Strumfi de iul-aug 2007 (157)
Raspunsuri - Pagina 9
violetan spune:
Mersi, mychy, o sa dau copy/paste si ma apuc de treaba maine. Mie-mi dai dispensa sa continui cu fanteziile astea?
Georgi, ce faci?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
Luna1 spune:
Karli in dus era si mai grav, alunecai pe sapun...mama mama ce accident, mai bine nu mai facem sex aici sa fim siguri ca e safe.
Da-mi si mie reteta de Tiramisu. Sa stapanesti sanatos mixerul.
Fetelor puneti retete aici, ca vreau sa fiu si eu bucatareasa buna in weekend. O sa incerc reteta Caferei.
Va pup ca am de munca.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Mersi, mychy, o sa dau copy/paste si ma apuc de treaba maine. Mie-mi dai dispensa sa continui cu fanteziile astea? Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 poze Laurash |
da' de ce, tu cum nu te simti: maritata sau serioasa?
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) +
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
violetan spune:
Hehe, vivela, maritata ma simt, dar serioasa...nu prea cred! N-am fost niciodata serioasa , poate doar cand eram prea mica
poze Laurash
violetan spune:
Am uitat sa va zic ceva: cand stau cu laur langa mine si scriu pe forum, de fiecare data vine la mine si imi arata cum ca asta: este un baietzel care bea "titic" (laptic, evident) si alearga la primul perete sa faca asa: (asta nu mi-a placut deloc)....
poze Laurash
mychydutza spune:
...violeta, atunci fereste-te sa folosesti iconu asta sau asta ..........
*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!*
greierash spune:
Vivela, este odisee deschisa? unde? Ca am cautat-o....
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
mychydutza spune:
citat din mesajul lui greierash Vivela, este odisee deschisa? unde? Ca am cautat-o.... |
de ce? ai nevoie>?
*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!*
greierash spune:
deocamdata nu, dar nu se stie niciodata....
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
Vivela spune:
citat din mesajul lui greierash Vivela, este odisee deschisa? unde? Ca am cautat-o.... greierash mamica de Andrei - "Traieste clipa" - |
greieras, n-am inteles exact ce intrebi. daca vrei sa intrebi daca exista vreun subforum despre odiseea sarcinii, uite aici e:
http://forum.desprecopii.com/forum//forum.asp?FORUM_ID=60
daca ai vrut sa intrebi altceva, scuza neuronul obosit deja pe ziua de azi...
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) +
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba