Gravidute si mamici de Timisoara (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Ank nu e bai ca ai ratat miercuri ca noi mai mergem. Cel putin eu una am de mers mult si bine, fetele sunt deja slabanoage si se mentin prin sport iar eu am de dat la kg jos de ma ia cu ameteala numai cand ma gandesc. Deci maine suntem din nou la inaltime (la propriu) pe claparii aia.

Dora nastere usoara!

Geny eu am alaptat exclusiv si am inceput cu sucul de mar si morcov pe la 3 luni si vreo 3 saptamani. Dar am mers tare incet cu diversificarea. Cerealele le-am bagat foarte tarziu ca asa ne-a sfatuit doctorita (mai exact acum la 8 luni si deocamdata doar din alea fara gluten). Am luat care se fac cu apa de la Humana si de la Milupa. Eu am avut noroc cu Marius si a mancat cam tot ce i-am dat. Doar cu branzica cu smantana si mamaliguta m-a refuzat dar o sa mai incerc.

Cat priveste spatiile de joaca eu habar n-am. Inca nu am organizat petreceri pentru copii sa stiu cum e. Dar probabil ca o sa aflu pe pielea mea cum e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

Ank nu e bai ca ai ratat miercuri ca noi mai mergem. Cel putin eu una am de mers mult si bine, fetele sunt deja slabanoage si se mentin prin sport iar eu am de dat la kg jos de ma ia cu ameteala numai cand ma gandesc. Deci maine suntem din nou la inaltime (la propriu) pe claparii aia.

maine de la ce ora... ?? ca eu am ore dupa-masa

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Paula zici ca mergi si maine...poate apar si eu...Inainte sa fiu slabatura si eu am fost ca tine...acum 2-3 luni. Asa ca nu te descuraja!

Ank lasa ca venim si cu tine.

Yasmi asa e Bega e inchisa duminica din pacate! O sa merg si eu la aia sa caut costumas ca am vazut pe net ca-s cam scumpe de cumparat si nu prea se merita sa-l cumpar.
Poate gasesc ceva si ptr Craciun ptr Eli...ca vroiam sa iau de pe mothercare si costa o gramada.

Am fost aseara la nunta si nu mi-a placut...as fi plecat imediat dupa aperitiv si supa, dar erau prietenii nostri buni si ne-am fortat sa mai stam La tort insa nu am mai stat!

Cristina poate ne vedem maine in zona sau la sala!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Neata fetelor!

M-am tot laudat ca buburuza mea a scapat de raceala pana acum si tocmai ne-a lovit. Sambata noaptea a inceput chinul: era infundata si nu putea respira. A dormit mai mult la mine in brate. Ieri a fost pediatra si a vazut-o si mi-a dat un medicament homeopat:pulsatilla. A zis ca e suficient. Ii curgea doar nasul, in rest era ok. Aseara a inceput febra si alte chinuri si pe la 4 nu am mai suportat si i-am pus un supozitor cu paracetamol. I-a scazut febra si a reusit sa doarma. Acum ma intreb daca am facut bine ca am combinat tratamentele dar nu am suportat sa o vad cum se chinuie. Pediatra nu imi raspunde si nu stiu ce sa fac in continuare, daca recidiveaza febra?
Voi cum ati patit, procedat?

Va multumesc

http://www.onetruemedia.com/shared?p=969b9e262b66173a12f1e6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Mamica fericita de Ania - Olivia, 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Ank astazi este de la 6 Kangoo jumps. Cristina e posibil sa mearga la step mai tarziu deoarece nu ajunge la 6 la sala. Daca nu poti astazi atunci vino miercuri de la 8 la 9(seara) sau mai este si sambata de la 10 la 11 (dimineata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ade24

Neata fetelor!

M-am tot laudat ca buburuza mea a scapat de raceala pana acum si tocmai ne-a lovit. Sambata noaptea a inceput chinul: era infundata si nu putea respira. A dormit mai mult la mine in brate. Ieri a fost pediatra si a vazut-o si mi-a dat un medicament homeopat:pulsatilla. A zis ca e suficient. Ii curgea doar nasul, in rest era ok. Aseara a inceput febra si alte chinuri si pe la 4 nu am mai suportat si i-am pus un supozitor cu paracetamol. I-a scazut febra si a reusit sa doarma. Acum ma intreb daca am facut bine ca am combinat tratamentele dar nu am suportat sa o vad cum se chinuie. Pediatra nu imi raspunde si nu stiu ce sa fac in continuare, daca recidiveaza febra?
Voi cum ati patit, procedat?

Va multumesc

http://www.onetruemedia.com/shared?p=969b9e262b66173a12f1e6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

nu-i nici o problema ca i-ai dat paracetamol, dar s-ar putea ca pulsatilla sa nu fie remediul bun la raceala fetei. daca febra continua si nu vezi imbunatatiri, trebuie schimbat remediul.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DoraStef spune:

Ceau ceau fetele!
Mersi mult pentru toate incurajarile si urarile voastre! Eu mi-am impus sa gandesc pozitiv, asa ca stau linistita, ma odihnesc (pe cat posibil) si astept semnalele specifice din partea corpului (care apar incet incet). Asa ca...cu optimism inainte!
Sanatate tuturor burticilor, mamicilor si bebicilor!

Dora 39+ (Camelia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DoraStef spune:

Citat:
citat din mesajul lui ade24

Daca vrei pot sa iti las PM cu numarul meu si sa ne anunti cand ai nascut ca sa le scriu la fete pe forum. Doar daca doresti.

Ade24 sigur ca poti sa-mi lasi PM cu nr tau si dupa ce o sa-mi revin putin te anunt ce si cum si poti sa le scrii si la fete pe forum!
Sincer, sper sa fie cat de curand!

Dora 39+ (Camelia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Step? La asta m-as baga, la kangoo nu ma incumet din cauza de fluturatoare.

Mergi la inceput