Strumfi de iul-aug 2007 (157)
Raspunsuri - Pagina 20
sunflower1979 spune:
tot eu... poate va intereseaza:
www.petitieonline.ro/petitie/stop_vaccinarii_obligatorii_impotriva_ah1n1_nu_acceptam_sa_fim_cobaii_vaccinului_ah1n1_in_romania_-p31364045.html" target="_blank">petitie impotriva vaccinarii ah1n1
Cristina, mami de superbaietel
Denis Stefan (30.07.2007)
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"
Luna1 spune:
Violeta deci weekendul asta vii si la mine sa gatesti?
Sunflower cu olita stai linistita asa a pucat-o pe Adelise de brusc...Mi-aduc aminte ca cu o sapt inainte ma plangeam la prietnea mea ca nici nu se jeneaza cand face, ca nu zice nimic, iar sapt urmatoare eram cu olita dupa noi ca se punea singura si facea.
Asa si acum imi zice "mami knickers (chiloti), big girl!" si numai in chiloti sta peste tot. Pana acum ii puneam pampersi la gradi dar am dus-o azi in chiloti, sa vedem ce rezultate avem ca acolo e mai preocupata si cred ca va uita sa zica.
Cu multumesc, pardon, etc aici e as fie-mea. Anglia este o tara foarte politicoasa, formule de politete la fiecare propozitie, eu ma trezesc ca imi recitesc emailurile trimise si ma gandesc ca sunt cam rude pentru ei.
Asa ca fiind asa politicoasa cred ca printre primele cuvinte ale lui Lis au fost "please, pardon me, thank you, sorry!" Si culmea e ca nu-mi amintesc sa o fi invatat prea mult, doar ca daca ii dadeam ceva ziceam "thank you" daca ragaia sau partaia "pardon" etc. Iar acum asa cum zici si tu Sunflower nu-mi vine sa cred cand ii imi cere un iaurt si imi zice "yogurt mami please" iar dupa ce i-l dau "thank you mami". Mi se pare superb sa aud un copil de 2 ani fiind politicos.
Mai nou e foarte geloasa, Cosmin nu are voie sa se apropie de mine, tipa, il musca, incearca sa-l zgarie, daca vede ca-l pup sau il tin in brate. Trebuie sa ii explic mereu ca e baiatul nostru si dupa cateva minute il accepta.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
violetan spune:
Luna, vin, wait for me, wait for me! Da-n poarta,
nu te deranja, ca o iau pe jos de la aeroport ![]()
![]()
Sunflower, hehe, change of plans: sotu' meu doreste supa de pui cu galuste, tochitura cu mamaligutza si inca un fel 2, astept acum sa aleaga.
Cum fac sa gatesc? Daca e in timpul saptamanii si nu mai e bona, atunci sta sotul meu cu el, dar in general se plimba prin casa. Sigur ca ma prefera pe mine, dar se joaca si cu tati bine mersi...Sambata, insa e perfect pt ca in general chem bona sau, si mai misto cand e si bona e si socara
si atunci ele au grija de laur iar eu ma desfasor la bucatarie...
Maraza, 

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violetan [of plans: sotu' meu doreste supa de pui cu galuste, tochitura cu mamaligutza si inca un fel 2, astept acum sa aleaga. |
uau, zici ca esti sclava Isaura!!!!!!!!!vrei sa-l reclam la protectia femeii pe "asupritorul" pofticios, gurmand si indecis
*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!*
Vivela spune:
mai, ce tot vorbiti de lucruri sfinte p-aici, de tochitura si alte bunatati dinastea?
. vreti sa lepad copchilu?
ca asta ar fi mai grav decaat gastrita pe care mi-ati provocat-o oricum, gospodinelor ce sunteti!!!
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
5+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
violetan spune:
Mychy, ![]()
![]()
nu-l raporta (inca)
. Eu il rasfat mai rau decat maica-sa. Si soacra-mea imi zice ca nu stie de ce e atat de mofturos, ca ea ce-i punea in fata aia manca. Hehehe. Ii trimit meniul pe mail (cate 5 variante din fiecare) si el alege. Nici gand sa se concentreze el sa spuna ce are pofta!
