Strumfi de iul-aug 2007 (157)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

pai spune ca se fierbe puiul, asadar pui nitica apa, dar in asa fel incat cand e fiert sa nu mai fie apa acolo. Ai inteles?? adica sa scada. Dupa ce se raceste pui oul crud, astfel incat sa se lege compozitia aia, ca la sarmale.
Spor

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

sar'na! am inteles, sa traitzi!
http://www.geekologie.com/2009/10/move_those_buns_getting_people.php

*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neata, fetili.
Intru doar sa-i zic lunei ca mie imi place Orchard House. Si tre sa cumperi si mobila?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Good Morning.

Dana cand iti repeti analizele? Sanatate multa. Dariuta o sa vina poate cu ceva obiceiuri mai putin bune de la gradi insa si cu obiceiuri super. A mea de cand e la gradi nu se mai misca de pe scaunel la masa, inainte lua o lingura o lua la fuga, apoi venea iar, acum mananca singura, la masuta fara sa se ridice pana termina. Apoi canta diverse cantece de care eu nu am auzit, imi zice expresii noi (luni radeam ca a venit de la gradi si coloram amandoua si cum terminam eu de colorat ea se uita exact ca o educatoare la ce am facut apoi intr-un ton foarte profesional imi zicea "Very good").

Violeta si mie imi plac toate. Da trebuiesc si mobilate, dar o sa fac asta in timp, adica o sa cumpar ceva mobila initial sa se poata juca si ulterior luam mai multa.

Va pup ca am mult de munca.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraza spune:

Luna, poze cu Mara o sa pun cand o sa imi dea tac-su memory stick-ul sa le pun pe laptop, ca de acasa n-am sanse.

Fetelor, politica e un bordel ieftin. Eu nu-mi mai bat capul cu asta pt ca oricum nu o duc mai bine dc ma zbat sa inteleg toata manaria din interior. Ma concentrez pe criza in sine, sa o depasesc fara datorii, si de restul.....cu DD inainte.

Si buna ziua la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

salut!
Dana si pe denis l-a muscat o fetita de mana ieri, undeva mai sus si l-am gasit si in alta zi muscat pe dosul palmei. nu foarte tare, dar suficient cat sa se vada si mai tarziu. eu i-am zis ca el sa nu faca asa ceva, l-am intrebat daca l-a durut si a zis ca da, si i-am zis ca asa l-ar durea si pe alt copil daca el l-ar musca. i-am mai zis ca doamnei "ulia" (de care ii place lui) ii plac copiii cuminti, si ascultatori si care-si sufla nasul etc...si zambea smechereste...

aseara a facut iar un kk nashpa, dar azi dimineata a facut la olita unul destul de ok... fara bucati nedigerate, destul de compact (scuzati-ma pt detalii). poate in week-end ul asta reusim sa mai salvam situatia.

si pentru ca tot vine week-end-ul, mai veniti cu ceva idei pentru felul 2, ceva sa tina 2-3 zile.

va pup!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Ashea...am revenit.
Maraza, io nu cred ca m-am prins...sa nu te superi, esti cumva andraz?
Sunflower, ete ce am facut io ieri: spanac cu oua ochiuri (merge si cu carne, logic) si cartofi cu ciocanele si usturoi la cuptor.
In weekend daca e mai caldutz afara fac pastrama la gratar; hehehe adica socru' ca io stau in casa, la caldurica. Glumesc, nu cred ca mai e cazu' de gratar, asa ca voi gati urmatoarele chestii:
ficat de porc la gratar cu piure
ciorba de vacutza
mancare de gutui (pt mine si laur, daca ii va placea) si inca un fel 2...ma mai gandesc ce.
Fetele, au copilasii nostri voie ficat de porc? Eu nu intentionez sa-i dau, dar nu pot sa-l opresc cand vrea ceva. Astfel a scapat de multe ori in mancaruri nepermise si eu recunosc ca l-am lasat, altfel urla neconsolat cu orele

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Violeta, ihim. M-ai ghicit!

Mergi la inceput

Referitor la mancare, Marei nu i-am facut un obicei din a manca dulciuri, ciocolata, carne de porc sau ceva din "nepermise", insa asta nu inseamna ca nu scapa si ea ceva. Noi oricum ne-am adaptat la stilul ei de alimentatie. Ce am observat, ca daca ii interzic, mai rau face. Asa ca gustam din toate, mai rarut ca-i mai dragut, dar o facem. Insa ea e disperata dupa vinete, zacusca, varza si ciuperci. Aceste cuvinte sunt "interzise" la noi in familie pt ca imediat incepe sa ceara. Cel putin cu varza m-a terminat. Ar manca numai si numai salata de varza. Si culmea e ca nu are niciodata reactii adverse gen balonare sau scaune modificate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

mai vio, dar esti harcica rau...ptiu, ptiu sa nu fii de deochi! si in timpul asta in care tu gatesti, laur ce face? ca denis ma mai ia sa mergem nu stiu unde prin casa, mai vine la bucatarie unde curat ceapa si-i dau lacrimile... de astea. mai sta sotul cu el, dar el ma prefera pe mine.
cu maraza te-ai prins; mai greu, dar e bine si asa.
cu alimentele nepermise la varsta asta, nici eu nu-i dau, dar daca imi cere si-i e pofta ii dau ( de exemplu o bucatica de carnat, sau carne de porc).

ce mi-as mai dori si eu sa manance denis usturoi asa crud, ca tare-i sanatos si bun!

uitasem sa va povestesc cate lucruri bune a invatat si denis la cresa: spune "te rog" si "multumesc" asa de frumos; aseara m-a suparat rau si a zis "ata-ma, mamica" si evident m-am inmuiat ca o baliga si l-am luat la pupacit, desi mai inainte l-am certat cam rau (stiu, am gresit). ma mai intreaba: "mama ce faci, faci bine?" si eu ii zic ca da si-l intreb si pe el, si-mi zice "fac bine". de mancat la masa nu vrea inca, nu are stare, dar tot incearca si reuseste destul de bine sa manance singur.
cu olita v-am zis, daca il pun ca stiu ca va face, bine (uneori nici atunci nu vrea sa stea), dar sa spuna inainte, nici vorba. daca n-a facut si eu il intreb, zice "sunt curat"

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput