Gravidute si mamici de Timisoara (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelli

Unde se face kangoo jumps?

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Nicholas

http://clubaerobics.ro/noutati.shtml

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Cristina

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ciao, fetelor!
fetele, imi puteti scrie cateva pareri,daca stiti/ati avut experiente despre/cu dr Furdean? am o prietena insarcinata si nu stie daca sa mearga sau nu la el.....poate o ajutam sa se decida

mersi, va pup

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

Ciao, fetelor!
fetele, imi puteti scrie cateva pareri,daca stiti/ati avut experiente despre/cu dr Furdean? am o prietena insarcinata si nu stie daca sa mearga sau nu la el.....poate o ajutam sa se decida

mersi, va pup

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

ceaoo

eu am mai scris despre dr furdean ...... e un om de nota 10!!! nu as avea nimic sa ii reprosez...glumet, apropiat de pacientele sale, prietenos, profestionist.... am avut o experienta foarte frumoasa in legatura cu sarcina si nasterea cu ajutorul lui. la al 2-lea bebe tot la el voi merge! si ca sa iti spun un exemplu: la nastere , cand ma cusea (eveau peridurala nu simteam nimic) el glumea spuneandu mi ca ca o sa ii multumeasca barbatu miu ca ma preda "ca noua" inapoi.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Ciao fetele !
La multi ani Raul, sa cresti mare si sa fii sanatos!

Cristina, imi inchipui prin ce ai trecut.... sanatate multa puiutilor!

Lucia, am si eu o prietena care a nascut cu dr Furdean si a fost multumita de el. Ghici cu cine m-am intalnit la o nunta ? Cu verisoara ta :) Ce mica e lumea...

Eu sunt putin suparata caci ieri mergeam cu Alexia de mana pe strada si cand l-a vazut pe taica-su a vrut sa fuga la el,am scapat-o din maini, sa impiedecat si ....a cazut direct pe nasuc.Avem un nasuc julit...de toata frumusetea....De abia astept sa trecem de perioada asta si sa o vad mergand bine.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Recitind mesajul am vazut ca am facut o greseala de ortografie, corectez acum : s-a impiedicat :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Ciao fetele!

Ziceati de thuya ca se da inainte de vaccin? CH cat? si cu cat timp inainte de vaccin? Se da si dupa?

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Yasmi m-am programat la Ramo maine!
Ma duc sambata la nunta si ma fac frumu! Maeri ptr nr.!
E frig si noi tot mai mult pe la nonni o sa stam...cand se va deschide locul nou de joaca la Mall venim si acolo...Eu am ramas cu ideea ca am luat varicela de la Kids land si nu prea mai imi vine sa dau pe acolo...Si la 1 an acolo l-am sarbatorit pe Cri si a fost fain.
Ai gasit clovni sau ce cautai tu?

ank asteptam poze cu baietu mare!

ale pupam nasucu` julit! poti edita mesajul daca observi greseli...e o icoana cu foiae si creion pe bara de sus!

cristina ne vedem maine! abia astept! Angelli, Ank, Paula poate va vad si pe voi!
Tin pumnii sa fie analizele ok.

Lucia voi cum mai sunteti!

strunfita bafta la vaccin!

Maine e ziua Maitrei! Meliii pe unde sunteti?

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ceaoo miha
sambata am fost si eu la ramo. sunt multumita ca de obicei!!!
am gasit clovn de la firma dreams party!! au costume super!!!
.
.
.
.
.....hi hi...fii'mea a adormit pe covorasul ei cu tweety cu bebele ei in brate.... merg sa o pun in patul ei@!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Azi Cecilia a facut primii pasi !!!

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput