Strumfi de iul-aug 2007 (157)
Raspunsuri - Pagina 13
Antoanela23 spune:
Neata fetelor,
Sunteti cam somnoroase azi, asa ca va ofer o
.
Luna, pupici si de la noi pt voi, imi place de Lissy ca stie ce vrea.
Cafera, mersi frumos, buna si odihna virtuala, decat deloc
.
Xerxe, multa sanatate lui Razvan.
Fie-mea a facut febra incepand cu vineri noaptea, sambata i-am facut ziua lui Victor la un club de copii si pe ea nu am luat-o ca mi-a fost teama, am lasat-o acasa cu soacra-mea. La fel si ieri, nu a mers la cresa, ceea ce e bine, dar partea naspa e ca soacra-mea nu prea pricepe cum trebuie facuta treaba cu olita, deci Sonia face mai mult in chiloti sau in pampersul de nani. Deci na, doi pasi inainte, unul inapoi...
Mai rau e ca de aseara se plange ca o doare gatul si mananca foarte prost. Si pe mine ma doare-n gat de vreo doua zile si daca o fi la fel si la ea, inteleg de ce nu vrea sa inghita, dar ma dispera cand vad ca nici macar laptele nu si-l bea. Altfel e bine-dispusa, jucausa, febra nu prea mai face, sper sa nu faca vreo complicatie de la gat acum, of.
Cristina, e nazdravan rau Denis, m-a speriat ce a putut sa-si bage in urechi. Bine ca ati fost la doctor cu el. Continua cu Enterolactis-ul macar catev zile, ca sigur nu-i face rau, sanatate multa.
Si pe Sonia trebuie s-o pazesc ca baga tot in gura si mereu stau cu teama sa nu gaseasca vreo pastila de-a lui soacra-mea pe jos, ca ea intai inghite si apoi spune.
Pupici la strumfarie si o zi buna va doresc,
Poze 2009
Poze 2008
mychydutza spune:
neatza............miss me?
inca n-am facut musakaua caferei, dar urmeaza...
sunflower, m-ai bagat in sperietzi cu ce arsenalul din urechea lui denis...doamne cat de inconstienti pot fi copiii astia......eu sunt destul de relaxata dar cred ca ar trebui sa-mi revizuiesc atitudinea. bine ca s-a rezolvat!
andreea.c, ma bucur ca ne citesti si ca esti bine!
antonella, of cu racelile astea! sper sa va treca repede!
noi la capitolul pampers, nu ne putem lauda nici macar ca batem pasul pe loc pt ca n-am facut absolut niciun progress! nu vrea si pace. nici macar sa recunoasca ca a facut caca in pampers.il intreb: andrei ai facut caca , ca miroase! si el imi raspunde : inca nu!

jadi, cand va duceti la dr? va tzin pumnii...........
*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!*
Vivela spune:
neata.
cristina, wow, nazdravan Denis...cred ca ma baga in sperieti. bine ca ati scapat, poate totusi s-a speriat un pic si Denis si nu repeta patania.
eu de la otita mea din copilarie am ramas cu un fel de fobie, ma urc pe pereti numai daca indraznesti sa te gandesti sa imi atingi urechea...
andreea.c, ti-am admirat copilasii, foarte frumosi, ptiu-ptiu sa nu-i deochi. cred ca esti o mamica fericita, in ciuda oboselii
, te uiti la ei si-ti trece instantaneu. Claucia ce mai face? cum se descurca?
Anto, sanatate multa Soniei
.
si david e ragusit si tuseste cand si cand. mucii sunt prezenti, dar vad ca de mancat mananca bine, m-a speriat aseara. i-am facut paste cu legume si dupa ce a mancat oportie destul de marisoara m-a convins sa-i fac omleta
. i-am facut dintr-un ou cu putina branza in tigaia de teflon, a mancat-o pe toata, cu paine. apoi s-a trezit ca el vrea "pajitura de la mamaie", adica chec. i-am dat, ca n-avea prea mult zahar. peste o ora, mi-a cerut lapte si dupa ce a ras rapid vreo 300 ml, se uita la mine cu ochi umezi: "mai pune, mami!!!". eu nu stiu unde a intrat atat
.
e vreun puseu de crestere la 2 ani si o luna? ![]()
eu am inceput-o usor cu greturile, speram sa scap de data asta, dar cred ca n-am nicio sansa.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+ ![]()
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
violetan spune:
Neatza fetele, anto, mercic de cafea, tare buna e! 
Mychy, mie mi-a fost dor de tine. Se pune? ![]()
Vivela, sa-i fie de bine puiului! Cat de dulce, mai!!!!
E o mare bucurie pe mamici sa manance puii lor. De fapt, cred ca femeile in general se bucura cand barbatii si copiii lor papa tot
si daca se poate sa ne si laude e si mai bine, nu?
Iti urez sa ai o sarcina usoara si fara greturi, daca se poate...
Luna, ce misto e casuta aia!!! Dar te darama, frate accesoriile! N-are gusturi rele lys...![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
claucia spune:
| Citat: |
| Claucia ce mai face? cum se descurca? |
Buna dimineata, Claucia se descurca, face bine, multumim de intrebare Vivela! Si multe felicitari pentru bb2, desi acum ma gandesc ca e greu, cu siguranta va fi si foarte frumos.

Noi suntem bine, bb2 - Elisa creste, sau cum ii spune sorsa: Isa Adeia. Si Alessia este "Eshia Mia" adica Alessia Maria of course.
De data asta e mai usor, nu ma mai stresez atat de tare, bine, acum gandindu-ma in urma, era tare usor cu un bebe, dar plecand de la egoism si nici o grija la bb1, a fost socul mare. Acum, de la bb1 la bb2, este doar faptul ca ma dezobisnuisem sa nu dorm...si orice invat are si dezvat, acum din nou fac ture de noapte...dar si de zi, pentru ca Alessiuta vrea o mami vesela si ziua. Si Isa noaptea. ce ma mai vor fetele mele, daca se mai inventa o perioada intre zi si noapte, pe aia o dormeam, asa nu am cand.
Eh, nu e chiar asa de rau, mai glumesc si eu, Isa are nopti foarte bune, ca azi noapte de fapt, cand a dormit tun si s-a trezit strict pt papa la 2 si la 6 si back to sleep direct. Are si nopti mai rele cand dupa ce papa vreo 2 ore nu mai doarme si mai tipa, mie mi-e teama sa nu o trezeasca pe Alessia si incerc tot posiblul sa o fac sa nu planga si uite asa...dar e dulce si si ea si creste, acush acush ne apropiem de 6 saptamani si in curand facem 2 lunite, facem si botezul, avem activitati ce mai!
Alessiuta mea e o poezie toata, e buna si cuminte si cooperanta, vorbeste de nu se mai opreste, stie tot, tine minte o gramada si iti reaminteste cand tu, om mare ai uitat, e o scumpa si mandria noastra. De cateva luni bune doarme noaptea toata, singurica in camera, cu ursul, apa si ceaiul langa perne (e un ritual ca nu bea noaptea), se trezeste direct la 8 jumatate - 9, si nu de supara deloc in timpul noptii. Daca se mai trezea si ea noaptea...cred ca o luam pe aratura direct.
Iesim afara aproape zilnic cu ambele fete, desi e mai uratel afara, iesim pt ca seara alessia se intalneste cu prietenii ei printre care si Radu la loc de cinste in continuare, daca se iau ei de mana nu mai vor pe nimeni altcineva si fug sa nu ii mai ia si alti copii (prieteni buni de altfel de manuta), sunt f exclusivisti, si ne plimbam, mergem in parc (cu leagane ude zilele astea
Hai ca m-am lungit, va pup pe toti si toate si va citesc cu drag mereu.
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
Vivela spune:
Clau, ma bucur ca ai scris si ca sunteti bine. imi prinde bine sa aflu ca desi e greu, e si frumos
si ca poti sa iesi cu ambele fete afara. eu asta nu-mi pot imagina, sa tin cu o mana copilul cel mare, cu o mana sa imping la carut si cu cealalta
probabil sa tin vreo geanta sau jucarie sau mai stiu si eu ce ...
eu inca sper ca in cca 8 luni pana vine bb2 david sa sufere o evolutie fantastica si sa devina un copil cuminte
, care sa mearga de mana si sa nu se repeada in fata masinilor, ca altfel...va scriu de la voila (si nu citit "voala").
vad ca n-aveti niciun chef de scris, probabil vremea asta de toamna autentica
va impinge in cochilie... mychy, iti place acum? ca sigur nu mai ajungi uda de transpiratie acasa, ci doar uda de ploaie!!![]()
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
5+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
claucia spune:
Vivela, tot eu la aparat ![]()
Sa iti spun ca e posibil, bine Alessiuta mea e cuminte si desi face nazdravanii si mai cade si se catara pe afara daca mai este cu alti copii, cand suntem numai noi doua sau trei, cu bebe cu tot, e f cuminte, merge de manuta, nu se repede la masini, ba chiar ii este teama de ele si un pic de "cutu-ham" dar nu o teama majora
insa atat cat sa nu ii ia de coada pe toti.
Si este posibil sa se faca si mai cuminte, Alessia numai in ultimele 2 luni de sarcina a inceput sa doarma toata noaptea fara sa mai cheme pe mami la ea, fara treziri/lapt/apa etc, ne vedem direct dimineata la 8 jumatate sau 9.
asa ca David o sa iti faca o surpriza, mai creste si el si peste 9 luni deja baiat mare. Eu ma gandesc ca si asa, Alessia e cea mare, o vad asa de mare si inteleapta, uit ca are si ea doar 2 anisori. Si peste 9 luni o sa mi se para de-a dreptul matura ![]()
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
sunflower1979 spune:
'neata!
va dau o cafea buna, buna aburinda caci vad ca ati intrat in hibernare.
a venit un frigalau ca si mucii lui denis s-au inmultit si e mai fornait. poate de la cafea va mai incalziti. si pentru cafera si celelalte nebautoare de cafea...un ceai bun cu lamaie.
claucia, tare-mi place cum vorbesti de alessia, ca e cuminte si intelegatoare si acum si de elisa. sa fiti sanatosi cu totii ca sunteti o familie tare frumoasa. am vazut cateva poze si cu andreea.c & family din care se citeste implinirea si fericirea lor.
Anto si eu ii doresc sanatate Soniei, sa nu fie nimic serios.
eu am constatat ca Denis a mai scazut in greutate de cand cu scaunele astea moi. daca nu-si revine, mergem si investigam si probleme mai serioase.![]()
inca n-am facut poze la mobila, ca tot am avut musafiri si copii care intorceau camera cu josul in sus, si-n plus denis s-a culcat cam tarziu si nu-mi venea sa ma mai apuc de pozat ca aproape adormeam inaintea lui.
va pup!
Cristina, mami de superbaietel
Denis Stefan (30.07.2007)
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"
musso17 spune:
neatza
recunosc,ca desi mi-am dorit mai putin cald sunt plostita rau.
am si eu o rugaminte,cred ca am o sinuzita ca mi se infunda nasul si ma tine undeva intre ochi..parca mychy postase o reteta minune..o vreau si eu,n-am salvat-o atunci si iaca,m-a prins din urma.
eu planuiesc o iesire spre eforie,am o prietena izolata acolo.
zi buna
mychydutza spune:
neatza............
vivela, sa stii ca-mi place mai mult vremea asta decat caldura de 30 grade. nu c-as fi o calduroasa, nici pe departe, dar mie vara aia tarzie nu mi-a priit deloc.....iar cu 2 copii o sa te descurci.......ca n-o sa ai incotro! ![]()
![]()
musso, cred ca reteta postase cafera, ceva cu hrean parca.......eu in crizele de sinuzita puneam comprese cu bitter suedez pe frunte, trageam pe nas(bitter , nu altceva), si mai foloseam tinctura de traista ciobanului, masaj pe frunte......de Paste am avut iar un episod urat de sinuzita, dupa multi ani, care n-a cedat pana n-am luat antibiotic.
sunflower, da-i un osciloo, poate ajuta! denis mai are diaree? e normal sa fi scazut in greutate, dar daca acu se prezinta bine , nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji!
*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!*