Gravidute si mamici de Timisoara (35)
Raspunsuri - Pagina 17
bb_yasmi spune:
dorastef nastere usoara!!!1 odihneste te cat mai poti.....![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
stiti cumva cum sunt torturile de la cofetaria KROTZ???
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
mihaser spune:
Salut!
Azi am fost la Euro 2...nu am gasit dreams party nici cu pliantul lor in mana pe care nu scria la ce stand sunt
...M-am dus in galerie si am luat un costum de spider man chinezarie cu 25 de ron si un tir cu 5 ron al lu` mc queen
...am pierdut caciula de la costum care oricum nu intra pe capatana lu` fi-miu si am venit acasa si i-am comandat un costum de dovleac ![]()
Nu am mai ajuns la sport evident! ![]()

genny76 spune:
fancy, bpaula, multumesc pentru raspunsuri, toti cei din jur ma sfatuiesc sa incep cu diversificarea sa nu am probleme mai tarziu, ca sigur nu va mai vrea sa manance, ca va dori doar san sau lapte la sticla ca e mai usor, eu m-am gandit sa mai astept putin, o saptamana, doua. Important e sa fe sanatoasa si sa se sature cu laptele meu, ceea ce e sigur ca doar nu a ajuns la 7100grame degeaba.
Poze cu printesa mea:
http://picasaweb.google.com/gennyalexia
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _irina_ Step? La asta m-as baga, la kangoo nu ma incumet din cauza de fluturatoare. Mamica de Andreea-Maria "Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi." Gabriel Jose Garcia Marquez |
Pai hai cu noi!!! eu am fost azi de la 19 ...mergem langa gen 30 din Soarelui.
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui DoraStef Ceau ceau fetele! Mersi mult pentru toate incurajarile si urarile voastre! Eu mi-am impus sa gandesc pozitiv, asa ca stau linistita, ma odihnesc (pe cat posibil) si astept semnalele specifice din partea corpului (care apar incet incet). Asa ca...cu optimism inainte! Sanatate tuturor burticilor, mamicilor si bebicilor! ![]() Dora 39+ (Camelia) |
Tinem pumnii si iti dorim nastere usoara si bebita sanatoasa si papacioasa!!! 
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi stiti cumva cum sunt torturile de la cofetaria KROTZ??? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
Eu am mancat o data dar nu sunt incantata... cred totusi ca depinde de gusturi! mie una imi plac torturile sa arate super super dar gustul nu ma intereseaza prea tare ... hi hiiii
De ce nu iti alegi de pe net ce model vrei ca sunt milioane de modele si te duci cu poza (listata) la Codrina si iti face un tort super si sunt si destul de gustoase la ei. Eu am ales ptr ziua lui Beatrice una cu

si cu floare si a iesit super si au si respectat modelul.Bafta!
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
_irina_ spune:
Miha pai spiderman cu capatana de dovleac? Ce faci cu copilul?
glumesc, o sa fie cel mai frumos si mai si mai orice i-ai pune pe el.
Genny nu cred ca e vre-o legatura intre cand incepi diversificarea si cum o sa pape puiul.
Eu am inceput sa ii dau sa manace diversificat cam de la 5 luni, pentru ca nu mai puteam sa mananc din cauza ei, pur si simplu cand ma vedea mancand era disperata sa guste si ea. Si acum e la fel, desi cantitativ nu ne mandrim cu cine stie ce...
bb_yasmi spune:
neata
cristina multumesc de raspuns.
nu prea imi plac torturile de la codrina la gust. la modele NO COMENT sunt frumoase!! mie imi placeau cele de la preferita dar din pacate s a desfintat...:(
acum sa vedem cum or fi la gust cele de la krotz ca, ca si model am ales ceva simplu , nu am mai vrut cu printi, printeses, etc.
_
happy mom Lavi &
mihaser spune:
Yasmi in mall jos langa Sensiblu au niste torturi
...cu crema din mascarpone delicioasa!
Nici mie nu imi place Codrina!

fluturatoare. 
39+