Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (195)
Raspunsuri - Pagina 3
Didididi spune:
Buna dimineata si de la noi.
Am reusit sa citesc ultimul capitol, dar n am vazut pozele Piolicai . Nu stiu unde le a postat.
Felicia, s ar putea sa ai o surpriza placuta cu vopsitul (asta daca se incumeta sotul). Pe mine in genere el ma vopseste, pt ca un mers la coafor la vopsit ma costa mult- par lung si des; imi intra 3 tuburi de vopsea. Si sper sa aiba mana mai usoara decat al meu, ca ma cam trage de par la peiptanat . Cu controalel cum stai?
Pt sondajul despre soti, pot sa spun ca mi am facut o cu mana mea; fiind de mult timp impreuna, treptat, treptat am inceput sa fac singura mancare, curat, spalat,..ca mergea mai repede si imi placea cum iesea. Cumparaturile tot timpul le a facut el, cand aveam timp mai mergeam si eu. Dar acum de cand cu bb mi e f greu: serviciu- ajung acasa cel devreme la 18, treaba in casa, copil care nu doarme, etc. L am boroscodit ca nu mai pot,se facea ca nu intelege, dar ce i drept nici nu se vaita ca nu e facut ceva. Am zis gata divortez daca nu isi schimba atitudinea, ca eu cu 2 copii cu programe diferite nu mai pot. Aiurea! Si atunci am zis, ei lasa sa vezi, si exact ca in bancul din capitolul trecut nu am mai facut nimic pt sot: nu calcat, nu papa, doar curat ca de copilul nu are nico vina. Cred ca a inteles ceva, ca nu comenteaza; doar mi a spus sa i zic ce sa faca.
In sondajul despre soacre, cu a mea pana nu am nascut nu am avut nicio problema, ne intelegeam atat cat ne vedeam, plus ca eu nici n am avut mari pretentii de la ea- sa mi dea, sa mi faca. Cat n am avut copil, ne batea la cap sa facem unul ca ne ajuta ea, bla, bla,..prin urmare cand as fi vrut sa vina sa ne mai ajute, adica sa stea cu copilul o dupa amiza, nu s a putut decat accidental ca ea nu poate sa se aplece, ...La mutat iar promisiuni ca ne ajuta la curatenie in apart nou, in cel vechi, aiurea; imi zicea sotul ca pana la urma vine sa ne ajute cu mancarea pt meserias si noi. I am zis scurt sa ii zica sa stea acasa ca pt noi nu e necesar sa gateasca ca ne descurcam (meseriasul si a adus singur mancarea). Sigur m am certat cu al meu pe tema asta, ca de ce nu ne ajuta decat mama, dar pana la urma am zis ca nu merita. Insa nici nu mai vb cu ea; cand sotul a zis ca o cheama sa vada cum a iesit ap, i am spus ca asa cum a venit la munca, asa sa vina si la vazut. Nu a comentat pt ca stie ca mama mai in varsta ca soacra a venit sa ne ajute.
Mama, dar m am intins! Pe scurt il apreciez pe sot ca isi apara mama, as vrea ca si al meu baiat sa faca la fel, dar sotul sa nu imi impuna prezenta ei si eu o sa incerc sa ma abtin de la comentarii. Sper sa imi iasa .
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
Didididi spune:
Bitza al meu baiat nu zice decat mama si ham. Bineinteles ca si sotul e tot mama. Nu mai zic ce zambete in parc pe ceilalti cand aud ca striga mama lu taica su'.
Sunt f bucuroasa a venit sora mea in tara si maine vine si la noi . Mi era f dor sa o vad. Dupa ce vede baiatul sper sa ajung sa il tund, sa nu il mai faca lumea fetita .
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
Nausica spune:
Intrebare:
foloseste cineva protectii de colturi de la Ikea? eu am luat alt model de protectii, care au cazut cam la 2 ore dupa ce le-am lipit (cu adeziv dubla-fata).
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nausica Intrebare: foloseste cineva protectii de colturi de la Ikea? eu am luat alt model de protectii, care au cazut cam la 2 ore dupa ce le-am lipit (cu adeziv dubla-fata). Nausica si Ania poze "(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing, Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash) |
eu n-am folosit protectii de colturi niciodata...
de cand am copii, nu s-a lovit niciunul in niciun colt, parol!
E drept ca masa e rotunda ... in rest, au preferat numai locuri pe care nu le-as putea proteja prea usor... de exemplu... caloriferul... direct de parchet... muchia patului... a dulapului... a ziduletului (am un fel de "etajera" imbracata in gresie)... cam asa...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
babytza spune:
Neata mamici
La multi ani David !!!!!!! Sa cresti mare si frumos , sanatos si papacios, norocos si iubit !!!!! Sanziana sa iti traiasca puiul , sa te bucuri o mie de ani de el !!!!!