Dar pe mine ma distreaza si imi face placere sa-i rasfat pe amandoi. Si pe celalalt baiat daca vrea ceva![]()
Vivelooo, scuze, da' sunflower e vinovata, ea a inceput primaaaaa, tovarashaaaa! ![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
musso17 spune:
vio,ce harnicuta..hm,io nu fac nici juma,bine,gatesc in fiecare zi,dar mancaruri putin eleborate,acum ii dau ciorba de pui si somon in unt,pentru maine habar n-am,dar cred ca ma bag si eu la o supa de galusti,tochitura imi place de mor,aia moldoveneasca cu carne,carnati..mai grasa dar nu pot s-o mananc,ficatelul imi face figuri...imi place ca sotu' iti spune ce sa-i prepari,al meu se conformeaza, cred ca din cauza jobului unde nu poate cere..ma enerveaza ca eu il intreb"ce sa mai fac de mancare" si el raspunde "sarmale"..stie ca nu suport sa le fac,noroc cu soacra![]()
io mi-am luat toate ingredientele sa fac zacusca siiiii am uitat exact ce trebuia,borcane,asa ca mai asteptam pana maine,chiar aveam chef ..sa vedem maine![]()
am intrat cu fii-miu intr-un magazin si stie ca ii dau voi sa-si ia magura cu fructe sau kinder,felie de lapte,a luat cosul si s-a postat in fata standului cu dulciuri si apus exact magura,apoi la lactate kinderul,a uitat de "sau"..ce memorie are..ma bucur ca nu s-a infipt la alte dulciuri,numai ce-i dau eu voie..si putea caci erau zeci de ciocalati,biscuiti,etc.
Vivela spune:
dar nu va jenati, dati-i inainte cu supe, ciorbe, carnati si tochituri..
.
vio, daca n-ai fi maritata si eu as fi barbat te-as cere de nevasta
.
dana, cum mai sa-i zica femeii sa nu mai aduca copilul la gradinita? pai sa-mi fi zis mie vreuna sa-l tin acasa pentru ca a muscat un/doi copii
. pai mama e de vina sau copilul de probabil 2-3 ani??? sau educatoarele alea aiurite care uita de copii si stau de cafele? ca daca se intampla o data, e scuzabil, asta e, copiii sunt rapizi, n-ai cum sa fii mereu pe faza. dar cand se intampla in mod repetat, supraveghetorul e singurul vinovat.
david a muscat si a fost muscat. nu mi-a picat bine in nicio situatie, dar nu mi-a trecut prin cap vreodata sa trag la raspundere pe parintii copilului agresor. cand s-a intamplat, am rugat ferm pe ingrijitoare sa fie mai atente, dand de inteles ca nu consider pe nimeni vinovat in afara de ele.
parerea mea
.
_
+
5+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
musso17 spune:
sunt de acord cu vivela,nu am copil la gradinita si nu stiu exact cum as reactiona dar am patit ceva similar in parc acu cateva luni,era una din zilele proaste ale lui mihnea si a trebuit sa luam din masina tot arsenalul de jucarii.la locul de intalnire cu copiii pe care de altfel ii cunosteam nu a dorit sa dea nici o jucaria iar daca cineva incerca sa i-o ia urla din toate cele,bunica unuia dintre copii pe care de altfel nu o inghit caci isi incurajeaza nepoata la bataie si am trecut si noi prin palmele fetitei,mi-a strigat sus si tare sa-mi iau copilul si sa plec ca nu "vedeti ca-i agita pe ceilalti"..acum eu sigur nu am ce sa comentez unei babe ignorante dar m-am simtit anapoda,stiam ca fii-miu procedeaza asa dar era specific varstei,apoi chiar nu incurajez genul de atitudine dar nici nu fac caz mare daca nu vrea sa imparte,asta e,o sa inevete...e nasol sa fii pus la perete,cu atat mai mult cand se aliaza mai multi..si zau,e un copil.
Vivela spune:
nici eu nu sunt pentru impartitul jucariilor cu orice pret. da, incerc sa-i spun ca asa e frumos, ca si el se joaca cu jucariile altora, dar nici prin gand nu-mi trece sa-mi fac copilul sa planga urle doar pentru a-i da altuia jucaria lui.
exemplu: aseara, la gradinita ne-am intersectat pe salteluta de schimbat copiii cu o mamica si cu copilul ei, care avea o masinuta. al meu ma intreaba "mami, ce e asta?" (stia bine ce e, doar facea conversatie
)si o admira, dar nu parea sa vrea neaparat sa se joace cu ea. mama copilului: "da-i si baietelului masinuta, sa se joace si el". copilul a rispostat, mama s-a infuriat de-a dreptul, insistand sa-i dea masina lui David ...concluzionand: "o sa fii pedepsit!!!" in timp ce copilul urla de mama focului.
degeaba ziceam eu ca nu e cazul, ca david nici macar nu vrea masinuta, etc...
nici nu stii cum sa procedezi in astfel de momente, sa le explici altor parinti ca tu nu crezi ca e bine sa smulga jucaria copilului lor din mana, doar de dragul de a imparti lucrurile, sau sa-i lasi in treaba lor...
ca halal educatie, sa ii bagi pe gat cu forta sentimentul placut de a imparti lucrurile... indoielnic, cred.
iarasi, parerea mea
.
_
+
5+