Puiuti de Randunici 2008!! (318)
Raspunsuri - Pagina 7
ariel_7000 spune:
naty, sanatate iuliei mici...uffff, nu stiu ce s-a intamplat ca nu am citit din urma, insa am citit mesajul ala in care povesteai de branule, cortizon, brrrr, mi s-au trezit amintiri urate,urate, de anul trecut cand mi-a facut teo laringita...norocul meu a fost atunci, ca la 2 noaptea am dat de draga de liana pe mess si mi-a facut consiliere, apoi am fugit la spital unde i-au facut injectii...
zozelici, suntem bine, calculatorul meu a fost in agonie saracul si pe laptop am intrat doar in interes de "job", ca daca il virusam si pe asta imi dadeam palme...da, se pare ca cineva, am eu banuiala cine, mi-a "implantat" un programel prin care avea acces la TOT ce faceam eu pe calculator, la bazele mele de date, fise de clienti, furnizori, adica toata munca mea de juma de an...sunt tare curioasa daca o sa se si foloseasca de datele alea...asta e inca o lectie de viata, din ciclul "ai grija in cine si cat crezi"...
ma duc acum sa vad ce mai comand, am renuntat momentan la cosmetice, ca nu imi ajung banii, nu mai stiu ce calcule si ras-calcule sa fac ca sa imi ajunga sa comand ce vreau eu la categoria tzoale bebelicesti.
stie careva un furnizor bun si ieftin de ambalaje mai de calitate/de lux?
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
ramo_cata spune:

noi suntem tot cu mucisori si tuse,il aspir si ma ingrozesc ce scot din nasucul lui,incepe sa-i placa BB ,dar in acelasi timp si chiraie fara lacramioare de parca i-as lua pielea...sper sa-si revina ca nu mai suport sa-l vad tusind si cu mucii pana la cot...cand nu sunt pe faza si are mucisori da cu mana si ii intinde pe toata fata si apoi da cu limbuta...off viata mea...de vreo cateva seri e f rautacios seara, nu stiu ce are ,tipa ,se tavaleste ,tranteste usile de la dulao,usa de la camera,daca nu-l las sa faca ce vrea plange ,trage de mine...ziua nu am probleme cu el dar seara e dezastru...azi s-a muscat de mana ..e prima data cand musca nu stiu ce l-a apucat
am vazuto rebe bulanoasa si frumoasa,o mamica la fel de frumoasa si un razvanel razacios
luny ma bucur ca mufa e bine
naty multa sanatate..off imi pare rau pentru iulia...
zoze hmm cum mai sa nu se stie ce are copilul?
ce faci o sa mergi la bucuresti?
si multa sanatate si voua
kya hmmm hmmm dar de ce le speli si le calci?banuiesc ca dupa ce le-ai pus la naftalina le-ai spalat si calcat ,nu..cat despre soacra nu mai zic nimic ,prea multe pretentii are...
mimo poate teo face asa ca vede ca-i duci grija prea mult,incearca sa-i dai mai multa libertate,imi pare rau pentru vanataia lui dudelle
naspa cu coaforul ,se mai intampla si ciudatenii
mstela bafta la dr
bubu ce cumintel e stef..si andru sta la imbracat,dezbracat,imi da manutele ,ridica manutele in sus ca sa-i dau jos bluzita dar cand e vorba de pantaloni eu ii bag un picior cand sa-l bag si pe-al 2lea il scoate pe celalalt ,da din picioruse ca un calut sa nu-i dau pantalonasi...
olga
si mersi pentru raspuns si intrebare
raluca doamne fereste ce povestesti tu acolo
bine ca a scapat cu cateva zgarieturi...
bitza noi ne jucam cu periuta,ii perii eu f putin in rest se baleste cu ea daca ii pun si pasta nici ca se mai spala.nu stiu ce sa zic ,nu ma agit ,o sa creasca mai mare si o sa inteleaga pentru ce e,cums e foloseste
nicoleta multa bafta la intarcat
myki sanatate si voua
simo incearca sa stai linistita
bubuam vazut pozitia de somnic,f haiosi..am vazut cei 3 flacai si burticuta de ursuletz..e dulcica rau 
sovi
si cand mai ai timp te asteptam pe craca
blankar spor la infrummusetat si distractie placuta sambata
toata randunimea..ma duc sa vizionez filmulete de bubu si mihutza
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
bubu05 spune:
Ramo, eu zic ca e bine ca ies mucii si nu mai stau acolo in piept...poat eii trece mai repede! 
He, he, eu aseara le-am bagat blitul sa fac poza, nici n-au miscat, apoi i-am pus la locul lor si i-am invelit. Dimineata s-au trezit la 9 jumate, super de tot!
Nu au vrut sa pape pateu de casa
, dar jumatate de senvis fiecare, Vlad zicea ca nu-i bun al meu
Apoi Stef a papat o banana cu branzica si gata.
Cred ca ma dus si eu putin la nani...mi se cam inchid ochii...
ramo_cata spune:
LA MULTI ANI TEO2RINA
ramo_cata spune:
vai mihutza e criminala andra cum sta pe wc si cum doarme..
bubu
ce dulci sunt 
ramo_cata spune:
luny cum au iesit sarmalutele?
eu ieri am facut ardei umpluti cu sos ,a mancat si andru unul si jumatate,dar doar umplutura ..i-am amestecat cu sosulet,l-am facut mai subtire si a papacit cu painica..si azi la pranz la fel..incet incet renuntam la belnder..singura mancarica care o fac la blender e piureul de legume cu ficat...
ramo_cata spune:
puiul meu doarme de la ora 14.30,nici o miscare pana acum,nici un semn de trezire..doamne cred ca e spre bine,nu a mai tusit in somn,a avut un somn f linistit...cred ca se duce pe apa sambetei plimbarea mea,pana se trezeste ,pana ii dau sa pape...se face intuneric..nu-mi place ..vreau vara cu zi lunga si cald afara...
pe aici nu-i nimeni...
bubu05 spune:
Si ai mei au dormit de la 3 la 6, am vrut si eu sa fac nani, dar am stat atarnata pe laptop 
Maine vrem sa mergem la circ, acolo la palatul copiilor.
ariel_7000 spune:
mimo, am ras rau de mararul unguresc
. sunt sigura 100% ca era fenicul, m-am fript si eu si DETEST planta aia...
luny, acum am citit de muffy. am ramas masca. stiam ca pneumonia asta e cam asimptomatica, dar chiar asa....
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza037 mai feteleor reiau subiectul spalatul dintitlor.......am reusit sa o fac pe Antonia sa accepte periuta...asta de vreo 2 luni incoace....dar problema este ca ea o vrea numai ca asa mananace pasta de dinti...nu ma lasa pe mine deloc sa o spal....si ii mai zic eu freaca dintii...nu mananca pasta!!!!... si atunci freaca de 2 ori...pe urma isi reia activitatea...la voi cum este???? IRINA ![]() Mami fericita si implinita de Antonia sufletel www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze |
Idem
Valentina cu
Matei si
22+ cu Luca/ Mihnea