Strumfi de iul-aug 2007 (157)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

luna, esti foarte tare cu caciula! nici eu nu-l infofolesc(prea tare), dar la caciula nu renunt! daca lui lis ii prieste asa, e foarte bine!
sunflower, asa cum zicea si luna, cel mai bine incearca sa-i faci niste analize, inainte sa faci scenarii sumbre! stiu cum e sa fierbi in suc propriu! macar dupa analize stii cum sta treaba si pe ce cale sa mergi!poate o fi vreo bacterie ceva, si se rezolva cu un simplu tratament. eu sunt sigura ca nu e ceva grav!

*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

sunflower, citeam undeva ca diagnosticul de celiahie se poate pune si daca elimini alimentele cu gluten si observi vreo ameliorare! eu totusi nu cred ca e vorba de asa ceva.........

*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

mda, fetelor; cu controlul asupra alimentatiei asa e, cata vreme e la cresa, nu am ce face. dar cine sa stea cu el acasa vreo 2 saptamani timp in care eu sa elimin glutenul si cu el si aceasta posibilitate? mai simplu mi-ar fi sa-i fac analizele, dar pana sa dau banii astia si probabil sa merg si in alt oras pt asta, as fi vrut sa mai incerc ceva tratamente.
bacterie nu e, caci v-am zis, i-am facut coprobacteriologic si a iesit negativ. mai astept saptamana asta si daca nu-su revin merg si pe la alti doctori.

ce mi-a mai venit acum in minte e ca la 3 luni a facut la fel o diaree care nu-i mai trecea cu nici un tratament. atunci i-am dat remedii homeopate si asa s-a rezolvat problema. acum am incercat aceleasi remedii, nu la fel de corect administrate, totusi si n-am avut rezultat. poate e o problema diferita, de asta vreau sa ajung din nou la doctor, pentru o noua evaluare.

Doamne ajuta sa fie bine!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

cristina, multi pupici lui Denis , offf, nu mai scapati o data de problemele astea. nici nu mai stiu ce sa te sfatuiesc, cred ca le-ai incercat pe toate.
citisem - ca remediu extrem, pentru situatii cand diareea nu mai cedeaza o data - se ia o castana salbatica (tot e sezonul lor acum), iar partea alba dinauntru se da pe o razatoare. din razatura asta se ia un varf de cutit si se inghite cu apa. cica efectele sunt spectaculoase.
nu stiu ce sa zic, ai putea incerca si asta, macar pus in mancare (ca nu vad cum ai putea sa-i dai razatura aia s-o inghita asa, ca e foarte astringenta).

sanatate multa, Doamne ajuta sa nu fie ceva mai grav.

luna, fi-ta sa se ia de mana cu fi-miu, ca nici al meu nu vrea caciula nici in ruptul capului . abia abia daca il conving sa stea cu o sepcuta, toate babele m-au boscorodit ieri ca sta copilul cu urechile descoperite . eu ce sa-i fac, sa-i leg caciula de cap?

si la noi in casa e f frig, cred ca ieri au fost vreo 15 grd ca am cam tremurat. si fi-miu statea in picioarele goale fara probleme, eu ii puneam sosete, el le scotea, eu le puneam, el le scotea... si asta a fost activitatea noastra aseara . bineinteles ca am cedat intr-un final si l-am lasat cum a vrut el...

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 5+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraza spune:

Hello!

Buuuuuna ziuuuuuua la toata lumea!

Revin si eu dupa oaresce pauza, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

Sa stiti ca eu sunt una din persoanele care fac trafic pe forum, dar care, din pacate, nu are acces prea des sa scrie pt ca de la servici nu prea pot ca peretii au ochi si urechi, iar de acasa in nici un caz. Asa ca uneori ma multumesc doar cu cititul.

Revin mai tarziu cu una alta despre noi!

Mami si Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Bine ai venit, maraza!
Bravo, mychy, ma bucur ca a iesit bine!
Sunflower, multa-multa sanatate!
Georgiii, ai pm!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

ce ma amuzati cu copilasii astia dezbracati! si eu ma cert cu Denis ca-si scoate sosetele mereu, dar eu nu-s asa calma ca voi. chiar ma scoate din sarite si pe cat imi sta in putinta i le tot pun, ba chiar ii pun si sandalute sa nu si le mai scoata. el tine caciula pe cap, macar atat! ca si cu dezvelitul noaptea am o problema.

eu cel putin seara pun caloriferul electric si tot se fac 21 grade. inconvenientul e ca usuca aerul si totodata si mucoasa nazala si de aici raceala si infectii respiratorii. ar fi bun un umidificator, dar daca stau sa ma gandesc cate ar fi bune...mi-ar mai trebui vreo 2 servicii: aparat salin, aparat de aerosoli etc.

micky multumesc frumos pentru link!

va tin la curent cu evolutia lui kk...
ah, si maraza, daca tot ai scris, da-mi si mie adresa ta de mess, caci vivela zice ca mi-a dat-o, dar eu n-am gasit-o. merci

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Maraza bine ai revenit.

Fetelor pai eu ce sa-i fac? De exemplu aseara, ea nu mai vrea pampersi vrea chiloti, si nu are accidente, face la olita, singura isi da pantalonii jos ii ridica etc. Numai ca i-am luat chiloti cu Winnie the Pooh si e inebunita dupa ei, asa ca nu ii trebuie pantaloni peste. Aseara era in chiloti, fara sosete, si un maieu ca nah si cu astea ne "certam" scoate cate o bluza si se dezbraca singura si se schimba. Ah asta ca nu v-am spus, deja se poate dezbraca si imbraca singura cu bluze normale si pantaloni normali (adica fara nasturi, fermoare etc) si incalta. Nu -si leaga sireturile. Asa ca vreau nu vreau e ca ea, eu o imbrac cu tipete sa zicem cum vreau eu si in secunda doi cat mi-am intors capul ea e dezbracata si se chinuie sa-si puna ce vrea ea.

Inutil sa mai zic ca am ascuns crocsii ca numai pe aia ii vroia, am cam ascuns bluzele cu maneca scurta (desi i le mai dau pe sub plovore), am ascuns pantalonii scurti, ca ma cotrobaie prin sertare si vine imbracata de vara si vrea afara.

La mine in casa sunt vreo 19 grade si punem caldura seara vreo ora insa mai mult de 20-21 nu pot face ca imi sar baietii in cap, dupa ei nici caldura nu trebuia data drumul seara.

Asa ca am acceptat ca eu sunt friguroasa familiei si le respect copiilor dorinta de a nu fi ca mine. Nici nu ma enervez.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraza spune:

Sunflower, ti-am trimis un mesaj pe mess.

Deci.....pe scurt Mara e mare, la cresa, in marea parte a timpului sanatoasa , cu mare chef de vorba, cu crize de 2 ani si ceva ( sa nu credeti ca ea ar fi altfel decat ceilalti strumfi), cu pofta de viata si de mancare ( nu ne-a lipsit asta niciodata), cu toti dintii iesiti ( fara sa stim ce si cum..noroc ca ne-a anuntat ca-i ies dintii ), cu toilet training reusit, cu degetul supt pana la stadiul de rana, cu complexul Electra la activ si foarte pronuntat( desi cartile relateaza ca asta se intampla mai tarziu) blonda, cu parul ondulat, cu ochii gri-verde si indragostita de "pietenul Dadid" - strumful Vivelei.

Noi suntem bine, cu muncile agricole( cel putin la sotul meu e valabila vorba asta ca el e in agricultura, eu cu celulele stem), sanatosi, cu gand de marire a nr de camere si anr de plozi din dotare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Andra ma bucur ca mai dai cate un semn de viatza. Pup-o si pe Mara din partea mea.

Base l-a numit premier pe L Croitoru.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput