Puiuti de Randunici 2008!! (318)
Raspunsuri - Pagina 8
bubu05 spune:
Vali, ce face Matei?
Naty, cum mai e Iulia?
Nu mai ziceti nimic? M-am plictisit
! astia mici se joaca asa frumos pe langa mine, nici nu ma baga in seama ![]()
VALENTINA C spune:
Salutare!
Bubu, e bine Matei, mai tuseste, dar pe sfarsite..Azi a fost la gradi si, spre surprinderea mea, a si mancat la pranz mult mai mult decat a mancat de o saptamana incoace.
Astept si eu cu nerabdare sa se joace si baietii mei amandoi si sa ma odihnesc langa ei...![]()
Noi am reinstaurat caruciorul de 2 zile. Daca suntem singuri dupa-amiaza, mai am de luat diverse lucruri de la piata si cum cu masina nu am chef sa plec din motive de aglomeratie, am luat carutul. Pe la mijlocul calatoriei insa trebuie sa-i pun centura, ca ar vrea sa sara...![]()
Naty, ma gandesc la tine
! Trebuie sa fii puternica, desi stim toate cat de greu e cand puiul e bolnav...
Valentina cu
Matei si
22+ cu Luca/ Mihnea
VALENTINA C spune:
Simo, Ursu, cate kg ati luat pana acum??? Azi m-a certat pediatra lui Matei ca nu m-am ingrasat deloc si ca sa pun mana sa mananc, sa fac un copil sanatos si mare. In principiu am luat 3 kg, dar si la Matei in ultimele 2 luni am pus kilele alea muuulte...![]()
Valentina cu
Matei si
22+ cu Luca/ Mihnea
mihutza11 spune:
Naty mult sanatate Iuliutei!
off cate mai aveti de tras.. macar ma buur cu bona!
Miky sanatate si puiutzei tale!
Ela 
Simo odihneste-te!
vad ca si Bubulinii dorm comic!
si am vazut si intalneala in parc cu Ursuletul si mamica burticoasa.
Ramo hai ca sunteti pe drumul cel bun, daca zici ca nu mai tuseste asa mult!
La multi ani Marina!
Andra a gasit un pachet de servetele si patruleaza pe aici si isi sufla nasul
si s-a dus sa arunce la cos.. acum sterge geamuri, mobila, tot ce prinde.. ptii ce gospodina am..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
natynic spune:
Vali, asta-i culmea! Daca bebe e sanatos si bine crescut de ce ar trebui sa pui tu kile?? Zi mersi...
Ramo, sanatate si voua!
Gudinde, cuscra 
(de intrat pe mess CHIAR nu mai am timp)
Simo, ce e cu tine de nu te simti bine??
Noi am fost iar seara la hemisuccinat pe vena, la intoarcere a adormit in masina asa ca am executat-o repede cu augmentinul, aerosolii si un pic de laptic si direct nani, nici bluza nu i-am mai schimbat-o de teama branulei care, slava Domnului, rezista. Maine dimineata la 7.30 ne ducem iar la tratament
Inca haraie, tuseste si asta o sperie, vocea e aproape zero dar temperatura a fost maxim 38, a fost mai vioaie si de bine de rau a mancat fructe multe, vreo 3 biscuiti, 4 linguri de supa si un total de 360 ml de lapte pe toata ziua-la cat de greu respira, nesperat de bine.
A, apropo de augmentin (ea a mai luat in 2 randuri, de fiecare data cu varsaturi si ceva diaree in ciuda Biotics-ului dat cu sfintenie) ii dau de data asta Enterolactis, luat gratis de la targ si nu a varsat, scaunul e normal, deci pare mai bun ca agent de refacere a florei.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
mihutza te rog de serveste...si ptr cine mai doreste si mai pohteste
www.bucataras.ro/retete/2103/sarmale_coapte_in_dovleac_-_by_anca.html" target="_blank">sarmai in dovleac![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Naty, hai ca poate o sa aveti o noapte linistita...
Matei a adormit rupt pe la 7.20 si speram sa doarma toata noaptea, dar la 9.30 era in picioare. Si acum e in forma maxima...parca vad ca iar se culca la 11.30 ca aseara si dimineata trag de el sa se scoale...![]()
Valentina cu
Matei si
22+ cu Luca/ Mihnea
VALENTINA C spune:
Luny, fataaa, sunt gravida!!!!! Vezi ca dimineata ma infiintez la tine la usa, ca lucrez la doi pasi!!! La 7.45, da?![]()
Valentina cu
Matei si
22+ cu Luca/ Mihnea
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Luny, fataaa, sunt gravida!!!!! Vezi ca dimineata ma infiintez la tine la usa, ca lucrez la doi pasi!!! La 7.45, da? Valentina cu Matei si 22+ cu Luca/ Mihnea |
aoleu, Doamne, vino fata, trimite barbatu' la orice ora, fara nicio problema, te rog!!!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!