Strumfi de iul-aug 2007 (157)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

super.........ce talent au unii!

*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Moammmaaaaa...ce-i aici!!! Retete, bebei destepti, frumosi si cuminti, chestiute bagate prin urechiuse (bine ca ati ajuns la doctor!), crize de 2 ani.....proaspete mamici si mamici cu burtica....guverne cazute....raciti....ce bine e cu voi si ce dor mi-a fost sa stau sa va citesc in liniste! Neuronul meu bolnav nu este in stare sa va ia pe rand sa va zica la fiecare cate ceva, dar sa stiti ca va pup pe toate!
Noi suntem bine...ne plimbam, mergem la cumparaturi, la muzee...ne ferim de gripa nenorocita (care tocmai am aflat ca a ajuns la 1000 de cazuri!), dormim bine, mancam bine (Catinca...ca eu incep sa ma ingras din nou ca poftesc la tot felul de nastrusnicii!)si gatesc tot felul de retete fistichii, am dat in damblaua strumfilor (piticii albastri!) si inghetam de frig (azi chiar mi se pare frig rau...(sunt sub 10 grade!). Acum ca am culcat una bucata pitic cu 2 cozi impreuna cu bebe, Coco si strumfii....ma voi duce sa fac o mancare de curcan cu broccoli si sa-i fac lui tati iahnie ca pofteste de o saptamana la asa ceva! Eu ma voi opri la niste creveti la grill - ca sunt de regim+ ca mi-e lene sa mai gatesc si altceva pentru mine (ca eu fasole nu mananc ca nu am voie din cauza problemelor cu stomacul!).
Pupici fetele

Oana siCati mica (2 ani)

BLOGUL NOSTRU

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

buna fetelor
Reusesc sa intru si eu putin sa va salut.

A zis cineva de emigrare ...MA INSCRIU SI EU....Haideti sa plecam toate sa ramana astia sa se mance intre ei. Sa se fure unii pe altii, nu de la noi. Va vine sa credeti ca am depus dosarul de la sfarsitul lui august, pentru Prima Casa, sa-mi iau un amarat de apartament de 2 camere, demolat, si nici acum nu am primit raspunsul final. Abia am terminat saptamana trecuta cu banca, iar de atunci se afla la fondul de garantare. Pe urma, dacda reusim pana la urma, trebuie sa ne orientam sa vedem cu ce bani il punem la punct sa ne putem muta. Posibil alt imprumut.
As pleca maine din tara daca as avea o ocazie. Din pacate nu am decat in Cipru, unde acolo unde ar trebui sa ma duc nu este tocmai bine, asa ca pica varianta. Eu oricum sunt cu nervii la pamant. Nu ma simnt bine nici fizic, nici psihic. Sper sa treaca mai repede perioada asta.

In rest pitica este bine. Are excese de personalitate foarte puternice, iar din aceasta cauza am primit reclamatii de la cresa ca se bate cu copiii. Le-am spus ca tot acolo a invatat, avand in vedere ca merge la ei de la 1 an si ca acasa nu are cu cine sa se bata. Oricum nu este bine ce face. Am incercat noi sa-i explicam ca nu este frumos.

Il asteptam pe tatii sa vina pe 13 decembrie acasa, iar lui mami ii tataie fundul sa nu cumva sa se desfiinteze compartimentul de proiecatare si sa ramana somera.

Hai ca scriu rar, dar cand o fac aveti ce citi.

Va pup si sanatate multa (avem si noi putini mucisori si stare generala proasta).

Diana Stefania si Cristiana Maria (30.07.07)

poze noi din vacanta: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/

Mergi la inceput

azi dimineatza in tramvai, vatmanul asculta cu radioul la max Radio ZU, cu falsele alea idioate a lu Buzdugan. o suna pe una la un liceu si-i zice ca e de la ambasada frantei si ca toti copii care au "gonoree" la limba franceza sa se inscrie pe site-ul ambasadei astfel: fetele pe www.clitoris.ceva si baietii pe www.ejaculare.altceva.......eu in tramvai cu vecina care-si ducea nepotelul de clasa 2 la scoala. si incepe asta micu in gura mare: mamaieeeeee ce inseamna ejaculare????????? mamaie!!!!!!!spune-mi! benentzeles ca ne-am schimbat la fata amandoua si am incercat sa-l linistim p-asta micu care cred ca si-a dat seama ca e subiect "tabu" si a inceput sa repete intr-una chestia aia! pana la urma i-a zis bunica-sa : e atunci cand mananci ca porcu si iti vine sa vomiti! ............
chestia asta m-a facut sa meditez la ce ma asteapta cu andrei cand o creste si o incepe sa "descopere" lumea..........v-am pupat!

