Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (195)
Raspunsuri - Pagina 4
ratonelu spune:
nushulica....poci sa raz si eu nitelus de voi ?
noi avem 4 dinti.
lumi, moamaaaa....ce noapteeeee
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratonelu nushulica....poci sa raz si eu nitelus de voi ? noi avem 4 dinti. lumi, moamaaaa....ce noapteeeee carla,mami de putoiu sasha |
dar si cand ne-or iesi noua dintiisa te tii unul dupa altul nu gluma
la nepotica mea i-a iesit primul dinte la 1an si 8luni deci mai am de asteptat
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
bitza2008 spune:
Ratonelu' Bighideanu e la spital,iar cand e acasa e tacut ca pestele
Nushulica am o prietena a carei fetita nu a avut dinti pana la 1 an si 2 luni.Ei i-a zis dr in Italia ca asta e o pb la multe mamici di Ro pt ca dau copiilor ne-pasata si astfel gingiile se intaresc de la mestecat si dintii sparg greu.In cazul ei s-a potrivit...dar mie imi suna cam teoria asta.
Dididi pai cu banii ce-i economisesti de la vopsit poti sa-ti iei o menajera! Si eu am fost tentata sa fac treaba in locul sotului ca la spalat vase stropeste toata bucataria daaar prefer sa faca el cum poate sa vada ca trebuie neaparat sa luam o msv.
Luminita si eu tot imi zic ca dorm cand doarme Lucas,dar tot timpul prefer sa intind rufe/spal/fac curat. si te servesc cu
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
tzitziri spune:
Ratonelu, eu va lasasem la 2 sintisi va gasesc cu 4??
Anamona, cand traia mama si ne povestea ca a fost pe nu stiu unde si ce a vazut (in tara, ca nu a iesit niciodata) ne spunea ca nu sa putut bucura deloc pentru ca nu era cu noi.Si atunci nu prea intlegeam cum vine treaba.
Dar acum imi dau seama clar ca nu as putea pleca nicaieri fara David.Si ma bucur ca si al meu e exact la fel, adica nu si-ar putea imagina de nici o culoare un concediu in doi.Asa ca macar nu avem discutii pe tema asta
David de Sanziana.Sa te bucuri o viata intreaga alaturi de familia ta!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
piolica spune:
Hello, hello,
ieri a fost soare si frumos iar eu am stat in casa sa calc. Azi imi propusesem sa o duc pe Elsa in parc, ca nu merge la cresa azi, pfiuuuu, planurile mi s-au spulberat imediat - Ploua!
Dididi, Nushu, pozele sint aici
http://picasaweb.google.com/Houlier/2009Sept26BaptemeElsa?authkey=Gv1sRgCP7MhbOzxc_p6QE#
babytza, a plecat socrela?
Lumi, culca-te si tu putin ziua cind dorm hunii, ca altfel o sa cazi din picioare. O zi buna si linistita.
Cristina, foarte frumos montajul pt Raducu!
ratonelu, si Elsa tot in 4 dinti e.
Bitza, Elsa spune numai mama si papa. Dar spune frate... pe toate tonurile posibile. In rest mai zice dada, tata (asta nu stiu de unde stie ca eu nu-i spun decit de papa) si alte cuvinte cu 2 silabe identice.
In rest nu arata nimic, eu tot ii spun de nas, gura, ea nu are nicio treaba. Giuli, da-mi si mie reteta de aratat diverse parti ale corpului.
Plus de asta nu arata cu degetul, stiam ca la virsta asta e important. Nu am avut timp sa citesc prea mult despre asta. Mai sint copiii care nu arata cu degetul?
LA MULTI ANI DAVID DE SANZIANA!!!!
o zi buna va doresc
Vio
Mamica fericita de bebelina Elsa
nushulica spune:
luminitaa vai mami nush cum de mai poti!sincer!eu daca are david o noapte plina de foieli si scanceli deci nu trezit de-adevarateleasi tot sunt varza a2a zi...aaa si orice ar fi eu nu pierd somnul de pranz impreuna cu puiul 1-30-2-3ore depinde
deci sincer mi-e mila de tineofff iti trebuie o vacanta macar de o zi fara huni,asta daca poti si te lasa sufletul
de David
Poveste
nikolici spune:
nausica ai PM
Irina Are you coming back in Berceni???
Sasha baiatul meu catzelush a nu e confunda, e spre bine, doctorii niste imbecili, lucreaza doar cu probalitati...dupa ce ca prim diagnostic iti spun posibil otravit.Am trecut prin clipe grele, nu am crezut ca mai are vreo sansa...am fost la el si a venit si sotul a doua zi de urgenta.Vreau sa cred ca e linistea de dupa furtuna nu cea de dinainte.
Multu fetele pt sustinere morala.
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
nushulica spune:
piolica am vazut pozele,superbe!superba elsa,superba si mamica(nu exagerez),superbe torturile!!!totul fff frumos!sunteti o familie f frumoasa
david arata nasucul...adik il intrebi unde enasucul ,prima data ti-l arata pe al tau si apoi pe al lui baga degetelul pana in fundul nasului:P
bitza eu i-am dat numai pasat si acum tot asa ii dau,ocazional i-am dat nepasat cand eram pe la o petrecere si a papat si el o pulpita la gratar dar atat
de David
Poveste
bitza2008 spune:
Ratonelule 4 dinti??Si nu te-ai laudat?meiiii
Nikolici ce vesti bune!Sper sa fi trecut greul!Dar mananca,bea apa?
Cainele meu are purici merg acusi la vet sa-mi dea solutie!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
piolica spune:
Nushumerci frumos pt aprecieri. David arata cu degetul si obiecte, animale? Ca Elsa nici asta nu face.
De aratat parti ale corpului inca nu-mi fac griji, insa ea nu arata nimic cu degetul. Daca vede o pisica se uita dupa ea, ride, topaie, dar nu o arata cu degetul. Stiam ca e important sa arate cu degetul.
Fetelor, devin eu paranoia sau am dreptate in chestia asta cu aratatul cu degetul. Am googalit si nu am gasit mai nimic in ro, o sa ma uit si in fr si in en, insa stiu ca am citit despre asta. Plus ca pediatrul Elsei m-a intrebat de asta si eu nu am fost fff atenta si i-am zis ca da, pe drumul de intoarcere mi-am dat seama ca eu i-am spus o prostie.
Stiu ca peste citiva ani o sa le spunem copiilor - Nu arata cu degetul, nu-i frumos, iar eu acum vreau ca Elsa sa arate cu degetul. Sint trilu-lilu putin.
L.E. in schimb Elsa bate din palme, face cu minuta pt bye-bye, misca din minute pe o melodie cu marionete si alte nebunii de genul asta.
Mamica fericita de bebelina Elsa