Strumfi de iul-aug 2007 (157)
Raspunsuri - Pagina 17
musso17 spune:
helou,am revenit
cristina,
...sa va mearga bine si sa scapati de griji.
luna,ai dreptate,mi-ar placea sa fiu altfel,jur,va admir din suflet,dar uite,aseara imi inghetasera urechile de nu mai puteam,la noi si bate vantul foarte tare,iar el isi legana pleata foarte incantat..si sotul imi spune sa-l las in voia lui..in casa avem gresie si-si scoate ciorapii si sta asa,eu si cu ciorapi ci cu papuci,la un momentdat de atata stat zic sa-i pun sosetele dar el are picioarele fierbinti..si sunt vreo 20 de grade plus ca gresia e rece ...problema e la mine,stiu.
la politica nu ma bag,hbar n-am cu ce se mananca,cred ca stiu mai multe fetele din strainataturi.
mu duc sa culc cupilul.
Vivela spune:
scuze de ignoranta, da' cine-i L. Croitoru?
eu cred ca a innebunit lupu'...
mie chiar imi facuse o impresie buna neamtu' ala. parea om mai civilizat decat manelistii astia care ne conduc acum...
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
5+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
maraza spune:
Dana, pupam si noi pe tanara domnisoara "colectivizata" si pe mami ei. Si asta este valabil si pt restul lumii care nu m-a uitat si chiar si pt cei care m-au uitat.
Nu enumar ca stau prost cu memoria si sigur fac vreo gafa. ![]()
act despre politica....treaba este oricum f maro, asa ca nu mai conteaza cine conduce guvernul. Cu siguranta este tot o marioneta a lui Base.
Vivela, cum sa aduca Base un neamt permier? Daca facea ceva bun si ajungea, ca si el, din primar presedinte?
Crezi ca-i atat de prost cat pare? Dc ne mergea bine cu neamtu, huh? Iar dl Croitoru cica e consilierul guvernatorului BNR, cel putin asa zice netul. Ca nici eu nu auzisem de el pana azi la pranz. ![]()
ddanagh spune:
Nici nu conteaza cine e Croitoru, conteaza ca Base e contra majoritatii parlamentare (65%), face numai ce vrea el.
E 'copilul'lui Mugur Isarescu, consilier BNR, deci economist. O fi bun pe meserie insa e omul lui Base, cica in noul guvern propus de el posibil vor fi pastrati vechii ministrii PD-L, in spetza si Udrea.
Sunt curioasa daca va fi sustinut parlamentar.
Si uite asa mi-au crescut mie ratele, ca le am pe toate in euro 
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddanagh Observati ca am scris ratele, si nu rata ![]() Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) |
observam ca ai scris ratele si nu ratzele :D
ma gandesc a exact o criza politica ne mai lipsea, in rest le aveam pe toate
._
+ Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddanagh cica in noul guvern propus de el posibil vor fi pastrati vechii ministrii PD-L, in spetza si Udrea. |
deci eu ma sinucid, da??????????

*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!*
Vivela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mychydutza
deci eu ma sinucid, da?????????? ![]() ![]() ![]() *decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!* |
si crezi ca asta e o metoda sa scapam de uderea?
_
+ Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Luna1 spune:
Acum m-am prins eu cine e Maraza.
Poze cu Mara cand vedem? Si ce e complexul Electra ca nu poci sa gugalesc chiar acu. Va pupam si ne-a fost dor de voi.
Musso eu am parchet pe jos deci tot rece rau, eu nu pot sta fara sosete dar daca fie-mea si le da jos eu ce sa-i fac? Nu i le pot lipi cu superglue ca nu le mai pot spala pe urma.![]()
Bai politicienelor. Ma bag si eu sa citesc un news da'mi-e frica insa sa nu adorm.
Cu criza asta de guvern...m-a informat al meu acu cateva zile, cica "e o criza politica in Romania, scria pe BBC!" eu "really?" dar abia acum ca discutati voi mi-am amintit ca abera al meu ceva politica romaneasca.![]()
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)