Mergi la inceput

hahaha...eu sutez eu dau cu capul!!!!!!!!!!!!
am facut ieri drobul deupa reteta lui Vio, cu ficat de pui si fara orez....ca mi-a fost lene sa-l fierb. a iesit fff bun!!!!!!!

Mergi la inceput

Intrebare la radio Erevan:
- Cum poate fi un stat exclus din Uniunea Europeana?

Raspuns:
- In principiu nu este posibila o excludere, dar ne bazam pe fantezia Romaniei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

'neata!
Luna, Arhdy sanatate multa copilasilor vostri! Luna, sper sa nu fie complicatii la voi, iar de gripa cea noua sa auzim doar cand copiii nu au si alte probleme (daca vrei tu sa se imunizeze).
Arhdy, e tare greu sa stai cu teama pierderii locului de munca, mai ales cand ai rate si unul, doi copii care depind de tine. poate nu va fi cazul, totusi.

eu sunt tare ingrijoarata. de acum avem o luna de diaree, scaune moi si incep sa ma gandesc la boli mai grave. cel mai teama mi-e de celiachie. nici nu va inchipuiti ce scenarii sunt in capul meu, ca nu-l voi mai putea da la cresa, ce as putea sa-i gatesc, cum ne vom feri de el daca vom avea alimente nepermise si cum il vom putea tine departe de ele pe afara, cand el nu intelege inca. ma tem si ca in oras nu o sa gasesc un laborator care sa faca analiza anticorpilor ce determina aceasta afectiune, si ca e destul de scumpa. totusi sper si ma rog sa nu fie asta!
aseara am cumparat debridat si am inceput sa-i dau. stiti in cat timp ar trebui sa vad eventualele efecte? aseara a facut ceva mai legat, azi dimineata din nou prost!

m-am programat si la homeopat, din nou, dar abia pe 6 noiembrie ma poate primi. poate pana atunci rezolvam problema. in rest si el are ceva muci, dar nu tuseste, nu face febra, doarme bine.

va las; sa fiti sanatosi/-ase!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
ma bag si eu,cristina ma gandesc ca daca era intoleranta la gluten s-ar fi manifestat pana acum,zic si eu.

la noi firg tare,fii-miu nu vrea cu caciula in cap,urla de numa,dar nici eu nu ma las..azi-noapte a cam marait,are randul doi de masele neiesite sauuuu vreun rosu'n gat,dar dupa cum e de nervos,mai degraba maselele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

georgi, cica poate sa apara in orice etapa a vietii. sper si eu ca totusi nu e , mai ales ca i-am introdus glutenul la 9 luni (deci am depasit pragul de 8 luni cand se considera ca ar trebui introdus, tot de teama). oricum imi pride bine orice incurajare. multumesc mult!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Sunflower nu ai cum sa cauti un dr sa-ti faca toate analizele la urgenta? Eu zic sa nu iti faci scenarii inca, te ingrijorezi si ai vazut si tu pe aici, eu am avut cancer, sotul lui Mychy la fel, si pana la urma dupa zeci de nopti nedormite eram ok. Stiu ca e usor de zis dar incearca sa te relaxezi putin, sa cauti o metoda, naturista sau nu, si sa o urmezi doar pe aceea ca nu stii altfel daca nu cumva in combinatie tratamentele provoaca diaree. Si nu stiu cum e la voi insa eu nu pot avea control 100% pe ce mananca decat daca sunt acasa. Poate reusesti sa preiei controlul si sa ii tii un regim drastic.

Musso iar zice lumea ca sunt nebuna insa fie-mea nu vede caciula decat cand sunt sub 5 grade. Si atunci numai daca vrea ea, si sa stii ca anul trecut la fel am procedat si n-a patit nimic. Eu am incredere in ce isi doreste ea, in sensul ca daca nu vrea caciula poate ii e prea cald, incerc cu o gluga, daca nu o vrea nici pe aceea inseamna clar ca ii e ok fara. Mai ales ca am observat-o si cand e foarte frig nu isi da jos caciula sau gluga. Deci stie cum ii e bine. Dar cum spuneam eu sunt nebuna, nu va luati dupa mine. Pentru anul asta nici n-am caciula inca, n-am cumparat si deja sunt doar 12 grade. O sa merg zilele astea.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput