Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (195)
Raspunsuri - Pagina 7
claudinna spune:
La multi ani, David!!
Sanziana, sa-ti traiasca baietii si sa te bucuri de ei!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
sanziana27 spune:
Multumesc inca o data, nu-mi vine sa cred ca a trecut atat de repede un an cu 2 copii! Am baieti mari de 3 si 1 an
Nu mai reusesc sa intru sa pun poze, dar pe blog gasiti notati despre noi:petrecerea lor, i-am luat motul, prima tunsoare...
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi nazdravani
claudinna spune:
Sanziana, mi-am aruncat un ochi pe blog si ti-am vazut nazdravanii, minunati!
am mai citit si de vacanta....frumos, dar periculos
oricum, m-as duce si eu!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
anamona spune:
Dupa ce aseara m-am laudat ca T nu are nimic, ei bine tocmai i-au aparut o puzderie de bubite pe gat si piept. Se pare ca e rozeola? Sau rubeola ca avut ganglionii inflamati.
Oare adultii pot face rozeola? Noi nu am facut asa ceva in copilarie: doar rubeola eu, sotzul habar nu are, era prea mic sa isi aminteasca iar maica-sa nici atat.
angelynna82 spune:
p-aci,
Babytza am vazut ca pleaca socrela, felicitari, ai sa vezi ca te vei impaca cu sotul
Claudinna multa sanatate, cum mai sunteti? , pe aici suntem, am treaba cu gramada… rufe, mancare, bebe …
Felicitari lui Razvan, e un boboc tare destept mami
Bytza tinem pumnii sa fie totul ok la analize
Lumi si speram sa ai parte macar de cateva nopti mai bune
Piolica super tare faza cu sicriul
Musette felicitari pentru dintzi
Cristina mai mai , am baietelul frumos foc
Nocom multam de pontul cu spanacul…sper sa apuc sa cumpar si eu
CD sa va fie de bine tunsoarea , se simte mai in siguranta cand il tii de mana
Anamona sper ca va simtiti mai bine
David pui de sanziana72 Mami sa te bucuri de baietii tai toata viata, numai bine si sanatate, vom vizita blogul
Irina din partea noastra, capul sus mami, nu are dc sa iti para rau, fetita ta este cea mai importanta, o mare imbratisare
Feli eu ma vopsesc singura de fiecare data, cam in 10minute termin cu totul, am incercat mereu sa acopar tot…nu merge mereu
Carla a mea s-a dus la disco cu al tau in ultimele zile , aproape din ora in ora se trezeste plangand , felicitari puiului mergaret
Didididi cunoastem problema cu soacrele…las sa fie ele asa cum sunt noi sa fim mai ale…intelegi tu
Nausica eu nu folosesc protectii, insa ar fi cazul, pe Crina o atrag sertarele, biroul fix in colt, usa…
Nushulica stai linistita, vei avea o avalansa de dinti mai tarziu
Oana eu nu pot sa imi fac nicio treaba fara Crina, tare greu mi-a fost zilele astea cand am plecat cu tati…el a ramas cu ea iar eu m-am dus sa platesc facturi..nasol rau , ce mai faceti?
Nikolici ma bucur ca este mai bine catelul
Nici Crina nu arata cu degetelul ceva, in schimb il da la pupat
Monyca C cum te mai simti, burtica ce mai face? am fetele frumoase
Ieri am plecat in parc cu amandoua mandrele ...am mai ajuns seara tarziu...culcat copilul...si restul de treburi..in sfarsit pe la 00.00 am vrut sa stau putin pe forum..da' nu imi puteam tine ochii deschisi. Iarasi am avut disco azi noapte...
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
tzitziri spune:
Piolica,David a avut o perioada in care la tot ce vedea arata cu degetul si facea 'ata ata'.Acum nu mai face deloc asa de des...a fost o perioada pe care am bifat-o (ca si stiam ca e bine sa arate) si si-a gasit alte moduri de a isi manifesta dorintele.
www.parenting.com/article/Baby/Development/Why-Babies-Point-0" target="_blank">Aici am gasit ca daca pana la 16 luni nu arata cu degetul trebuie discutat cu medicul.Deci mai aveti pana acolo...
Ange, noi suntem bine sanatosi.Si noi ne trezim noaptea, ca deh, doar nu o sa dormim tot daca altii nu dorm...dar macar trage de cateva ori la san fara sa deschida macar ochii si apoi somn de voie.
Si sa stii ca si mie imi e greu fara David, dar imi dau seama ca din pacate nu pot sta mereu langa el.Si cu cat trece timpul cu atat o sa fie mai greu....Stii ca am mai discutat noi de intorsul meu la munca
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
angelynna82 spune:
Oana , trebuie sa trecem si prin asta.
Ii spuneam lui tacsu ca nu stiu sa merg fara ea, ma simt ata de rau daca nu sunt cu ea...mai nasol e cand pleaca cu ea...si eu raman sa imi fac treaba.. e casa goala
Doarme de vreo 2 ore...doar noaptea se trezeste mai mereu...
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
sanziana27 spune:
Si sotul viseaza la un concediu in 2, dar deocamdata ramane sa viseze
Si ganditi-va ca noi am mers cu 2 copii dupa noi, dar am avut un concediu linistit adica i-am stiut langa mine si asta a fost cel mai important
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi nazdravani
_irina_ spune:
Nikolici mai e pe perfuzii? sau face ceva vitamine? Daca ti se pare ca nu e ok eu zic sa il iei pe sus si sa il aduci la un cabinet mai bun unde sa poata face si un eco ceva.
Din seria paranoia de mama, Deea arata non stop cu degetul, asta e modul ei de exprimare, avand in vedere ca are un vocabular format din 4 cuvinte. Dar arata cu degetul in sensul ca "vreau aia" sau "vreau sa mergem acolo", nu ca ar recunoaste obiecte, persoane, nimic. Arata cu degetul si daca in 2 secunde nu executi se pune pe urlat. (cred ca e tare frustrant pentru ea ca nu pricepi, dar e tare frustrant si pentru ceilalti ca nu pricep)
Cand ii zic de nas, ochi sau orice altceva isi gaseste brusc o alta ocupatie si eu raman vorbind.
de Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
ratonelu spune:
angelyna, deci Crina era? nu stiam io cine era printesa-bunaciune d-aseara, din disco.
sa va spun ceva trist si fff revoltator- m-a sunat sormea, era in curte la mama si a vazut cum idiotul de vecin a omorat cainele din curte in..cateva minute. nu stie ce-i "facuse"..dar l-a vazut dintr-o data napustindu-se cu bucata de topor...si l-a lovit de cateva ori cu asa mare putere ca doar a mai scheunat putin...si-a murit .vaaaii...sarmanul...am ramas fara cuvinte, tremur toata.