Nausica eu le am pe cele de la ikea. SUnt unele negre in forma de manuta (cele de colturi) unele au ramas lipite bine, dar unele au cazut imediat. SI mai am de la ei opritorul de usa (cel care se baga sub usa sa nu se poata juca huta huts cu ea) eee , asta a invatat cumsa o scoata de sub usa Cele pentru sertare sunt groaznice, nu am reusit sa pun niciuna asa cum trebuie, so..am renuntat la ele Am grija sa nu isi lase degetelele in sertare
Lumi ai dormit ???
ratonel no coment....
Babytza si puiiValentina David
ratonelu spune:
bitza, ...si eu care crezu ca bighideanu e ala care face prostii la voi in casa...deci si Lucas ..acusica.
rox, eu n-am zis nika...
ada"e drept ca masa-i rotunda"
didi, deschide-i un salon de coaforsa viu si io
nausica
nushulica spune:
'neatza!
LA MULTI ANI DAVID DE SANZIANA!
NOCOM pls da-mi si mie reteta de spanac pe care i-ai facut=o dariutei si zi-mi si cum ai pus la congelator ca tare ma intereseaza...si mai zi-mi daca ai mai pus si in alti ani si daca e ok cand il scoti sau e fleasca?eu nu am pus niciodata dar cum am un mic popeye acasama intereseaza
nici eu nu gasesc pozele piolicai vreau si eu s-o vad pe elsa
cristina sper sa ma ierti nush ce am facut ieri dar am uitat sa intru sa va fac urarile
RADUCULE LA MULTI ANI!!!SA CRESTI MARE SI SANATOS!! SI PUPICI MAMICII FRUMOASE CU NOUA COAFURA! am vazut si pozele si montajul,raducu e superb!!!
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
nushulica spune:
babytza sper ca sunteti ok si ca s-a colorat iarasi totul in roz
bitza tu-ti faci griji ca lucas nu zice mama,eu imi fac griji ca david inca nu are niciun dintemama zicetoata ziua...dar dintii??unde-s??ieri chiar am intrebat stomatologul la care merg si a zis ca, cu cat ii ies mai tarziu cu atat mai bine ca or sa fie sanatosi mai mult timp...offf m-am saturat de raspunsul asta vreau sa-l vad pe david dintos
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
luminita2008 spune:
musette, felicitari pentru dinti!
laureta, o sa iau si Chamomilla, azi noapte iar am avut show...
feli, nu merge nici cu noi in pat, chiar daca am dormi inghesuiti, as prefera varianta asta... dar ei n-au vrut sa doarma cu mine nici cand erau mici, pe la 3 luni am incercat iar si nimic, ei prefera patuturile lor. ceea ce ok, dar tot nu dorm! si sunt destul de obositi, ziua dorm in 2 reprize, somn total cam 3h, nici prea obositi nu sunt, sa zici ca nu dorm bine de agitatia de peste zi, nici dintii nu ne deranjeaza acum, nici gaze... doar ca vor sa se joace si noaptea! cred ca hunii astia ai mei nu pot sa doarma mult si basta! da' io cui raman?? io ce faaac?? inca ma temperez, dar daca fizic o sa mi se faca rau, rau va fi pentru toti... om vedea.
baby_boy, f frumos si emotionant clipul!
laura
ratonel, merci de incurajari!
babytza, am dormit asa: de la 23.30 pana la 02.00. apoi discoteca... de data asta amandoi, Edi de la 02.00 la 04.00 si Robi de la 04.00 la 05.30... cum a adormit un hun, cum s-a trezit celalalt, nu cumva sa pun geana pe geana, daca ma trezeam apoi si mai obosita?? nasol rau, serios, nush cum s-o mai dreg... nici ziua nu pot dormi cand dorm ei, de dimineata nu vine somnul si pace (cred ca si de la atata pepsi pompat in primele ore), iar dupa-amiaza... ei dorm profund 20min, dupa care se trezesc si trebuie giugiuliti, leganati, adormiti... mare bafta am ca se trezeste doar cate unul, cred ca se vorbesc inainte si fac cu randul.
LA MULTI ANI DAVID DE SANZIANA!!!! Sa fii sanatos, cuminte si bland, si sa ai parte de noroc si bucurii toata viata!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
luminita2008 spune:
dididi, chiar ma gandeam la voi, ca nu ai mai intrat de cateva zile... jur ca de fiecare data cand ma gandesc la voi, tu intri pe forum si postezi... o fi telepatie...
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."