Fibrom uterin (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Cristela, din pacate cu operatia cam asa e...si eu am pus intrebarea lui Peltecu...in urma operatiei mi se conserva uterul? Raspunsul a fost: acest lucru nu vi-l pot garanta nici eu si nici un alt medic 100%, de obicei deciziile se i-au intraoperator! Nu stii ce se intampla cand deschizi....
Asta este motivul pentru care aman operatia...nu de frica operatiei in sine...ci de ceea ce implica! Eu sa zic ca sunt un caz mai fericit ca este situat in afara uterului si este si pediculat, ceea ce nu prea ar trebui sa ma sperie...adica in timpul operatiei nu prea ar avea de ce sa umble la uter..dar tot nu vreau sa risc! Riscul de hemoragie exista in timpul intervenitiei si nu vreau sa ma gandesc la decizie....
Mai bine sa fim optimiste! Ia din pozitivismul sotului si treci la lupta! Din fericire...la mine si eu si sotul, mai mult sotul, dar in ultima vreme si eu suntem optimisti! Ne-am relaxat si asteptam!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Gina succes astazi la ginecolog.
Cristela inainte sa raman insarcinata aveam 4 fibrome: 2 de 4 cm si 2 mai mici.
In sarcina pana la 4 luni au crescut constant si a mai aparut unul. Din luna a 4-a nu au mai crescut. Acum am 5 fibroame: 3 subseroase de 7, 5.3 si 2.2 cm si 2 intramurale de 4.5 si 3.3 cm.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Buna fetelor!
Am revenit si eu printre voi sa va spun in primul rand ca si eu sunt contra operatiei. Pana nu sunt epuizate toate caile de a face bebe nu trebuie sa ne gandim la aceasta cale.
Acum sa va spun si despre mine. Am fost astazi la ginec. si vestile sunt bune. Sunt insarcinata in 5 saptamani. Mi-a dat acid folic si arefam, sa fac analize de sange sa ma duc la endocrinolog si la medicul de familie iar urmatorul control este la 12 saptamani. Sunt multumita ca sarcina este in limite normale si nu sunt probleme de alta natura. Cam atat acum. Va doresc la toate sa fiti vesele si sa va vedeti visul implinit.
Gina 5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Buna seara fetelor!

Nici o noutate, nimic? Gina, cum a fost la doctor?

Eu inghet de frig in casa, nici nu imi mai simt degetele sa scriu la calculator, mi-au bagat si un calorifer in priza...cred ca ma bag in 2 paturi sa ma uit la un film pe calculator, ca sotul monopolizeaza calculatorul.

Maine seara ma duc la endocrinolog, am emotii, sa vad ce imi spune de analize...oricum am repetat saptamana asta, ca asa sunt eu mai tacanita cu analizele, hormonalele din ziua 3 + prolactina si testosteron..si testosteronul este un pic peste limita, asa nu stiu ce o mai insemna, ca la primele 2 analize cand am facut si testosteronul, la CM-ul anterior (l-am facut si in ziua 3 si in ziua 21) era OK...ast a e acum, nu mai vreau sa ma gandesc la prostii, vad ce imi zice maine doctorul endocrinolog.

Pupici la toata lumea!

http://lt1m.lilypie.com/S5uEp3.png
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Gina, acum am vazut ca ai scris...felicitari, ma bucur ca e totul normal, sper sa fie tot asa pana ajungi la termen cu sarcina.

http://lt1m.lilypie.com/S5uEp3.png
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryd spune:

BUNA FETELOR!
Am trecut putin pe la voi dupa o lunga absenta...
Si eu am stat pe aici ceva timp, iar acest forum m-a ajutat foarte mult.
Am fost si eu detinatoarea mai multor fibroame ( am avut mai multe si din aproape toate tipurile...)
Acum am o fetita de 2 ani, implineste de fapt 2 ani pe 28 octombrie.
A fost singura data cand am ramas insarcinata natural si din pacate ultima data pentru ca dupa nasterea prin cezariana, dupa terminarea operatiei, s-a produs sangerare, am pierdut 2 l de sange..., m-a desfacut, s-a scos uterul si asta a fost...
Bine ca am reusit sa am un copil.
Am scris foarte mult legat de problemele mele, mai demult.
SPER DIN TOT SUFLETUL SA REUSITI !
DACA EU AM REUSIT CU PROBLEMELE MELE E CLAR CA SE POATE!!!!!!!

va pup pe toate!

Mary, mami de Andreuta-Deliuta si pisicuta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Gina36, ma bucur mult pentru vesti! Sa dea Dumnezeu sa fie numai bine si de acum incolo!

Maryd, iti multumim pentru incurajari si La multi ani anticipat pentru fetita ta! Este important ca o ai si cu siguranta acest lucru te face sa uiti de ceea ce s-a intamplat mai putin placut....

Cristela, o sa vezi ca vestile de la endocrinolog vor fi bune! Nu mai te ingrijora din orice! Elimina stresul si crede in sansa ta ca va fi bine!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Gina ma bucur foarte tare ca e totul bine. Sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc!
Cristela te asteptam cu vesti de la endocrinolog!
Maryd ce bine ca ai mai intrat pe la noi si ne-ai povestit din experienta ta. Imi poti spune tu cate fibroame aveai si cam ce dimensiuni? Si mie mi-a zis ginecologul ca e posibil ca datorita fibroamelor sa sangerez mai mult, dar nu credeam ca poate fi atat de rau.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Buna fetelor!
Tanaion, Cristela, Ninia multumesc pentru sustinere!
Deocamdata sarcina este in faza incipienta si totul este foarte bine. Ma mir ca inca nu au aparut greturile. am o usoara jena la stomac care seamana putin cu arsurile, dar suportabil.
Va pup pe toate si aveti grija de voi!
Gina 5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Buna,
Am vazut mesajul postat de Maryd si nu m-am putut abtine sa nu scriu si eu, Am stat pe acast forum mult, acum 4 ani cand am facut embolizarea si recunosc ca acest forum m-a ajutat si pe mine foarte mult. Felicitari Maryd pentru minunea din viata ta iar tuturor celorlalte fete le doresc sa li se indeplineasca visele cat mai curand.

Numai bine,
Oana

Mergi la inceput