Strumfi de iul-aug 2007 (157)
Raspunsuri - Pagina 8
karligutza spune:
Violeta acum am inteles care era substratul intrebarii tale... n-am avut de-a face cu stilul acesta de glume, de aceea nici nu mi-am dat seama ca trebuia sa rad! dar de-acum o sa stiu! de ce esti stresata la munca? ia exemplu de la vivela... uneori poti sa iti faci viata mai frumoasa chiar si la birou!
Cafera poti te rog sa faci poze la ghetutele HOKIDE... ca stii ca si eu ii iau de iarna tot de la HOKIDE. Sunt dependenta de ghetutele de la ei... si daca tot le-ai descris ca fiind asa frumoase si mi-au placut si mie cum suna, as vrea sa le si vad.. se poate? te rog frumos! .... si vad ca te delectezi cu picanterii... fa lista cu locuri si momente si asteapta inscrieri , de exemplu asa: dupa nunta, la dus, la hotel, pe balcon.... (banuiesc ca cei din UK nu au probleme si cu dusul ca daca nici acolo nu e health and safety.. )
pupici, eu am facut o tocanita de pui (de la tara - deci un gust fffff.bun la toata mancarica) cu ceapa si suc de rosii.... putina sare, putin piper si gata... fara pic de ulei; a iesit geniala... merge cu mamaligutza calda yumi yumi.... si cu branza de oi sarata!
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
mychy iti propun sa nu-l mai invelesti si nu va mai transpira... poate merge; Adeluta si ea transpira la spate daca o invelesc, daca nu o invelesc sau doar putin de la brau in jos, ramane uscata si curata si caldutza toata noaptea! iar de imbracat o imbrac cu un body cu maneca lunga care e molcutz asa numa' bun sa tina caldutz si un pantalonas de pijama; cu piciorusele goale! sper ca va fi bine si la iarna in aceeasi garderoba, ca doar temperatura din casa sper ca o s-o mentinem pe la 23-24 grade.
karligutza
sunt mamica Adelutei
Vivela spune:
ah, ce bine ca ati mai scris si voi pe unde s-a intamplat sa va "simtiti bine", ca altfel as fi crezut ca-s singura perversa p-aici .
Luna, n-aveam cum sa cer despagubiri nici daca imi pica dulapul in cap, ca eu sunt firma!! si nu mi-am facut protectia muncii si in plus, era dupa program .
michy, mai ai chec? .
azi chiulesc de la munca, ceea ce inseamna ca o sa lucrez de acasa, iar in pauze bag aspiratorul si intind rufele care tocmai s-au spalat. halal chiul pe mine... iar daca n-o sa mai rezist de pofta, poate bag si eu un chec in 2 timpi si 3 miscari.
dana, imi pare rau ca au iesit asa analizele, partea buna e ca poti trata cu antibiotic acum, ca daca erai si graviduta, cred ca era un pic problematic. va astept la odisee, si pe tine si pe oaana si alte fete care vor bb2 sau bb3 .
jadi, tin pumnii sa nu fie nimic serios cu balbaiala lui Dodo. nu stiu ce sfat sa-ti dau, asa ca ma abtin sa nu spun tampenii, sper doar sa vii si sa ne zici ca totul e ok. nu stiu, ar fi oare posibil sa fie mai stresat acum, are vreun motiv?
va pup, ii dau bice cu lucrul, poate am timp si de checul ala pana cand il iau pe strumf de la gradi.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) +
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
oanamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cafera Buna dimi! Ioanaiub, multumim de trezire Oanamada, am tras cu ochiul la printesa moderna Ce sa zic? Doamna imparateasa arata bine la 33 de ani, pantalonul scurt o prinde Am o intrebare: daca imparatesele au inlocuit rochiile cu crinolina cu pantalon scurt, desuurile cu dantelute in ce s-au transformat? Karli, asa deci...esti in perioada de rascolire, potrivire a cuvintelor si autocritica Cat despre ghetute...na, na la fundulet. Tu ce vei spune cand o sa fii la varsta senectutii si o sa te duca Adeluta in Tara lui Mos Craciun in papucei de plaja? Dana, sanatate multa! Fetelor eu ieri am avut un zambet pe buze in urma discutiilor si am zis ca azi deschid o lista: Vivela-birou; Luna-masina; Oaana-pat; Jadi-peste tot dar oare unde? Cine mai liciteaza? Sper sa nu ma fugariti Mamica de printese |
Neata! Deschid ziua cu un raspuns pentru Caferuta: desuuri sport Calvin Klein .
Revin putin mai tarziu putin!
Oana siCati mica (2 ani)
BLOGUL NOSTRU
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
karligutza spune:
si completez putin si eu lista de bunataturi.... azi fac salata de sfecla rosie cu hrean pentru iarna... plus un tort tiramisu special!
tocmai mi-am cumparat un MIXER de la BRAUN care are si cutite pt.2 cani.. una mare, una mica... plus o cana cu capac si tel pentru ea; mi-am dat toate radacinoasele de pus la congelator (morcov, telina, patrunjel radacina, pastarnac) prin el, au iesit super! super repede, mult mai repede decat la razatoare unde risti sa iti mai dai si degetelele sau unghiile... m-am scos, sunt asa bucuroasa ca mi l-am luat (acu' 2 zile de la MediaGalaxy)! a costat ceva (390 ron) dar face toti banii ca iti vine sa tot faci la el, in concluzie o sa gatesc numa' bunataturi de aici incolo de dragul mixerului! .... am mai dat si hreanul pentru salata, si bine ca a mers f.bine ca daca era sa il dau pe razatoare plangeam 2 zile de la iuteala lui.... sfecla rosie o s-o dau totusi pe razatoarea mica ca e moale (fiarta) si nu ma supune la nici un chin... se da imediat si arata foarte bine firicelele acelea mici de pe razatoarea mica; si pentru ca am in plan si un tort tiramisu la baza caruia mai adaug un strat de o crema speciala cu nuca, am dat si nuca prin mixer si zaharul.... si au iesit ffff.bine! .... ma scuzati ca sunt asa de entuziasmata de un "biet" mixer! (care e de fapt un ditamai robotul)... sa nu va mirati daca in curand imi deschid un restaurant!
deci azi sunt gospodina! va pup pe toate!
karligutza
sunt mamica Adelutei
musso17 spune:
neata
jadi,si eu va tin pumnii,sa iasa bine.
mychy,dr mea spune ca daca transpira mult,in special la cap,ar fi lipsa de calciu.
oanamada,super pantalonii..si eu sunt fan,am doua perechi,tare smechera ma simt in ei.
karligutza spune:
si in weekend ma apuc de zacusca....
gata ca am vb.in exces... daunez grav gravidutzelor! pe care le felicit si eu ca am ratat ocazia cred... felicitari si sarcina usoara! poate va urmez si eu in curand... va tin la curent, luna trecuta era cat pe ce... adica am crezut ca s-a intamplat, dar inca nu!
Milly am uitat complet sa vb.despre asta... felicitari pentru nastere si pentru un bebelus asa cuminte si frumos! imi place ideea unui nou bebelus mai ales cand ai o experienta la activ; cred ca stii sa te bucuri altfel de bebelusul mic, chiar daca colicutii sau problemele varstei nu dau pace mamicii.... sa cresteti mari si frumosi!
gata, ma retrag la bucatarie!
karligutza
sunt mamica Adelutei
mychydutza spune:
karli, sa stapanesti sanatoasa mixeru! si eu am Braun, dar mai mic, gen blender dar si cu o cana cu cutit. nu pot da legumele pt congelat prin el ca le prea marunteste. e bun pt carne......asa ca le-am dat prin razatoare....si tare frica mi-a fost pt degetzele! din fericire am ramas intreaga...........mai da' harnica esti! ptiu, ptiu! ..si spor la bebe!
dana, gata musacaua aia??????????ca plec acushi si vreau sa culeg impresii!!!!
*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!*
violetan spune:
Karli, pai nu era nimic subtil si nu mai tin minte la ce intrebare te referi...eu spuneam doar ca nu va reprosam ca nu stiti, ca eu n-am scris nicaieri si sigur n-a aparut in ziar , ma face doar sa ma simt bine cand fac glumitze de-astea. Sper ca n-ai zis ironic faza cu "stilul acestea de glume". Adica ce stil? Still got the blues? Sau still loving you?
Hai ca m-am intins si io si tare am mai tras de topicul asta...Felicitari pt mixer, sa-l stapanesti sanatoasa, mi-ai facut si mie pofta de gatit ceva yummy, doar ca barbat-miu e taaaaare mofturos si nush ce sa-i mai fac.
Mychy, tu ziceai de bors de sfecla? Cum faci? Mi-e rau!
Si vorba caferei , care mai gatiti laudati-va aici. Pe langa faptul ca starniti invidia unora ca mine, sau ca mychy hehehe mai gasim si noi idei salvatoare. Mai ales ca se apropie weekendu' si gatim!
Aoleo, era sa uit, karli: crede-ma ca asa m-as relaxa si io asa ca vivela la birou de numa'! Decat ca (decat la kiss fm) la vivela presupun ca s-a intamplat la birou cu sotu' din dotare, ca exista contextu', da' io? Sigur ca pot sa iau un coleg (sau un sef, mai bine!) la intamplare, da' sa nu se lase cu fratiori
Hai, c-am luat-o pe aratura. Pup, mai intru ca e mai lejer azi...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
mychydutza spune:
vio, eu borsul in fac asa: dau pe razatoare morcov si albitura, toc ceapa, dau pe razatoare sfecla rosie, toc niste gogosari sau ardei. pun la fiert sfecla, dupa ce da cateva clocote pun si restul de zarzavat. mai pe jumatea fierberii, adaug si cartof taiat cubuletze. la reteta scrie ca se acreste cu bors. mie nu-mi place asa ca fac fara. la sfarsit adaug verdeataza din plin: leustean si cimbru. poti pune si o lingura de bulion.se serveste dreasa cu smantana......cine nu e la cura :). mie mi place mult. ingredientul minune e cimbrul........fara el nu are gust de bors de sfecla...parerea mea! poti sa o dregi si cu un ou crud......daca vrei!
si mai lasati fanteziile astea sexuale......... ca sunteti femei maritate si cu copii...si serioase , se presupune! heheheh!!!!!!!!!
*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!*