Fulgusori de nov-dec 2009 (127)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Lavinia mersic

Andre acum sotul meu isi face ceva la esspresor ca nu-i la servici azi.Deci cate vrei tu ,da?
La dintolog cica nu am nimic.Nu m-a lamurit de ce m-a durut.Nu a gasit nimic in neregula cu nici o masea din zona aia.Sper sa aiba dreptate desi am ceva indoieli.Ma rog o radiografie ar fi mai concludenta,dar nu vreau sa fac acum.

Haide te rog gandeste pozitiv,noaptea se fac cam negre ce-i drept si gandurile noastre.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephyAndre acum sotul meu isi face ceva la esspresor ca nu-i la servici azi.Deci cate vrei tu ,da?La dintolog cica nu am nimic.Nu m-a lamurit de ce m-a durut.Nu a gasit nimic in neregula cu nici o masea din zona aia.Sper sa aiba dreptate desi am ceva indoieli.Ma rog o radiografie ar fi mai concludenta,dar nu vreau sa fac acum.Haide te rog gandeste pozitiv,noaptea se fac cam negre ce-i drept si gandurile noastre.
Saru mana sotului de-mi lasa si mie vreo 3 cesti. E posibil sa fi fost curent la dintisor daca a trecut durerea de la sine, Doamne da sa fi fost asa. Eu cand am fost ultima data mi-a gasit toate radacinile descoperite din cauza de sarcina, iar acolo unde radacina nu e perfect acoperita de gingie doare. Mi-a spus ca fie trece dupa sarcina, fie acoperim noi dintisorii. 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

SI eu m-am trezit la 7 AM, a doua zi de stat acasa. Ieri nu prea mi-a fost bine. Am butonat la calculator putin (tot pentru servici) si la pranz m-am culcat, m-am trezit taaaare ametita si-am plecat cu sotu' la cursrui prenatale. S- adiscutat despre nastere - naturala si cezariana. Dar mie mi-a fost rau cel putin 1 h din cele 2 de curs, mi-era ffff cald desi stateam sub aerul conditionat si eram terminata simteam nevoia sa dorm. In partea a doua a cursului mi-am revenit asa incat dupa am trecut pe la niste prieteni - am stat vreo ora timp in care am si mancat fripturica de vita cu legume. Am ajuns acasa mi-era rau - am vomitat cam toata fripturica. In plus mi s-au umflat f. tare mainile - cu asta vad ca am ramas si in dimineata asta.

Ma duc sa ma intind putin pe canapea, poate mai reusesc sa dorm un pic.

34+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Saru mana sotului de-mi lasa si mie vreo 3 cesti. E posibil sa fi fost curent la dintisor daca a trecut durerea de la sine, Doamne da sa fi fost asa. Eu cand am fost ultima data mi-a gasit toate radacinile descoperite din cauza de sarcina, iar acolo unde radacina nu e perfect acoperita de gingie doare. Mi-a spus ca fie trece dupa sarcina, fie acoperim noi dintisorii.

31+ Chiara Ada

Da ,sigur,cate vrei,numai sa te binedispui.
Uite mie nu mi-a zis chestia asta,e posibil sa fie si la mine o problema cu gingia pentru ca imi cam sangereaza.E drept ca nu tot timpul,mai ales de cand ma spal cu Lacalut Aktiv si o periuta super soft la sfatul fetelor de aici,inclusiv al tau si al Kreliei.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shtephyDa ,sigur,cate vrei,numai sa te binedispui.Uite mie nu mi-a zis chestia asta,e posibil sa fie si la mine o problema cu gingia pentru ca imi cam sangereaza.E drept ca nu tot timpul,mai ales de cand ma spal cu Lacalut Aktiv si o periuta super soft la sfatul fetelor de aici,inclusiv al tau si al Kreliei.
E posibil sa fie acelasi lucru atunci, mai ales daca doare periodic. Uite, la mine sangerea cu periuta normala,dar sangereaza la modul ca nu imi mai vad dintii de sange, pe cand cu periuta electrica nu am nicio treaba. Scapam de asta dupa nastere. 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Miramar sa te simti mai bine.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Miramar
SI eu m-am trezit la 7 AM, a doua zi de stat acasa. Ieri nu prea mi-a fost bine. Am butonat la calculator putin (tot pentru servici) si la pranz m-am culcat, m-am trezit taaaare ametita si-am plecat cu sotu' la cursrui prenatale. S- adiscutat despre nastere - naturala si cezariana. Dar mie mi-a fost rau cel putin 1 h din cele 2 de curs, mi-era ffff cald desi stateam sub aerul conditionat si eram terminata simteam nevoia sa dorm. In partea a doua a cursului mi-am revenit asa incat dupa am trecut pe la niste prieteni - am stat vreo ora timp in care am si mancat fripturica de vita cu legume. Am ajuns acasa mi-era rau - am vomitat cam toata fripturica. In plus mi s-au umflat f. tare mainile - cu asta vad ca am ramas si in dimineata asta. Ma duc sa ma intind putin pe canapea, poate mai reusesc sa dorm un pic.
Grija de tine, poate e doar de la oboseala, ai tras destul pana acum la serviciu. Somnic lin pe canapea. 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Miramar, sper sa iti revi astazi si sa nu mai ai nici un fel de problema pana la nastere.

Viitoare mamica in culmea fericirii 32+ (30+) Oana Petra

Mergi la inceput

Andre stiu ca va trece dupa nastere,am avut ceva problemute cu gingivita si data trecuta si am scapat dupa.
De durut m-a durut doar o data,intr-o noapte.
Sper sa fie ok si de acum incolo.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

buna dimineata burtici!va astept la o,azi facem cinste
cu ce vreti voi...am schimbat saptamana.
Felicitari proaspetelor mamici, sa le traiasca comorile,sa creasca
mari si sanatoase.
apropo de kg acumulate,eu pana acum am pus 10 kg,dar de acum si pana prin 23 nov.cred ca mai pun vreo 2-3,de parca nu ar fi de ajuns ca-s mica de statura.
in rest santem bine,am inceput sa avem carcei in timpul noptii la picioare,obosim repede..dar asta e va trece.
va pup pe toate

delia 33+ Sandor-Cristian
AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput