Gravidute si mamici de Timisoara (35)
Raspunsuri - Pagina 10
bpaula spune:
Irina uite aici ce e Kangoo:
www.youtube.com/watch?v=i9pgN7M1Q_c" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=i9pgN7M1Q_c
Am vazut si eu odata la tv si mi s-a parut interesant.
Si noi avem de la Chicco un scaun pentru 0-18 kg. Modelul e Zenith, cand l-am cumparat era mai lat decat alte modele. Iar una din recomandari ti-ar fi de ajutor daca nu cumva a depasit greutatea de 13 kg: "Pt grupa 0-13 kg scaunul trebuie instalat pe scaunul de langa sofer daca nu exista (este dezactivat)AIRBAG-ul, sau pe un scaun din spate. Trebuie sa fie instalat in sens contrar sensului de deplasare a automobilului si trebuie fixat exclusiv cu o centura auto de siguranta cu 3 puncte de ancorare"
Raul felicitari pentru aniversarea de 2 anisori.
Cristina sper sa ne intalnim la sala. Sa dea Dumnezeu sa ma apuc si eu.
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _irina_ Cristina kangoo? Mamica de Andreea-Maria "Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi." Gabriel Jose Garcia Marquez |
Daaa... ti-a raspuns si Paula doar ca alea de pe youtube sunt campioane si noi facem intr=un alt ritm totusi!!! hi hiiii
dar e ceva nou si merg !!!
te tenteaza???
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
cristina_nagy spune:
In legatura cu scaunelul de masina si noi folosim tot Chicco dar nu mai stiu ce model insa sunt tare tare multumita de el. (si e de la 9 la 18 kg cred!)
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
mihaser spune:
Salut!
Cristina eu nu te las singura la greu! Vin la kangoo jumps! ![]()
Ce mai faceti fetele pe frigul asta? Pe mine m-a apucat o leneeee...si niste nervi ca stau in casa pap si beau ceai 
Ma apuc de citit ca am niste carti de cand am fost in voiaj...sunt in spaniola si imi plac mult!
Va pup!
bb_yasmi spune:
heeloo
miha, noi am fost la porumbei azi in centru!! in rest prin vizite, in cursul sapt la gradi pana dupa masa si apoi plimbare o ora pe jos...
, la kid's land la mall....si cam atat.....aaaa si il asteapta deja pe moshu'...![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
raul (ank) la multi ani fericiti!!!
sa fii sanatos, cuminte si vesel mereu!!
wooww ce putin mai avem si noi si implinim 2 ani!!! suntem in toi cu pregatirile!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
angelli spune:
Ce banuti se mai dau acum de la priamarie la nasterea copilului, in afara indemnizatiei si alocatiei?Ca merge sotul si nu stim.
Adriana
si
Andreas(28.07.2006)
baby Nicholas