Strumfi de iul-aug 2007 (157)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Pai zi- ne si dumneata? sau ti- e rusine?
Noi in pat, dimineatza la prima ora.

Eu, dupa 2 doze de antibiotic, deja ma simt mai bine. Nu mai stau numai pe wc sa fac pisu, mai ma invart si eu pe- aci prin casa.
In dimineatza asta imi venira si musafirii, asadar sa vedem ce iese luna asta dupa antibiotic. Poate e mai bine asa.

Jadi, sunt curioasa de ce o sa va zica doctorul insa sunt fer convinsa ca o sa fie bine. E inca mic, abia acum invata sa vorbeasca, asadar chiar dc e vreo problema se rezolva. Are noroc de parinti responsabili. Te pup si fii curajoasa.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

pat, respectiv canapea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neatza fetele.

Mai, karli, ce cititoare in stele?? Am zis eu ca ar fi trebuit sa stiti? Nu m-am trecut in listuta si nici n-am scris nicaieri. Mi se pare mai amuzant obiceiul meu de a suna pe careva care nu stie sau nu-si aminteste sa-i spum: alo, buna, ce faci? te-am sunat sa-mi zici la multi ani, ca e ziua mea E haios si distractiv, pe mine ma amuza foarte tare sa fac asta, asa ca ma tin de obicei in fiecare an. Deci nu era nici urma de repros in ce am scris, din contra!

Hai ca mai revin!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Vio, ma scuzi daca te intreb de unde ti se trage isteria?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Caferutzo, de la agitatia cu jobu' ca nu mi-e deloc pe plac ca se misca cam greu lucrurile fata de pretentiile mele...deh!
Apropo, locurile acelea se refera doar la conceptia copiilor sau in general, ca asa as avea mai multe de marturisit

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Acum, daca e maxim interes, acceptam marturisirea

Mergi la inceput

Michi, vezi ca daca se strica vremea, te pun sa rasai si sa straluciin toate zile nosoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza......
dana, macar bine ca ai descoperit cauza si tratezi fix pe pix! sanatate multa!
jadi, sper sa fie doar o alarma falsa! o sa fie bine....sunt sigura de asta! stiu cum e sa stai in tensiune..........
oaana, vrei bebe 3?????? uau! spor atunci!
in alta ordine de idei, eu ieri am facut chec. primu' din viata mea, care a iesit foarte bine!!!sper sa nu fi fost doar norocul incepatorului....oricum barbatamiu m-a intrebat de nush cate ori daca l-am facut eu..........hehe!!!! ce ma bururat cel mai mult a fost ca andrei a papat o gramada!
vroiam sa va intreb ceva: andrei transpira mult cand doarme!!!!fara sa fie racit......o fi normal? si cum se tot dezveleste noaptea , il gasesc rece de multe ori!

*fata draga nu fii trista, prostitutzia exista!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

de luni incep ploile, 13 grade, urat.
Pana atunci 23-28 grade.
Ma apuc de musacaua Caferei, sa vedem ce iese.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh
Ma apuc de musacaua Caferei, sa vedem ce iese.

sa-mi zici cum iese, ca vreau sa fac si eu!

*fata draga nu fii trista, prostitutzia exista!!*

Mergi la inceput