Puiuti de Randunici 2008!! (318)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Neatza, ce bine ca mi-ati dat cafeaua , a mea nu ajungea azi pentru toata lumea.

Naty, sanatate Iuliutei

Gecko, ce zici ma acolo, la voi vine primavara????

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

AZI e zi de salariu

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

ma duc sa ma pregatesc de servici

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

na ca acum sesizez ca mi-a luat-o movalinda inainte.

Un scurt update din emisfera sudica:
- copil aproape intarcat. Nicoleta, capul sus ca se poate. O sa fii mai miorlaita zilele astea, o sa fie si el mai marait dar cu rabdare trecem marea

- am lasat BESTIA in libertate, i-am dat gratiile de la patutz jos. Parca vad ca ma trezesc cu musafiri la ore mici in noapte

PS. Intrebare: ce lampi aveti/ati auzit care sa fie rezistente la intemperii (aruncat pe jos, de pereti, butonat excesiv, lovite cu te miri ce)? Caci mi-as dori sa incepem obiceiul de rasfoit o carticica inainte de culcare si lumina din tavan il face hiperactiv pe purandel iar eu pe intuneric nu stiu sa citesc. Mi-as dori o lumina mai domoala ce sa ne traga la somn, dar suficienta cat sa putem vedea amandoi in carte si, bine-nteles, sa aiba proprietatile exprimate mai sus.

PS2. Am facut iar trierea intre jucariile,lucrurile copchilului. Ah, nu va ganditi ca i-am scos din cele care nu ii mai sunt adecvate varstei, caci oricum nu mai avea din alea prin casa. I-am scos din jucariile si cartile ce ar trebui sa le foloseasca acum. Are 50 de carti, i-am lasat 5 la indemana si pana nu stie pe de rost fiecare imagine din ele alta carte nu-i mai scos. Are parc auto de vreo 10 mijloace de locomotie (care de care mai mari) si i-am lasat doar 3...pana nu le rupe rotile de atata folosire altele nu mai vede. Si dupa toata operatiunea asta am senzatia ca mi s-a marit casa cu vreo 50 de metri patrati.

Gata, ma duc sa imi storc creierii si puterile sa gatesc ceva ce ar putea manca si purandelul...ca daca a secat izvorul vrea umplut stomacul cu mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

pai vine lyvy primavara, caci cat voi v-ati lafait la mare la soare in lunile astea pe mine m-o mancat romantismul pe la cioante. Tare ploioasa si vantoasa o fost iarna asta...dar vine ea vara si ale ei 40 de grade si topeste slana de pe oase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Gecko, eu am o lampa de la Ikea, cu clips, adica o poti pune oriunde si e mobila, adica o intorci 360 grade, in orice directie si sens vrei. Ii fac o poza acasa, ca vad ca in catalogul romanesc nu apare.

Gata, va pup!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Uite asa arata, numai ca are clips jos, nu picior!

http://cebas.ikea.com.au/prod_template4.asp?product_id=31496&se_id=37&page_id=63429300251009&Cat=9&Scat=39

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata si de la noi.....multumim de cafelutza!!!

repede ca sunt pe graba.....am vazut bubulinii cum dorm la doua nopatea,restul am salvat link-ul.....

noi plecam la tara.....la adunat de struguri....facut must, pastrama, alergat prin curte , etc.......o sa pun poze cand ne intoarcem

bey la mine vis a vis de blocul meu maresc astia bulevardul si cred ca de la excavatorul ala imi trepideaza scaunul sub fund...prima data era sa zic ca-i cutremur

Lunydesi le vazusme de pirma data pe bucataras , acum cand le-ai facut si tu mai rau mi-ai facut pofta!!!!va dati seama ca am sa le exectu si eu.......
fa bine sa ajunga la Valentina o portie sa nu ne dam de belea cu ea.....daca nu plecam din Buc. faceam eu pe curierul

acum ma duc o fuga pana la Carrfour si dupa aceea plecam.....daca nu pauc sa mai intru va puuuuuuuuuuuuuup dulce si sa fiti cuminti!!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

na ca acum sesizez ca mi-a luat-o movalinda inainte.

Un scurt update din emisfera sudica:
- copil aproape intarcat. Nicoleta, capul sus ca se poate. O sa fii mai miorlaita zilele astea, o sa fie si el mai marait dar cu rabdare trecem marea

- am lasat BESTIA in libertate, i-am dat gratiile de la patutz jos. Parca vad ca ma trezesc cu musafiri la ore mici in noapte

PS. Intrebare: ce lampi aveti/ati auzit care sa fie rezistente la intemperii (aruncat pe jos, de pereti, butonat excesiv, lovite cu te miri ce)? Caci mi-as dori sa incepem obiceiul de rasfoit o carticica inainte de culcare si lumina din tavan il face hiperactiv pe purandel iar eu pe intuneric nu stiu sa citesc. Mi-as dori o lumina mai domoala ce sa ne traga la somn, dar suficienta cat sa putem vedea amandoi in carte si, bine-nteles, sa aiba proprietatile exprimate mai sus.

PS2. Am facut iar trierea intre jucariile,lucrurile copchilului. Ah, nu va ganditi ca i-am scos din cele care nu ii mai sunt adecvate varstei, caci oricum nu mai avea din alea prin casa. I-am scos din jucariile si cartile ce ar trebui sa le foloseasca acum. Are 50 de carti, i-am lasat 5 la indemana si pana nu stie pe de rost fiecare imagine din ele alta carte nu-i mai scos. Are parc auto de vreo 10 mijloace de locomotie (care de care mai mari) si i-am lasat doar 3...pana nu le rupe rotile de atata folosire altele nu mai vede. Si dupa toata operatiunea asta am senzatia ca mi s-a marit casa cu vreo 50 de metri patrati.

Gata, ma duc sa imi storc creierii si puterile sa gatesc ceva ce ar putea manca si purandelul...ca daca a secat izvorul vrea umplut stomacul cu mancare

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

Gecko... incerc si eu o varianta pt lumina ta. Eu am acasa intrerupator din ala cu variator parca asa se numeste si poti face lumina cit de tare sau mica vrei tu.

Pupici fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Neata!
ma gandeam ca poate va intereseaza un pont, celor care cauta inca o tricicleta buna la copil.
un site nemtesc are super-oferta http://www.spielparadies.com/details.asp?Artikelcode=1004.8847-500&ID=925946&IDUK=&seite=artikel_Sp_H -la noi costa aproape 600 ron, eu pe asta, cu tot cu transport dau 75 euro. nu aveau Romanika la lista de musterii, dar prietena mea tare in gura, cu germana ei suava, i-a convins,mai ales ca am comandat 3 bucati.

Caracteristici:
- construita din tevi de otel reglabile si din plastic rezistent;
- sistem de blocare a directiei;
- functie FreeWheel;
- frana de mana duala;
- include gentuta;
- scaun ajustabil in 4 pozitii;
- cadru ajustabil in 4 pozitii;
- roti silentioase;
- maner pentru parinti ajustabil in 3 pozitii.

O zi buna!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput