Strumfi de iul-aug 2007 (157)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Neata!
Violeta multumim de aprecieri!
Radu este din ce in ce mai dragastos cu Alexandra (Asidada pentru el ). O pupa tot timpul si ar vrea sa o tina el in brate.
I-am zis ca este bebele lui si se vede ca ii surade ideea.
Mai ce harnicuta ai fost tu! Pare interesant drobul...a avut succes?
Eu am noroc ca ma ajuta maica-mea cu mancarea ca altfel nu stiu ce m-as face. Imi place si mie sa gatesc, dar nu prea am timp.
Ieri fiind si Cristi acasa am reusit sa fac niste ciocanele in Zepter cu cartofi prajiti si salata tzatiki.

Andreea cu Alexandra Maria (05.07.2009) si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Eu am gatit ieri un cozonacel cu branza, un tort cu zahar ars, mere si pandispan (puse in ordinea asta in forma) si cotlete de porc la cuptor cu tot felul de legume taiate cubulete. Si azi fac niste conopida pane.

Razvan a avut o stare gripala zilele astea, cu ceva mucisori transparenti, cu cewa febra, nasul un pic infundat, dar cu ochii sticlosi si o stare de nervozitate ce ne-a tensionat si pe noi. Si-a revenit dupa doua zile de tratament cu Panadol, oscillococcinum, ceai de tei cu lamaie si Septilin (am inceput saptamana trecuta sa ii dau cate 3 lingurite pe zi si ii voi ca si iarna trecuta, pana la primavara).

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Salutare!

Noi am fost ieri intr-o zona de deal cu pature in toate culorile, la cabana unor prieteni. A fost superb, fetele au alergat prin poienita, au cules margarete

Alina.a, ce frumos ai scris... Parca o si vad pe Eli fugind l-a iubit Sa nu uit, am completat lista

AndreeaC, sa-ti traiasca printesa! E o frumoasa, iar Raducu e dulce rau pe post de fratior ocrotitor.

Xerxe,sanatate multa! Suna bine ce ai gatit M-am uitat la ultimele poze ale lui Razvanel si am dat peste un alt tort care arata

Vio
, ce gospodareasa esti la casa omului

Anto, iti trimit o portie de odihna la pachet Una mica, dar buna si aceea, cu frunze ruginite, aer curat si liniste de-ti pocnesc urechile. Eu am gustat ieri din portia asta si a fost asa de bineeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

Doamne, doamne ce fete harnice! nu veniti si la mine? eu chiar nu am chef sa gatesc, o fac de nevoie. si de pofta...ca mi-a facut vio pofta de rasol cu hrean si mi-am facut ieri. hai ca eu va calc rufele, asta chiar imi place.
am reusit sa citesc din urma si am vazut ca mai sunt copii mucosi dar si mamici bolnavioare - va doresc sanatate si refacere rapida. de asemeni va doresc sa va reuseasca planul de un nou bebe.
la capitolul picanterii, nu prea am ce sa zic, decat ca in tinerete aveam o poienita pe unde nu trecea nici ursul, dar m-au piscat niste insecte...
eu cu kk lui denis tot nu am rezolvat. dupa ce am umblat 2 zile sa gasesc enterolactis am luat 6, i-am dat 4, ultimul azi dimineata. aseara a facut tot moale (nu foarte, dar totusi...). continui si sper sa am ceva rezultate...deja sunt peste 3 spatamani de cand face asa.
tot denis al meu cel cuminte, cred ca mi-a fost rapit de extraterestri si mi-au lasat alt copil in loc. nu ma mai inteleg deloc cu el, are niste nervi si e atat de incapatanat. joi imi venea sa plang de nervi si desi ma gandeam ca el are doar 2 ani si eu 30 si tre' sa ma stapanesc, nu reuseam sa ma calmez. vroia sa-l iau in brate si sa alerg cu el, in conditiile in care aveam vreo 2 sacose, o geaca, erau vreo 30 grade afara (atunci am inteles-o pe micky) si el nu vroia sa mearga nicicum. daca il lasam in urma bocea, cand intorceam capul dupa el plangea si mai tare. a pus capac faptul ca s-a oprit fix in mijlocul strazii si veneau masini. cand l-am luat de o mana, am zis ca si zboara! in rest are momente cand e asa dulce si ne iubim...si stie atatea lucruri noi... si se trezeste la 6.30 dimineata cantand pupaza din tei ; numai azi dimineata, cand trebuia sa mergem la cresa dormea asa de bine....
poate reusesc in timpul zilei sa intru si sa mai dau cate un raspuns si sa vad ceva poze, dar acum vreau sa o incurajez si eu pe jadi. succes si inima tare pana afli raspunsul, si felicitari ca te-ai decis sa analizezi problema!
va las, o zi buna sa aveti!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza

cred ca incepem sa ne confruntam tot mai intens cu criza de 2 ani..si al meu este nervos si urlator cand nu-l lasi sa faca ce vrea..la noi nu numai ca se pune pe urlat in mijlocul strazii dar se si tavaleste,iar daca vrei sa-l iei in brate se arcuieste si tot asa..mai avem si alta problema nu vrea sa doarma la pranz,ieri dupa urlat 1 ora a adormit in mai putin de 5 minute..deeeciii e obosit dar nu vrea...mda,azi am zis sa-l tin si mai mult afara,poate se da batut mai usor...m-am gandit sa nu-l mai culc cand vad ca nu vrea dar vreau un timp al meu,o ora in care sa stau si sa ma zgaiesc pe pereti..e greu sa stai 24 din 24 si sa fii centrul atentiei lui tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Helou!

Fetelor multumesc pentru retete au ramas in stadiul de "tare bun trebuie sa fie" si atat. Nu reusesc sa gatesc complicaturi in weekend caci mereu e ceva de facut afara asa ca nu prea am timp de bucatareala.

Dar o invit pe Violeta la mine la gatit si ma bag eu la calcat la ea.

Aveam multe de zis dar am cam uitat, Stiu ca vreau sa-i dau un pupic lui Anto si Alinei caci imi place sa le citesc.

Si Caferei binenteles.

Fie-mea si-a facut lista de Craciun, am fost ieri in Mothercare sa-i iau niste dresuri (by the way mi se pare de rahat colectia lor de toamna-iarna anul acesta, am cautat ceva fustite si nimic deosebit) si acolo avand si Early learning Center (jucarii) fie-mea a vazut casuta www.elc.co.uk/toy/rosebud-house/" target="_blank">ASTA si a vrut-o. I-am zis ca daca e cuminte o aduce Santa si de atunci cum o intrebi ce vrea de la Santa zice imediat "HOUSE for dollies". Casuta ca si casuta ca e ok dar mobila pentru ea te usuca la pret.

Cu olita suntem pe drumul cel bun, am tinut-o numai fara pampers acasa si rara are accidente, numai cand se prinde in joc si uita. Am vorbit si la gradinita si cu restul poporului sa o tinem fara pentru ca deja stie, se duce singura la olita, isi da pantalonii si chilotii jos si face singurica, apoi aplauda si isi ridica pantalonii.

Cam asta despre noi.

Sa aveti o saptamana buna plina de succese.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

oh, dar ce-am uitat sa va povestesc... peripetiile mele cu denis&urechea. lui denis ii place sa se gadile pe la urechi cu un colt de pernuta, cu un pai, cu ce prinde la indemana. sambata am facut bors cu taitei si el a luat un taitel pe care si l-a bagat in ureche si s-a rupt. la pranz, cand sa-l culc, vad in ureche taitelul. iau penseta, il extrag, se culca copilul linistit. seara ii fac baie, il scot si dau sa-l sterg in urechi...au...ma doare!

ma uit eu cu atentie si vad ca are ceva, parea o hartie. noroc ca aveam o pensa medicala foarte subtire si el a stat cuminte si am reusit sa i-o scot. era o bucatica de hartie mototolita. apoi, la o analiza mai atenta mai vad ceva alb. dar era prea adanc, el se misca si plangea si chiar nu aveam cum sa o scot. asa ca am mers la urgente, de acolo la orl - era 9.30 seara. si cu ajutorul asistentelor si cu instrumente speciale extrage d-l doctor 2 bobite de polistiren. apoi se uita si-n cealalta ureche unde ce credeti ca avea? un varf de creion colorat.

mersul la doctor a fost un lucru bun pentru ca asa nu am bagat noi mai tare ce avea in ureche, ne-am asigurat ca nu mai e nimic pe acolo si ca nu a patit nimic si el s-a speriat si sper (el asa zice), ca nu o sa-si mai bage alte chestii.

cam asta e povestea noastra de week-end...

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Aoleu Cristina, ce poveste, m-am speriat. Fie-mea inca baga in gura, asa mor de nervi ca nu stiu la ce sa ma astept, creioane de ceara le musca si le roade, monede, trebuie sa fmi mereu atenti zici ca e bebelus.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neatza, fetelor.
Mai, cristina, ce patanie de week end!!! Ce copil nazbatios!
Cat despre copil urlator nervos si al meu se inscrie, dar din cauza maselutelor in principal, dar si al nivelului de dezvoltare prin care trece. Se pare ca e unul special numit isterie .

Cristina, luna, batem palma, bem aldamasu'. Io gatesc, voi calcati. Cooool!
Xerxe, a iesit misto drobul, putin cam sarat, insa.. Cum faci tortul ala ca ma lasa nervii de pofta???

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

aoleu cristina ce patanii!!!al meu n-are astfel de tentative,inca...nu e atras de nici o gaura..nici nu baga in gura,aici ma declar multumita.

vio,am facut si eu tort de crema de zahar..faci crema de zahar ars apoi o scoti si faci blatul ca la chec si -l pui peste crema,le bagi in cuptor si cand sunt gata intorci oala..foarte bun dar dulce tare,doar la blat sa pui mai putin zahar.

Mergi la inceput