Gravidute si mamici de Timisoara (35)
Raspunsuri - Pagina 15
Ank83 spune:
Ohh ca am zis ca vin si eu la Kangoo...si nu am putut nici cum sa scap.Venise o fetita la mine sa o meditez la matematica...si nu puteam sa o aman ca avea lucrare a doua zi 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Ank83 spune:
Buna ideea asta cu piticii la petreceri ..Ce ziceti cand face Cecilia un an ne onorati cu prezenta??Sunt atat de fericiti amandoi cand vad copii incat as vrea sa fie cat mai multi ![]()
Raul dupa ziua lui... a inceput sa cheme de afara copii, iar la el in casa la joaca ![]()
![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
mihaser spune:
Salut!
Dora ce putina mai ai! Doamne ajuta!
Lavi acum si eu tre sa caut costum ca au party de Halloween la gradi...Cristi zice ca el vrea iepuras, dar il conving eu sa-si ea ceva gen dovleac, vampir, liliac ![]()
Cristina te-am sunat, dar erai la aerobic...Ce fata harnicuta! ![]()
Ank las` ca te luam data aviatoare sa fie gasca mai mare! Venim la party daca ne chemi!...Eu vin si nechemata...numai sa aflu unde ![]()
Azi am fost la Mall si am papat pizza cu Cri la pizza hut...Mi-am luat salata ca imi facuse pofta Cristina weekendul trecut! 
Va pup! Maine ma duc la nunta! ![]()
bb_yasmi spune:
ufffff cand citesc de furdi
( asa il strigau la spital pe dr fudean) ma napadesc aminitirile de sarcina...nastere.....![]()
![]()
miha, la dreams party inchiriaza si costume de halloween...si au multeeeeee.....si au sediu in euro 2.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
genny76 spune:
LA MULTI ANI!!! Maitra, cu intarziere dar sper sa accepti urarea.
Dora multa bafta, noi iti tinem pumnii sa nasti usor si repede.
Fetelor spuneti-mi ce parereaveti despre cerealele de pe piata, as dori sa incep cu ele seara, eu inca alaptez si vreau sa stiu daca exista si cereale pe care sa le prepari cu apa, precizez ca noi avem 4 luni si o saptamana, nu am inceput inca diversificarea, dar vrem sa incepem cu ceva. Printesa mea mananca bine de la mine, are 7.100grame, asa ca mai asteptam putin pana la divesificare, dar ma intereseaza cerealele pentru ca vreau sa-i dau seara inainte de culcare. Astept sugestii si pareri.
Voi cand ati inceput diversificarea daca ati alaptat?
bb_yasmi spune:
helloo
ce program au la noni si unde este mai exact??? se compara cu kid's land?? au jucarii multe?? cat e ora??
am vrut sa mergem azi pe la 17 (eu stiu ca e la bega, nu??) dar ma gandeam ca poate e inchis....asa ca am amanat pe maine!!
plsss cine poate sa imi spuna!!
miha, distractie faina la nunta!!! sa vii cu poze!!
cristina cum se mai simte alex???
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
Fancy spune:
Ciao, fetelor! Wow, cata activitate!![]()
vad ca v-ati pus serios pe treaba cu aerobicul...![]()
Cecilia, bravo, bravo, bravo pt primii pasi! Iulia te-a aplaudat!
Dora, tinem pumnii, va fi bine!
Genny, noi am inceput diversificarea la 5 luni jumate cu sucul de morcov;nu stiu daca ai retinut din discutiile de pe aici dar la noi a fost un fiasco diversificarea ca Iulia nu e mancacioasa:); am alaptat exclusiv la san .....poti sa ii dai cereale deja, nu sunt deloc rele, au vitamine....si exista cereale care au lapte praf inclus, se prepara cu apa (de la Nestle, Humana, Hipp-noi din astea am folosit). Bafta!
Miha, ai vb cu Meli?
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
Ank83 spune:
Multumim Iulia pentru aplauze ![]()
Fancy...stai linistita ca de regula al doile e mai mancacios..mai iute...mai toate cele... Asa ca al doilea poate iti va manca si urechile ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
bb_yasmi spune:
ank, nu neaparat!!! am o prietena cu 2 bebei, unul de aproape 3 ani si fetita de aproape 1 an!!! se chinuie saraca cu ei cu mancarea.....
cum a fost/este baiatul asa e si cu fetita. al mic are vreo max 10 kg.
_
happy mom Lavi &
bb_yasmi spune:
deci...am fost azi la noni si era inchis.....
de fapt era inchis tot centrul comercial bega.....

_
happy mom Lavi &