Gravidute si mamici de Timisoara (35)
Raspunsuri - Pagina 12
cristina_nagy spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Ank83![]() ![]() ![]() ![]() Azi Cecilia a facut primii pasi !!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici Pretendenti pt ![]() |
Bravo Ceci!!!!!!!!!!!!

Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
Ank83 spune:
Am si filmat primii pasi...
... Ce fericita sunt
!!!!
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
bb_yasmi spune:
felicitari ceci!!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
bpaula spune:
Felicitari Cecilia 
Marius momentan merge tinandu-se de pat, masa si daca il tinem noi de manute.
Miha, Cristina ne vedem diseara la KAngoo. Am facut aseara programare. Sper sa fie un inceput bun si in sfarsit sa ma apuc sa revin si eu la o stare acceptabila.
elliag2000 spune:
ciao fetelor!
am si eu un subiect "fiebinte" pt voi.
pentru ca igor a fost racit i-am tot aminat vaccinul, m-am trezit intr-o zi sa ma vait prietenei mele in acest sens.
ea mi-a spus :stai linistita eu nu i-am facut niciunul,inca ma mai gindesc.
si atunci eu o intreb de ce?
si ma pune sa citesc pe net.
m-am ingrozit?
voi stiti despre problema asta?
ca sint f multi medici si parinti care refuza vaccinarea pe motive ca unii copii au si decedat din cauza acestor vaccinuri.
sint oripilata de ce am citit si bagata in ceata
nu mai stiu ce sa fac?
astept parerile voastre!
mihaser spune:
Salut!
elliag eu i-am facut schema chipurile gratuite...insa nimic mai mult...Si eu sunt convinsa ca mamicile ce spun ca au pb de la vaccin nu sunt paranoia...M-am rugat la D-zeu sa nu se intample nimic...Eu mai am decat sa-i fac fetitei un vaccin si pana o sa mearga la scoala nu le fac nimic...nici antigripale nimic...Cel de ROR foarte multa lume il refuza.,..Eu nu stiu ce sa iti spun...fa ce iti dicteaza inima ta...iti repet eu sunt convinsa ca vaccinul ror are ca efect autismul la unii copii. Greu i-am facut vaccinul fetitei!
paula ne vedem deseara!
tosha ce mai faceti? Ai papat branza...e ok Angi daca papi?
Maitra Magdalena! Sa cresti mare! 
Eu o sun azi pe Meli!
M-am frezat azi si sunt happy! ![]()
Va pupacim!
ale_d spune:
Strumfita, da, se da thuja inainte si dupa vaccin. Mie homeopata mi-a zis sa ii dau thuja CH30. Ii dau inainte cu cateva minute, jumate de ora inaintesi dupa de vaccin.
Miha, merci de informatii :)
Va pup.
cristina_nagy spune:

LA multi ani MAITRA!!!! 

Sanatate si multe bucurii !!!
Sa cresti mare, frumoasa si desteapta! 

Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008