Puiuti de Randunici 2008!! (318)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

mai sovi, iar tricicleta? Pai tocmai am zis ca i-am scos copchilului din autovehicule. Zau ca mai imi trebuie un garaj si pentru sculele lui. Si pe cand si asa eram sufocata de toate loamele ii mai trimit bunicii din Italia inca un tractor. Sa pic jos dar copchiluuu...face tiiitiiit la miezul noptii.
Si fa bine si trimite-i un pic de ZEN din ala de'al tau si Clodutei. Ca asa frumos povestesti de cum e cu doi ca mai ca m-as baga si eu la inca unu.

Clodute draga nu mai tot da apa la soricei, ca stiu eu ca esti tare fericita alaturi de ei. Un pic mai sensibiluta esti si stiu ca Patrick cand vrea sus cand vrea jos si Karo vrea la mami'n brate ca acolo e cald si bine...dar bucura-te de bogatia ta caci multe fete te invidiaza. Uite un pupic si-o imbratisare de la mama gecko, odata ca sa te imbarbatez si in al doilea rand sa iti mai multumesc odata ca m-ai luminat cu culorile alea.
Le-am luat si asa e cum zice in link. Nu mai zic ca a vazut purandelul cutia inchisa pe birou si s-a fatzait si marait pana si-a gasit o foaie de hartie, a luat cutia, a deschis-o, a scos un creion si s-a apucat de scribalit. Ce sa fac daca sunt tembela ca el sarmanul deja stia de ele dar daca nu vorbeste...

Iar cu lampa aia, eram curioasa daca aveti careva sau ati vazut in actiune o chestie din asta:
http://cebas.ikea.com.au/prod_template4.asp?product_id=30036&se_id=37&page_id=66362300251009&Cat=5&Scat=22

E la Ikea la produse de copii si se tine la incarcat dupa care se poate folosi pe baza de baterii. Ce mi-ar conveni mie e ca are becul camuflat (ca e turbat rau de tot copilul asta, raluca nu esti singura) si e important sa aiba cat mai putine posibilitati de a-si baga degetele, de a avea ce mesteri.
Asa ca lampa am vazut-o si pare ok la capitolul rezistenta, dar nu stiu cat de bine lumineaza pe intuneric. Oare se poate citi la lumina ei sau e doar ca o lumina de veghe?

Bitza, spor la mustuit. Partea cu mustul imi place...dar aia cu strans strugurii...brrr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

voastre ma fac sa ma simt mai bine...ma doare burta,asta e.Nu ca nu am afost cuminte,ci cred eu,incepe sa creasca copilu si apasa tot mai tare pe firul de cerclaj plus ca atunci cand misca il simt jos de tot.Dar va fi bine
Luny,mama mama .am rugat-o pe mama sa imi faca ea niste sarmalute
Sovi si eu vreau bicicleta de-aia,dar habar nu am de germana..nu mai poate comanda prietena ta inca una??ca va trimit in avans banii
plec sa pap

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

BUNA DIMINEATA

mimo da tot mai tusestesi mucisorii curg ca la robinet...nu sunt deloc multumita de cum se manifesta dupa 4 zile de antibioticsunt momente cand zic "hai ca e spre bine" si momente cand ma ingrijorez rau de tot..vladuc ce face?cum mai este?
naty nu-l aspir decat dimineata si seara si sanatate

bitza spor la treaba

gecko eu am o lampa de veghe aplicata pe perete,e cu masinuta din desenele cars,am vrut sa pun o poza dar nu merge webshotul

va las ..am o ciorbitza de pui pe foc,biatul vrea afara..un sac de vinete ma asteapta sa le coc

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza! si eu la o cafea cu voi
gecko sa va fie de bine intarcatul, ce fericire ca papa Patrickul! stii ca eu ma bucur si ma minunez de fiecare copil papacios si cuminte, ca sufar tare la capitolul asta..desi a mai inceput si al meu sa ciuguleasca...faza cu jucariile ma omoara si pe mine, is atat de multe, ca nu-mi vine sa ma apuc de triat, ca tot n-am unde le pune, indesa, ascunde si ma ia nervii poze de primavara nu vedem si noi, ca tare mi-e dor de Patricios si mami
bitzo ce frumooooos, la muuust have fun! cand executi sarmalele sa ma anunti
waaau, ce misto e tricicleta aia sovi mai arata-ne si noua copii tai frumosi!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

Iar cu lampa aia, eram curioasa daca aveti careva sau ati vazut in actiune o chestie din asta:
http://cebas.ikea.com.au/prod_template4.asp?product_id=30036&se_id=37&page_id=66362300251009&Cat=5&Scat=22

Da, eu am exact d-asta verde. Mai e una rosie si una albastra. Lumina e fooooooarte verde (si slaba) nu se poate citi la ea. Doar ca lumina de veghe, dar si asa mi se pare destul de creepy... Drept pentru care am folosit-o doar putin, apoi i-am scos capul (abajurul ala de cauciuc) si a devenit jucarie de ros - e tare rezistenta la dinti

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Geckolina, zi mersi ca ai si un garaj, si curte! sa vezi cum e la noi in casa cu caruta lui sasa, landoul zanei, jucariile, masina de calarit si trotineta, scaunul de masa, 2 patuturi si un tarc! -basca jucariile noastre personale, trambulina (1,6m), aparatul de vaslit (de sub pat ) si inversion table; si ma gandesc cu jind la o eliptica. Mi-am jurat ca tricicleta o tinem impachetata la firma la Omu' pana scapam macar de landou, ca ma lovesc de toate cele.
Si zi mersi ca primiti cadouri! probabil ca rudele incearca sa compenseze distanta si dorul, trimitand cadouri.
Ziceai de ZEN... ieri am simtit la un moment dat cum raman fara. out of zen s-a tavalit Sasa vreo 2 ore de durere de gingii saracul, si simtea nevoia sa faca lucruri care nu are voie, sa ma scoata si pe mine din pepeni. Bine ca a venit Omu acasa, ca mi se terminasera resursele!
Primavara frumoasa va doresc!

Simo m-a mai rugat o randunea acelasi lucru. Din pacate fata care le-a comandat am cunoscut-o doar nu cu mult in urma cand am cumparat caruta cu 3 roti de la ea, deci nu imi permit sa o deranjez prea mult. dar daca tot au mancat-o degetele sa imi arate ce vrea sa cumpere, am rugat-o cu cerul si cu pamantul pt 2 in plus, pe care le-a platit din banii ei deocamdata. mi-e cam jena sa o rog de un efort suplimentar, mai ales ca nu ia nici un comision. dar eu sunt convinsa ca daca le trimiteti un mail in engleza, veti avea cu cine discuta.
Sau poate va cuplati cu o randunea care stie germana si comandati mai multe ;)

Luny mai poti, mami de atomic :)
Poze n-am mai facut demult, ca nu imi arde deocamdata... poate dupa ce trece greul asta mare, atunci.

Ramo sanatate!
Kya

Sa va zic ce lampa folosim cu sasa? dinaia care se fixeaza pe frunte :)) e kriminal cum ii sta lui pe frunte!

Si ziceti mersi ca voi puteti tria/dona jucariile, pe mine nu ma lasa inima, ca tre sa le mai las si pt Ana. La fel si cu hainutele. Totusi am ispita sa le mut intr-un loc unde n-are acces si sa fac ca Gecko, sa ii dau eu zilnic prin rotatie cate 2-3 jucarii, ca sa nu le mai imprastie pe toate.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Sovi, e tentanta trici mai ales ca pare micuta, insa eu dupa indelungi deliberari am decis sa aman achzitia, cu toata iubirea nebuna a fie-mii dupa toate trici din parc. Ea inca nu stie sa pedaleze, nici nu ajunge la pedale, deci acum trici trebuie condusa exclusiv de adult. Si, lasand la o parte ca vine sezonul rece, aici unde m-am mutat trotuarele sunt full de masini parcate, cu carutul se face un permanent slalom trotuar-carosabil; cu trici mi se pare si mai incomod si dificil sa faci asa ceva. Asa ca...mai incolo
Si Sasa cu gingiutele lui cu tot, puiul mic.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ramo, stiu ca o sa-mi sari in cap dar eu in momentul asta categoric i-as face lui Andru o radiografie la plamani.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Geckolina, am si eu o lampa de perete de la Ikea, care-mi place taaare mult, se poate citi la ea, insa nu e bubuieliproof, e chiar delicata..o caut in catalog si ti-o arat

Simo, ai grija de voi

Sovi, am momente cand sunt in pragul nebuniei, cate-mi face p-aici, dezastru casa mea...plus alea clasice, nedormit, nemancat and so on, daaaar rezist, la naiba, ce alternativa am? jur ca nu-mi pot imagina ce m-as face cu 2, iar daca si al doilea ar fi ca Mufa, as ajunge direct la balamuc d-aia mi se ia de bb2..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

Yo am in genul asteia si e super super...pai cum crezi,bre,ca puteam sa tin veioza noaptea inca de la nastere,sa scol de tot copchilul?
Arata ca in link-ul tau,cap de pisica e,lumina e camuflata de briz-briz-urile pisicii,se baga in priza,adik am avut si inca am sub patut un prelungitor cu capul in lateralul patutului unde sta pisica..acolo nu poate ajunge Tea si totul e ok...si a costat 3 lei la magazinul de becuri.Eu numai cu asta ma descurc langa Tea,la veioza am renuntat inca de la inceput ca lumina era prea tare si devenea fresh Tea in plina noapte.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput