma astepte mult si bine...cetatean ingrat ce ma aflu ![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui RamonaCopot
Asa fetili asa.... faceti exercitiu pt vot, ca azi maine ne cheama astia sa le votam bunastarea pe 5 ani. Eu de plictiseala votez tot ce prind Ramona, 36+ DOMINIC ANDREI |
krelia
34+ si printesu' mic, Rares-Mihai