Puiuti de Randunici 2008!! (318)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Nicoleta, pai inseamna ca ati inceput treptat.. asa a fost si la mine.. nu a mers sa renuntam intai noaptea, asa ca am renuntat ziua mai intai, am mers asa cateva zile, pe urma am renuntat la alaptatul inainte de nani si mai sugea noaptea o data, de doua ori si pe urma gata.. cand am renuntat de tot efectiv pe moment am hotarat, ca daca ma gandeam mult dinainte ma durea sufletul.. efectiv cand s-a trezit pe la 1 sa isi ia portia am zis stop, i-am dat biberon, a scancit ea un pic, dar pana la urma a mers..hai ca o sa fie bine..

si gata ma duc la somn.. ca e tarziu..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Salutare!
La noi tot greu...La ora 7 iar am luat drumul spitalului, haraia ingrozitor, nu mai putea vorbi NIMIC de raguseala si era destul de letargica. La camera de garda a facut 2 ture de aerosoli, i-au pus branula si i-au facut hemisuccinat de hidrocortizon, aerosolii nefiind se pare deajuns, ca are o forma tare severa. In cam 2 ore s-a mai linistit, a inceput cu greu sa zica tati, mami, apa si ababa (banana-pe care a si papat-o) in rest nimic, ca nu poate. Si am plecat acasa urmand sa revenim diseara sa-i mai faca hidrocortizon pe branula. Acum doarme in haraiala ei. Mititica nici sa tuseasca nu stie si-si plimba secretiile alea prin gat...E oribil oribil, stiu ca trebuie sa ma obisnuiesc cu un copil bolnavicios, va creste ea si va fi bine dar parca se smulge carnea de pe mine cand o vad suferind atata. Nici macar cand a intepat-o nu era in stare sa planga ca lumea, a dsechis gura intr-un spasm soptit, cu ochii in siroaie de lacrimi Sunt varza de mila ei.
Bona saraca pe care o sunasem ca am plecat la spital m-a sunta cand eram acolo ca n-are stare sa stea acasa, a venit la noi, mi-a facut ordine peste tot ca lasasem vraiste, ne-a gatit...macar in privinta ei se pare ca am avut mare noroc

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, imi pare rau de forma asta severa! Aveti grija de voi! Sanatate multa!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

A adormit in brate, acum este in pat, fara tzitzi... A plans putin cand l-am asezat in pat, dar l-am asigurat ca sunt langa el si l-am mangaiat putin pe spate... Este un moment prost "ales", cu viroze si masele si canini... DAR ce era sa fac?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

parca se smulge carnea de pe mine cand o vad suferind atata. Nici macar cand a intepat-o nu era in stare sa planga ca lumea, a dsechis gura intr-un spasm soptit, cu ochii in siroaie de lacrimi Sunt varza de mila ei.

Naty

pup un pui mic si scump

Bona saraca pe care o sunasem ca am plecat la spital m-a sunta cand eram acolo ca n-are stare sa stea acasa, a venit la noi, mi-a facut ordine peste tot ca lasasem vraiste, ne-a gatit...macar in privinta ei se pare ca am avut mare noroc

nota 10...merita o cutie de bomboane!!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani,Marina!!
Sa-ti dea DD-sanatate,bucurii si cat mai multe dorinte-implinite!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

asa, mi-am amintit, am trimis mail la Pure Touch, sa cer info despre mineralele alea si sa comand si eu apoi..
bitza nu stiu programul, nu m-am uitat...cu spalatul pe dinti, si Mufa face exact la fel! eu insist, il tin, si-l mai spal si eu nitel apoi..si el incearca sa imite priatul cand ne vede, dar e mai misto doar sa plescai pasta aia repde...in timp, se invata ei, important e sa fim constanti in a forma obiceiul
mihutza iti ofer imediat o portie de sarmai, virtual!
nicoleta o sa fie bine, ma...
vai de mine, naty...bioata Iuliuta..inteleg perfect, am trecut si noi prin aceleasi sentimente de neintelegere si neputinta...curaj!..mai mult, nu mai pot spune...
LA MULTI ANI, Teo2rina!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

buna fetele!! ne mai stiti?

va citesc mereu dar nu prea apuc sa scriu.
am citit de puiutii balnaviori. nici noi nu suntem prea bine. de 2 zile facem scaune moi( ieri 8) azi noapte s-a trezit din cauza tusei si s-a inecat si vomat tot laptele . saracuta nu stiam ce s-ai mai fac. plangea si nu mai vroia nici lapte nici ceai. eram si singura ca al meu era de noapte

am apucat sa-i dau dimineata lapte fara lactoza si enterol, ercefuryl si hidrasec. am sunat pediatra si mi-a zis si ea sai dau ercefuryl si ecoflorina.
problema e ca nu suporta ceaiul de menta nu vrea sa-l vada. si ii pun medicamentele in lapte. o avea ceva? in lapte parca nu se simte gustul ala oribil.

de papa i-am facut mar copt cu branzica pt la 11 si orez fiert cu mocov pt masa de 2. bona mi-a zis ca vrea sa-i faca tot orez pt masa de 5- cu lapte fara lactoza.

naty cam ce zici tu de bona ta se potriveste si la noi. suntem f multumuti de ea. ne ajuta saraca la orice. ii face si mancarica alexiei, spala si vase, mai da si cu mopul. daca nu ar fi ea nu stiu ce m-as face. noi tot 9 mil ne-am inteles in ianuarie si prin vara i-am dat deja 10( pt ajutoarele astea extra . mie una imi era rusine ca se munceste de cand vine pana pleaca.) alexia o iubeste enorm si pana acum nu am ce sa-i reprosez.

felicitari fetelor zen . ma bucur cand citesc randurile mamicilor linistite . eu nu prea fac parte din categoria asta. sunt in stress cu serviciul asta care ma solicita uneori si dupa 8 seara. noroc ca nu am ora dimineata si pot sa stau pana pe la 11 cu alexia .si seara cand ajung ne jucam o ora dupa care intram la baita si somn.

naty te inteleg cu serviciul . gandeste-te ca eu am inceput de cand avea alexia 4 luni. si mie mi-a fost foarte greu si inca imi este. am noroc cu bona care o ingrijeste f bine pe alexia si stau linistita in privinta asta la munca. oricum tot ii dau 3-4 tel pe zi sa vad ce face cum mananca etc.

mai citesc un pic din urma si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Miky in principiu nu are nimic daca ii pui medicamentele in lapte (daca-l bea!) doar ca exista riscul sa nu bea tot si...ramane si medicamentul. E tare, tare greu, sa vezi ce ma lupt si eu acum cu augmentinul, ca sa nu mai zic de aerosoli, se zbate si plange iar la ea acum plansul e cel mai rau lucru, trebuie evitat complet!
e mare lucru ca te bazezi pe bona. Eu cu serviciul am in continuare cosmaruri si un mare stres, amplificat acum de cele intamplate cu Iulia...
Nicoleta, iti tin pumnii sa fie usor cu intarcarea. Matei va suferi un pic si apoi va uita, asa se intampla cu toti, vezi TU sa ramai zen!
V-am citit pe toate fetelor dar sunt prea ravasita ca sa mai fac scrisoare, mai raspund si eu asa din amintiri...M-am gandit si la problema lui Mimo...cu siguranta o voi avea si eu la vremea respectiva. La varsta Teodorei ai mei erau prea putin apropiati de mine sufleteste si de minune imi convenea asta; mi-am trait iubirile de liceu, inceputul fumatului, chiulurile etc departe de ei si de stirea lor. Aveam framantari la care nu-i faceam partasi DELOC, nici nu simteam nevoia. Au trecut anii si abia dupa ce m-am mutat singura m-am apropiat de ei si atunci am regretat departarea din acele vremuri. Dar asta ne e probabil evolutia, asa ne cresc aripile, asa ne luam zborul. Tu urmeaza sfatul Adriutei, fa-o doar sa inteleaga ca esti acolo forever si orice s-ar intampla tot mama ei esti si e destul. O stie oricum, dar acum are nevoie sa invete sa zboare si e ca si cu mersul la bebicii astia: tot singura trebuie sa-si dea drumul pana la urma, de-aia trebuie spatiu...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!

Din cate vad,virozele isi fac de cap..Tare rau imi pare de micutii astia

NatySanatate muulta Iuliei!

Multumesc-Cami-pentru poveste! Iertarea mi se pare cea mai nobila calitate!!

Sovi..stii bine care-mi sunt sentimentele.. Sa aveti sanatate!!

Kya nu-ti pot oferi-decat o imbratisare!!Te inteleg perfect!
Hai ca-i tare soacra-ta!
Ma inscriu si eu pe lista pt.mers la psihopiupiu!

Cu plansul..La fel ca la tine si la Raluca-si la noi!E jale mare daca plec(am)!!Acum..nici eu nu stiu cum sa dreg situatia,ca va trebui sa ma intorc si eu la munca si nu am hotarat cum vom face cu Mihai,daca luam pe cineva sau..sau nu stiu cum,ca eu-la cresa NU IL DUUC!!Mi se rupe sufletul cand ma gandesc..La servici nu stiu(inca) pe ce post ma intorc-daca merg la dietetica,lucrez o zi da,una ba,daca merg pe sectie,lucrez in ture meseriase,si-atunci ma pun pe tura inversa cu Gabi(soacra) si..ne-am scos..Of.of!!

Da mai Simo-nu stie!!
Ma bucur sa aud ca ai ajutor-e lucru mare! Ai grija de tine si de bebe mic!

Cleme!

Mimo,Adriuta a zis frumos! Asa e adolescentza asta..Cred ca e important sa stii cand sa intervii si cand sa dai libertate,si cred ca tu stii asta!

Cu epilatul-ha-ha!! Nu m-am mai epilat cu ceara de cand am ramas ! Acum..I'm back in bussiness,vorba geckolinei-merg pe total!!

Adriuta!

Oana asa face si Mihai la-imbracat,dezbracat Pe mine ma distreaza la culme at.cand se descalta.El ar vrea sa se aplece sa-si deschida scaiurile,dar nu ajunge(il tine burta) si se propteste in cap
Aaahh..ce tare a fost vizita la doctor!!

Mihu sunt to-ta-le fotografiile!!Mi-a placut aia cu bebelusul din cosul de cumparaturi-"Please don't touch the baby!!"Buna idee!
De pozitia de somn a Andrei,de adevaratul motiv de stat pe wc..ce sa mai zic-mortala!

livi pt.cafeluta tare!

Stela iti tin pumnii sa nu ajungi la cutit!

luny sa nu-i spui Olgai,dar si eu simt la fel!sssstt!!
Ma bucur taaare de tot ca-i bine Mufful!!

blanka ma uitam la fotografiile cu puii tai-cat sunt de diferiti,cat de blondin e Eric-si ce bronzacel e Marc Mai ca mi se face pofta!

Irina si Mihai mananca pasta Noi o avem pe-aia de la nenedent si-am citit ca nu-i face rau daca o inghite..Daca reusesti sa o faci sa-si clatesca gurita,sa-mi vinzi si mie pontul!

Nicoleta-o sa fie bine!

Miky!Sanatate buburuzei!

Ariel sunteti bine?!

Ha-asta sa fie un fel de scrisorica?!Iu-huu,vorba lui Mihai!

Kiss,kiss!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput