Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (195)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

piolica daria arata tot timpul cu degetul, tot ce vrea e aratat cu degetul, mancare, animale, jucarii, in brate.... Nu stiu daca este ceva atat de iportant, poate unii copii se exprima asa in timp ce altii au alte modalitati, folosind limjaul de ex....

Si Daria scoate limba frecvent incepand de alaltaieri!!! ba chiar ii place sa si-o prinda intre degete si sa se joace cu ea!! Mi-e teama sa nu faca ceva bubite pe limba sau in gurita ca acuma sta mult cu mainele pe jos, pe afara....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008
Andy.p cum mai e scoala?S-a mai potolit miscaretu'?

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Daaaa,acum chair ii place,nush cat o sa-l tina,da in schimb face acasa toate trasnaile posibile,i-am zis eu intr-o zi ca n-are importanta ce face casa atata timp cat e cuminte la scoala si iaca
Voi?Nu sunteti singurei nuu?

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Nocom fetele noastre s-au odihnit ,sper ca n-au in plan iar cateva nopti de disco..cred ca le asteapta hunii la cotitura sa le arate distractie noaptea

Cristina pune baietii la treaba

Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Despre treaba cu dintzii si mancarea pasata nu stiu ce sa zic, Mikul are doar 4 dinti si si de la 7 luni ii pasez la furculita, acum mananca si bucatele mai mari, deci...nu stiu ce sa zic, e adevarat ca a coincis primul dinte cu pasatul la furculita, dar inseamna ca deja trebuia sa aiba gura plina de dintzi la ce bucati roade el (baga jumate de biscuite in gura si apoi molfaie la el)

am fost pe la mama la micul dejun si am dat peste un ghid al parisului pe care l-am luat prima data cand am fost acolo mi s-a facut un dor nebun, deja ma imaginam cu Mikul in carutzul nostru rosu patruland p-acolo

Piolica nu te plange ca nu arata Lizuca cu degetul, hai sa-ti spun eu ce face Mikusorul, arata cu degetul, dar nu parti ale corpului sau alte nebunii, arata cu degetul ca sa fac eu ceva (cel mai des ca sa rad sau arata cu degetul la mine si apoi face pa = eu sa plec cand suntem la mama si el sa ramana acolo) deci el da un fel de directive cu degetul, problema e ca face asa si in parc sau oriunde mergem si arata la oameni cu degetul, iar daca ei nu coopereaza si se uita cine stie cum, atunci misca din deget si apoi il duce la nas/gura ca si cand ar face altceva (un fel de disimulare)

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

nocom
laura..ff usor...ca nu mai rau.
bitza, ba am zis la un moment dat..ca se mai vad 2....zic sa nu va mai stresez.acum , de senzatie....e nushulica
oana...daca mai pleci 2-3zile....cine stie...
bitza, votat ala tacut ca pestele!
piolica, ce harnicuta esti. felicitari pt dinti!astai cu 4 dinti..e cei mai tari care este.
nocom, cica nu vrei sa te lauzi...dar o facinoroc cu mine, ca-s fata buna...si nu cobesc...(nuu)
eu ii dau Parmalat(am luat din Kuafland)
rox, te-ai dus! o sa fie un mic dictator

...aaa..apropo de laudat, Sasha merge singur. bine...asa putinel...apoi se tine de ceva..apoi iar cativa pasi singurel, oricum, faza e ca pleaca singurel..nu ne mai streseaza(de fapt, pe sot) decat f nitelus...sa-l luam de mana. a fost teroare cu el, ne lua de mana(mai mult pe sot) si urla daca nu plecai cu el.oricum eu-s f fericita pt ca al meu putoi e cel mai normal dintre...putoii normali...si merge...si vede,aude si...ulrapot sa rad .....de ce-mi aduc aminte(doctori, blablabla)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Piolica, nici Carla nu arata cu degetul, de fapt arata asa intr-o doara dar nu inspre ceva anume. Nu zice decat MAMA, UTA (utza), TETE (caine/pisica/orice miscator) si HAIDE. De partile corpului nici vorba, am invatat-o ieri unde e nasul si l-a aratat dar pe cand s-a trezit din somnul de amiaza nu mai stia . Intelege partial ce-i spun, de exemplu stie care e mingea, Lucy (o papusa de a ei) etc. si le aduce daca o intreb unde sunt. Mai face "draga draga", cand vrea ea, bineinteles.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

ratonelu felicitari pentru acest putzoi minunat

pe noi ne streseaza Mikul cu luatul de mana, si nu inteleg de ce, doar e clar ca poate sa mearga singur, cand nu mergea singur nu ne lua de mana, nu manifesta interes pentru mers, iar acum cand poate singur...parca vrea s ane cocoseze

Noi nu avem masa de fructe, doar banana papam ocazional, o fi de rau? dar nu vrea fructe si n-am insistat masa de fructe era un chin si trebuia sa pape si iaurt in paralel

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Sasha bravoooo!!

Andrei(07.04.2002)

(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Bravo Sasha!!!!!
rotonelu

piolica, am vazut niste poze superbe, peisaje extraordinare, iar despre protagonisti, n-am cuvinte! parca sunteti desprinsi dintr-un film frumos!
aia e casa voastra?? superb!
o sa arate si Elsa cu degetul, nu-ti fa probleme! atata timp cat reactioneaza intr-un fel la ceea ce se intampla in jurul ei, nu e cazul de ingrijorare

Nocom, da stiu ca te lauzi!! zici ca dormi bine, a?

Laura, pai da-i fetei sa manance! pupam si nazdravanul!

cuscra, pe unde sunteti???

anamona, sper ca nu ai refuzat categoric excursia! adica cu Tzuki dupa voi, dar sa va duceti

si sa va spun ce face Razvan de cateva zile: numara pe degete, pana la 3...zicem noi, dar el spune : una, doua, doua! si tine palma stanga evatai si cu aratatorul de la dreapta ne arata ce numara acolo
bineinteles ca am ramas masca cand l-am vazut si auzit...ca el a fost cu socru-meu vreo 15 minute cat am pregatit eu masa si baia de seara si el i-a aratat...
am observat la el ca invata f repede mai ales daca ii arata altcineva decat mine, probabil ca i se pare f interesant...
ma tot straduiesc sa-l filmez, dar inca n-am reusit

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Multumim mult, mult pentru toate urarile

Intrati la semnatura si vedeti cat a crescut motatul meu!

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi nazdravani

Mergi la inceput