Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (195)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Piolica nici Lucas nu arata cu degetul decat ffff rar.Daca-l intreb unde-i tic-tac se uita la ceasul de pe perete;cand il intreb unde-i putza bate cu manutza peste pampers.Eu cand ii zic uite pisica arat cu degetul si uneori se uita in directia indicata,alteori se uita la mana mea Exersam-exersam.
Aseara l-am intrebat unde-i putza si a batut pampersul si l-am intrebat unde-s ochii si s-a dus si mi-a adus girafa si mi-a aratat ochii Am ramas paf si eu si sotul.Eu pe girafa l-am invatat sa arate ochii,ai lui nu-i indica niciodata.
A,si scoate limba,mai nou

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Piolica sperbe pozele !!!

Sa-ti traiasca mica printesa !!!

Are niste ochisori superbi !!!

9+
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Piolica nici Lucas nu arata cu degetul decat ffff rar.Daca-l intreb unde-i tic-tac se uita la ceasul de pe perete;cand il intreb unde-i putza bate cu manutza peste pampers.Eu cand ii zic uite pisica arat cu degetul si uneori se uita in directia indicata,alteori se uita la mana mea Exersam-exersam.
Aseara l-am intrebat unde-i putza si a batut pampersul si l-am intrebat unde-s ochii si s-a dus si mi-a adus girafa si mi-a aratat ochii Am ramas paf si eu si sotul.Eu pe girafa l-am invatat sa arate ochii,ai lui nu-i indica niciodata.
A,si scoate limba,mai nou

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

hai ca m-ai dat gata cu ochii de la girafa. SUPER. Pupam baiat inteligent!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

cristina sper sa ma ierti nush ce am facut ieri dar am uitat sa intru sa va fac urarile

RADUCULE LA MULTI ANI!!!SA CRESTI MARE SI SANATOS!! SI PUPICI MAMICII FRUMOASE CU NOUA COAFURA! am vazut si pozele si montajul,raducu e superb!!!

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

multumim frumos. pup Davidutzu

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Multumesc tuturor pentru aprecieri. Multi .
Ma bucur ca v-a placut montajul.

Piolica super pozicile. Elsa e superbaaaa

noi suntem in curatenie..ne pregatim asiduu pentru sambata.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Monyca, Cristina, merci frumos.

Monyca, ce face burtica? Cum esti?

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

A mancat Alexia mar cu doi biscuiti,apoi a poftit la oul meu fiert cu cascaval bucatele,i-am dat si mancat de numa.Se pare ca nu-i mai ajunge masa de fructe.

Piolica,Alexia arata cu degetul doar pasarile dupa cer,in rest stie unde este nasul si atat...limba o scoate de ieri,se uita daca ii arat ceva cu degetul...m-am redelectat cu pozele voastre frumoase.

Nushu chiar ieri imi zicea o mamica ca fetitei ei i-au iesit dintii la 1 an si 3 luni..asa ca nu dispera

Carla mey nu te supara,las' ca vine si la voi somnu...cum ai trecut de caini azi?

Nikolici super vesti ne-ai dat

Bitza

Lumi vaai ce noapte ai avut,tre sa te culci cand dorm ei ziua,altfel nush cat mai rezisti,si incearca sa iesi un pic singurica sa te relaxezi

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare,

Nu as vrea sa ma laud in fata mamicilor care au avut o noapte grea, dar la noi este a doua noapte fara nici o trezire.. si sper din suflet sa ramana asa... De ieri chiar am inceput sa trecem treptata pe Aptamil junor (doar pentru ca nu am gasit Parmalat - lapte de prima crestere!!!) si vad ca nu a a avut nici probleme cu burtica!!

nushulica fff simpu. Fierb max 10 minute spanacul in apa cu sare. Separat calesc in unt (sau ulei, depinde ce folosesti tu) o ceapa tocata marunt si 4 catei de usturoi pisati (de data asta am pus ff mult usturoi si tot i-a placut la nebunie!!) Dupe ce s-a ingalbenit ceapa, pun o lingura de sos de rosii (bulion) si un pic de apa. O las sa fiarba un piculet si apoi pun si spanacul scurs de apa si tocat pe tocator... Dupa 5 minute e gata!!!! daca vrei poti sa-i pui cand pasezi spanacul si un galbenus de ou, eu nu am pus...de data asta!

La congelator, pun frunzele de spanac curatate si spalate, dar nu si fierte, asa crude!! Iar cand le prepar le pun direct asa congetale in apa clocotita si sunt ff bune! Iti spun din proprie experienta!

PUUUUP!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Baby boy spor la treburi!
Andy.p cum mai e scoala?S-a mai potolit miscaretu'?

Mergi la inceput

Nocom esti o fericita!Sper sa fie mereu asa-somn fara treziri!
Eu fac la fel spanacul,doar ca nu pun sos de rosii ci branza Boursin. E tare bun!Imi dadusi o idee sa pun si eu spanac la congelator

Mergi la inceput