Fibrom uterin (25)
Raspunsuri - Pagina 6
nicolae68 spune:
Buna fetelor,vin si eu cu o veste buna,dupa 4 luni de la embolizare fibromul meu de 6.6 cm a scazut la 1.5 cm,nu-mi venea sa cred ca sunt printre cele norocoase,ciclu imi vine si mie normal la 27-28 de zile in loc de 20 cum era inainte,ma tine 5-6 zile in loc de 14-15 zile si nu mai este atat de dureros si abundent.Deci ,da rezultate embolizarea,nu mai stati pe ganduri,luati-va inima in dinti si mergeti mai intai la embolizare inaintea operatiei,greu este in prima zi dupa aceea trece.Va ,si multa bafta .
lyly_mar spune:
Gna73,multumim ca ai aparut(scris) in randul nostru cu incurajari
Da, stresul este problema mare,foarte mare
Daca as gasi o metoda sa nu mai stresez la serviciu,acasa....ar fi super!!!.....Stiu ca ma stresez pt lucruri care in esenta nu sunt foarte importante (mai ales la serviciu),dar lucrurile astea ma inconjoara si ma lovesc mereu de ele
Fete dragi eu nu prea pot sa intru la serviciu,doar daca apuc sa mai citesc .........
Cristela, de ce nu incerci o Inseminare pe ciclu natural,fara stimulare,pt ca vad ca nu ai o probleme cu cresterea foliculului(are dimensiuni OK)? Si tu Ninia, de ce nu te gandesti la lucrul asta?
Mai grabiti un pic mersul.........
si va astept cu vesti bune
Ninia81 spune:
Nicolae, wow cat a scazut fibromul!!! Bravo!Ma bucur pentru tine.
Lyly, sa stii ca m-am gandit si la IA! Dupa intalnirea cu Poe sapt viitoare vreau sa decid exact ce facem. Oricum luna viitoare clar fac hormonalele si m-am programat miercuri si la recoltarea pt analizele uzuale la medicul de familie. Deci...cu pasi inceti dar siguri mai eliminam din seria de analize pe care trebuie sa le facem.
Visul nostru
Ninia81 spune:
Fetelor, topicul nostru s-a umplut de optimism! Simtiti? Pana la urma usor usor va fi bine pentru toate fetele! Eu una ma simt tare bine cand citesc fetele care au reusit si care sunt mamici fericite! Trebuie sa putem si noi! cand? Nu se stie! Dar va fi si ziua aceea!
Visul nostru
Cinezee spune:
OOOO Niniaaa ce ma bucur sa citesc ca moralu tau e mai bun si ca locu vostru s-a umplut de optimism
gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!
Tanaion spune:
Ce mult ma bucur ca s-a animat subiectul nostru si ca atatea vesti bune au aparut!
Din tot ce s-a scris cred ca cel mai important este ca fibroamele nu sunt cauza de infertilitate, ca poate ca unele ramanem mai greu insarcinate dar ramanem!
Asa ca fetelor urmati exemplul Niniei si fiti optimiste ca veti reusi.
Tana cu Toma (10.11.2001) si 27+
Ninia81 spune:
Tana,Si tu esti una dintre fetele care mi-ai dat multa incredere in mine! Si da...fibromul nu reprezinta o cauza de infertilitate...e drept, ca se ramane mai greu gravida...dar se ramane! Se putea sa fie si mai rau decat atat! Asa ca...hai sa nu ne mai plangem! Ok, fetelor?
Cristela, Arinna, Lyly si toate celelalte fete care luptam sa ramanem gravide...haideti sa fim optimiste si sa asteptam si noi momentul cand vom impartasi experienta noastra fericita altor fete!
Visul nostru
Gina36 spune:
Buna dragele mele!
Ma bucur sa vad starea de bine care s-a instalat pe paginile noastre si optimismul care pluteste in aer m-a bucurat foarte mult.
Ninia, Lyly, Cristela pentru a vedea pe "betisorul magic" cat mai curand doua liniute roz munciti fara odihna la ovulatie. Eu asa am facut si iata ca DD mi-a ajutat si s-a prins, chiar daca stresul era maxim.
Maine am programare la ginec. si am ceva emotii. Va scriu cand ma intorc. Sper sa vin cu vesti bune.
Va pup!
Ninia81 spune:
Gina36, bafta multa maine la medic! Sa iti vezi bebelul la eco si sa fie totul bine!
Visul nostru
cristela spune:
Buna seara fete dragi!
Lyly, la mine a fost abia a 4-a luna de incercari la bebe, dar oricum pe primele 2 nu prea ar trebui le pun la socoteala, ca s-a lasat mai greu al meu sot convins de povestea asta cu prestat in perioada fertila, la ovulatie etc., pana a vazut si el ca nu e tocmai roz situatia si nu se ramane chiar asa usor si de luna trecuta si luna asta n-a mai comentat si a devenit foarte cooperant...asa ca nu m-am gandit inca la IA pe termen scurt, chiar daca timpul nu e in favoarea mea, sa zic asa, deocamdata o sa incerc natural pana la sfarsitul anului, intre timp fac ecografii cam in fiecare luna, sa vad stadiul fibroamelor, vad ce imi zice ginecologul de analizele hormonale, ultima eco, spermograma...ca oricum inainte de IA cred ca trebuie verificate si trompele, deci vorbesc si de HSG cu el..si mai vedem anul viitor la inceput care e planul de bataie..poate nu o sa mai fie cazul si reusesc luna asta sau urmatoarea sa fiu fericita posesoare a unui test de sarcina pozitiv...cine stie!
Ninia, ma bucur ca gasesti optimism in orice...eu sunt cam la polul opus, pic cam repede in stare depresiva...eu de exemplu in povestea Ginei73, dincolo de mesajul fericit ca a reusit sa devina mamica, am retinut aspectul ca operatia a fost o nereusita...eu ramasesem cu speranta ca ceeea ce imi spusese ginecologul era real, ca fibroamele sunt mici si o operatie in acest stadiu nu imi pune uterul in pericol, asa ca acum mai rau m-am speriat si deprimat cand am auzit de finalul operatiei ei! Noroc cu sotul, ca el e la polul opus, mi-a zis sa termin cu prostiile si sa imi revin, ca o sa reusim sa avem si noi bebe cumva!
Nicolae, ce veste buna pentru tine cu reducerea fibromului...nu stiu ce sa zic, eu ma tem si de embolizare, am citit ca ginecologii nu prea sunt pentru procedura pentru ca inchizandu-se anumite artere care iriga uterul in zona fibroamelor, acest fapt ar afecta si posibilitatea obtinerii unei sarcini...asa ca as fi facut mai degraba miomectomia, dar si acolo, cum a scris si Gina, riscul e sa se taie prea mult din uter, ........probabil ca este o tampenie...v-am zis ca eu sunt cam negativista!
Tana, stiu ca fibroamele nu sunt cauza de infetilitate, ca nici ginecologii lacare am fost nu au zis asta...tu pana la urma cate fibroame ai? Ca nu am retinut? Pe mine ma cam streseaza ideea ca erau 2, relativ mici si ca acum sunt 4, in zone diferite pe uter, chiar daca inca mici 3-4 cm.
Hai ca v-am innebunit cu depresiile si temerile mele! Noapte buna!
Gina36, succes la doctor maine, sa vii cu vesti bune! Si o sa prestam la greu in periada fertila sa fim si noi la fel de fericite ca tine luna viitoare! Pupici!
http://lt1m.lilypie.com/S5uEp3.png
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”