Strumfi de iul-aug 2007 (157)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

multumesc mychy,e nasol tare ca nu pot dormi,m-am trezit de n ori ca ma infundam.

mai ca mi-am amintit,carla ce mai faci?ce fac fetele?sunteti bine?

v-am pupat,am plecat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

daca ai nasu infundat cumpara RYNXYL, picaturi pt nas. desfunda rapid si pt vreo 8 ore. nu e asa "intepator" k Bixtonimul, su nu creeaza senzatia de usturime in gat. eu m-am impacat tare bine cu el in timpul afurisitelor alea de crize. pup!

*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Salutare fetele!

Claucia tare bine imi pare sa va citesc, iar despre fetele tale ce sa zic, tare mi-as mai dori si eu inca unul insa parca totusi ajung doi. Si parca acum ca i-am facut p'astia doi maricei as mai trai si eu.

Floarea soarelui pupici lui Denis, nu stiu ce sa zic, poate e bine sa faceti o coprocultura ceva.

Mychy hai mama la London ca e toamna tot anul. Vara , mai mult de 25 de grade nu sare, deja la 28 e canicula, insa recunosc ca m-am obisnuit si cand mai ajungem vara la caldura mare (Roma, sau eu stiu pe unde) unde sunt 35-40 grade ma apuca dracii si sunt asa iritata... numai pe sub pomi si umbrele ma ascund si al meu rade de mine ca sunt englezoaica sadea. Cand m-a cunoscut el era august in Romania si o caldura de 40 de grade iar eu eram in mediul meu. Acum nu ma mai suport la temp d'astea.

Eu am chiulit ieri ca ma simteam rau, iar Lis de doua nopti nu doarme aproape deloc, se fataie si o doare in gat, doarme pe mine ca atunci cand era bebe. Iar azi capac la toate s-a trezit fiu-miu la 6 dim cu gatul inflamat si il durea rau si avea febra. Sunt cu ochii pe ei binenteles datorita gripei porcine.

Sincer mi-as dori sa faca o data ca sa aiba imunitate naturala caci tare mi-e frica de vaccin.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

luna, nu ma invita de doua ori ca s-ar putea sa vin, ca tare as emigra undeva, departe de tzara asta!
sper sa fiti doar raciti fara gripe porcine sau altceva!

off topic: cunoasteti vreun nene care face in bucuresti mobila la comanda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor,

Imi explica si mie cineva ce e cu rasturnarea asta de guvern?

E in toate ziarele. Ce jocuri de culise se fac?

Pupici

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

luna, nu ma invita de doua ori ca s-ar putea sa vin, ca tare as emigra undeva, departe de tzara asta!

Si de ce nu emigrezi? Sau imigrezi, mama ma-sii de romana ca n-am stiut nicicand diferenta intre astea doua cuvinte. Acum serios vrobind, decat sa regreti toata viata ca n-ai facut ceva mai bine iti iei curajul la purtator si p'aci ti-e drumul. Daca ai nevoie de info anunta-ma iti stau la dispozitie.

Stefania wow, ce la zi esti cu politica romaneasca, eu mai citesc insa ma plictisesc repede, asa ca nu prea am idee de mai nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Stefania wow, ce la zi esti cu politica romaneasca, eu mai citesc insa ma plictisesc repede, asa ca nu prea am idee de mai nimic.

Crede-ma ca nu sunt dar e imposibil sa nu vezi in ziare. Chiar si daneze. Eu eram curioasa ce inseamna aceasta rasturnare de guvern pt oamenii de rand. Parintii mei inca traiesc in Romania si imi place sa mai stiu si eu cate ceva despre tara noastra cea de toate zilele

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

cat de super poate fi sa te afli intr-o alta tzara si doar sa afli de prin ziare despre Romanica!!!!!sau RRomanica!....pai Stefania cum sa-ti explic.....cu politica e ca si cu fetele ......la prima intalnire de guvern s-au balacarit, la a doua intalnire si-au bagat motiune, la a treia intalnire "guvernul a pierdut la alba neagra"...... ...cu alte cuvinte am luat-o-n mana inca odata, noi toti, ca a crescut euro si odata cu el si ratele noastre, in timp e ei se reamaniaza si dreaq stie ce mai fac pe acolo. oricum eu ma declar satisfacuta ca a cazut si udrea si berceanu...in rest dzeu cu mila
azi e sarbatoare, stiti??????? ca eu n-am stiut si mi-am pus rufe la inmuiat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neatza, fetele!
Mychy stiu io pe cineva care face mobila la comanda; e o tipa care a lucrat cu mine la Neoset si mi-a facut mie toata mobila pt garsoniera. E supeeerrr! Ea e arhitecta si e ieftina mobila la ei, in comparatie cu altii, asta e clar! Ce-mi dai sa-ti dau contactu'?
Claucia, sa fiti sanatosi! Tot respectu', tata, v-am mai zis io pt mamicile cu 1+ copil (nu ca pe cele cu un copil doar le-as respecta mai putin, intelegeti voi, ca n-am chef de cearta ).
Luna, sanatate multa!
Mychy, da, am aflat azi dimineata ca e Sf Paraschiva...
Georgi, multa sanatate si voua si distractie placuta la Eforie, daca mergi. Ce dor imi e de mare!
Si apropo de mare....carlaaaaaaa???? Ce faceti? V-ati dat la fund, ca sa zic asa?

Mai revin mai incolo daca mai aveti chef de limbaritza mea. Si daca nu.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Uimitor fetelor, ia priviti aici:

http://www.youtube.com/watch?v=8yYcEX5O5a4&feature=fvw

Mergi la inceput