Puiuti de Randunici 2008!! (318)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sunt franta, rupta, nu mai pot! Trebuie sa ma adun, ca ma duc la Sofu' mic si scump si drag si iubit, si nu pot asa .

La multi anisori, Marina! Sa fii sanatoasa si fericita!

Mimo, daca mai vrei si parerea mea...Eu nu cred ca exagerezi! esti mama, pur si simplu, te comporti ca o mama, na!, nu stiu care dintre noi ar ramane cool si de gashca ( iesea gasca ) si i-ar spune copilului : "Bravo, mama! Este de belea ca te infometezi, e funky-trendy-kul, nu manca nimic toata ziua, si taman seara baga in stomac tot frigiderul!" Asta pentru ca de la asta a plecat discutia In rest...eu cred ca lucrurile sunt asa cum trebuie sa fie O sa mai scriu la subiect, n-ati scapat de desteptaciunea mea

Va mama! Zoze, inca unul pentru tine !

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ela..la capitolul clatit gurita eu reusesc decat cu degetul meu ,il pun sub robinet il bag in gurita...si fac asa de catva ori ca oricum mai mult nu ma lasa.......

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bitza, noi la fel-pasta de la nenedent care e ok, o inghite si eu mai clatesc cu degetul sub robinet. La frecat dintisorii insa Iulia sta, deschide gurita cum vede periuta...Eu imi amintesc ca toata copilaria mi-a facut placere sa inghit pasta de dinti
Zoze, si nu stii daca poti lucra pe sectie, in ture? Asta mi s-ar parea cel mai bine...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

zoze si eu am niste sentimente de maaare apropiere fata de multe randunici de-ale noastre,desi suntem TOATE niste deosebite, destepte, frumoase si mamici perfecte, si suntem acolo una pentru alta, chiar si numai virtual, atunci cand trebuie!! stiu ele care sunt, le multumesc si le iubesc!
am socrul in vizita, a venit la sarmai, si iub e iesit nitel sa plateasca niste facturi, iar pe mine ma ia capul cu povestea vietii din epoca ceausista

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am culcat copilul si ma pregatesc de intalnirea cu cucoanele Iar o sa apar grasa si nevopsita, iar ma vor certa Macar pe jumatate am incercat (sa ma vopsesc adica )
Copilul face nani, a mancat de-a spart ...Doamne ce bine e sa manance cu drag si spor, manca-l-ar mama pe el Ptiu ptiu sa nu-l deochi Mucii sunt pe duca, duca-se dar parca e si el putin ragusit (eu cred ca de la atat tipat de fiecare data cand folosim BB )
Vad ca ati discutat despre spalatul dintilor.Eu sunt extrem de multumita ca a preluat initiativa si controlul si de cate ori ne pregatim de baie se infiinteaza pe scaunelul lui inaltator la chiuveta, isi ia periuta si se joaca pe-acolo de-a spalatul pe dinti Mai intai o baga sub jet de apa, uda tot in jur, suge pasta, se scarpina pe buze nitel, apoi spala cu ea chiuveta, iar jet de apa si o arunca pe jos (in general pica pe langa WC ) Trecem la jucaria nr 2, canuta pt apa Umple canuta, o varsa pe langa chiuveta, iar o umple, bea doua guri de apa calda, varsa restul pe maieu si arunca si canuta tot pe langa WC. Dupa care incepe sezonul scuipatului "Ptiu ptiu" la nesfarsit pana se umple cada si intra la snorkeling (face bulburuci sub apa ) E distractie maxima, el e bucuros ca are jucarii frumoase, incet-incet o sa se spele si pe dinti Mie nu-mi convin doua aspecte:
1. ca bea apa calda direct de la chiuveta
2. ca trebuie sa-l invat sa scuipe si sunt sigura ca va exersa apoi neincetat
Vad ca v-a inmuiat sufletele problema mea cu adolescenta din dotare si va multumesc ca m-ati bagat in seama pe tema asta Mai dar rele ati mai fost si voi , fataaaa! tztztz, care mai de care , tztztz
Acum va las ca ma gandesc macar sa apuc sa ma spal inainte sa plec
papapapa
PS Sanatate multa !

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

pai Luny...oricum mie imi este foame...as putea sa vin la sarmalutele alea si s-ar mai schimba si subiectul de discutie

recunosc ca nu stiu de pasta asta de dinti.=>nenedent, eu i-am luat din aia cu gust de capsuni si cu dino pe ea...nu mai stiu cum se numeste....voi ati luat-o de la farmacie pe asta???ce gust si culoare are???

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello, hello dragelor, intru si eu putin sa va pupacesc.

Bitza, eu am kit-ul de le Nenedent si o spal foarte usor pe Rebe. Bine, ea a stat de la inceput, ii place si pasta de dinti cred dar nu-i problema ca o inghite, e super ca nu necesita clatire. Deocamdata nu am de ce sa schimb nici periuta, nici pasta, sunt ok pentru noi.

Am vazut-o pe Andra in pozitie de somn si cu revista pe wc! E super pustoaica!

Am vazut si Bubulinii, foarte, foarte tare, mi-au placut mult de tot.

Ce sa mai zic de Muffa cu gogonelele, ajutor de baza in casa mah! Va ajuta baiatul la toate.

Imi pare tare rau de Iuliuta scumpa , offf ce mai trageti cu bolesnitele astea. Bine ca este ok bona...sanatate mult puiutei mici.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am citit tot dar nu am simt asa de bine,asa ca ii zic doar Iuliei sanatate

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui blankar

salutti!

Mimo ce ghinionista esti!
si eu am astazi zi de infrumusetare!
ma duc la mani-pedi,dupa care la cosmetica
doara sunt nasa maiine
Bubu sunt mortali baietii tai!
Mihu tare tantos sta Andra pe Wc,e o dulce
Stela sanatate lui Tea!
Sovi ma bucur ca te vad,sa treaca colicii
parca lui Marc i-au mai trecut
mai nou doarme de la 1 noaptea pana la 7
Clodute ce mai faci?
Naty sanatate Iuliei!
se pare ca suntem cateva care cam tragem
cu bolile astea
eu sper ca o sa scapam pe cand cresc si ei
un picut
Gecko say something!
Olgu

http://community.webshots.com/user/blanka75

Blankar, multumesc de intrebare - ca de obicei si .
Sanatate puisorilor bolnavi si la toate fetele ca dragi mai imi sunteti.
Pe 25 oct avem si noi botezul si sper sa ma linistesc si eu si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Of, Naty...asa de rau imi pare cand citesc de Iulia...fir-ar sa fie...va tin pumnii sa se faca bine repede! Si f. frumos din partea bonei ca te-a ajutat!

Apropo de pozitie de somn, ASA dormeau azi-noapte pe la 2

De spalatul pe dinti, cand ne spalam noi cere si Stef mereu periuta, dar eu nu-i pun pasta, i-o dau umeda si si-o freaca el in gura, o roade, etc, apoi il culc eu pe spate si il periez repede putin si gata. Nici lui nu prea ii place sa-l periez eu...

Si daca vreti sa vedeti niste baieti cuminti , de-aici in colo:
http://good-times.webshots.com/photo/2737016440102227597uIVnFV

Deci v-a placut la doctor? ma bucur tare mult

Simo, te doare burtica? sa stai cumintica!

Mergi la inceput