Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (195)
Raspunsuri - Pagina 16
Nocom spune:
Buna seara,
gaia cel mai comod pt voi acum este sa luati apartamentele din hotel!!! Noi asa faceam si cand il aveam numai pe Matei, este mult mai comod pentru voi, esti tot timpul aproape si de copii si totusi aveti si spatiul vostru. Si daca nu ma insel este un pic mai ieftin decaet 2 camere!!

De intins rufe... depinde, cateodata de 3-4 ori pe saptamana si cateodata 1 data pe luna!! Si nu vorbesc de perioade cand suntem suparati, ci pur si simplu doar atat ne dorim, na!!
ratonelu felicitari pentru Sasha umblaretul si NORMALUL!!!! Si eu eram sigura ca esti pusa pe drumuri degeaba, dar ma bucur ca pana la urma asta este si concluzia voastra!!!

E foarte dureros numai sa-ti inchipui copilul bolnav, d-apai sa ti se tot spuna asta!!
FELICITARI MAI PUTOI SANATOS!!!!! 

Giuli este OK ce i-ai dat, altceva nu mai trebuie. Sper sa fuga raceala repede de la voi si maine sa fie Leutzu in mare forma!!! 

Daca vrea puiul, o pot trimite pe Daria cu niste ceai cald la el....

, dar nu la noapte, bine? Abia de dimineata!!![]()
babytza abia asteptam sa ne spui asta!!!!! BRAVO!! Stiam ca amandoi tineti la casnicia voastra si este imposibil sa se incheie doar in urma unor certuri, oricat de nasoale ar fi fost!!! SUPER!!!! Ma bucur nespus!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
_giulianna_ spune:
Unde-l vedeti pe house? Sa-l vaz si io sa nu mor proasta.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Unde-l vedeti pe house? Sa-l vaz si io sa nu mor proasta. |
Eu acasa in sufragerie...la tv
de pe net LEGAL
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
Nocom spune:
Nici eu nu vreau vacanta fara copii!!! Nu pot!!! Chiar luna trecuta am fost tentati pentru ca am primit cadou de aniversarea casatoriei de la nasii nostrii un we romantic (in 2 evident) la un hotel spa de la mare. Am fost amandoi ff incantati si am chemat-o pe mama sa stea o noapte cu copii sa vedem daca se descurca... Din pacate a picat testul!!! Matei a juns sa manance de seara abia la ora 10, pentru pana atunci nu a reusit sa termine de gatit, Daria a plans la culcare, nu a vrut sa bea nici un strop de lapte si a si vomat!!! Amandoi am zis ca suntem niste idioti ca ne chinuim copiii ca sa mergem noi 3 zile la distractie

De atunci ne-am lecuit!!!
mami de
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
nikolici spune:
BABYTZA SE INTIND RUFELE LA VOI???![]()
![]()
![]()
Ma bucur ca esti bine...dar reteta cu varza a la cluj mi-o dai ???
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
Nocom spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici BABYTZASE INTIND RUFELE LA VOI??? Yo Miss Karinutza(14.10.2008) |
Heeei, tocmai vroiam sa zic, pe babytza sa nu o asteptati in seara asta ca sigur are de intins niste rufe spalate si rasspalate de 2 saptamani!!!!!
mami de
Matei Tudor (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
Nocom spune:
Astazi i-am dat Dariei pt prima data Lapte de vaca, Parmalat Prima Crescita. A baut pe nerasuflate 250 ml (ea de obicei bea 210...) Nu am facut trecerea treptata ca nu stiu daca se amesteca laptele UHT cu LP...
Sper sa fie ok si sa doarma fata toata noaptea asa cum a facut in ultimele 2 nopti!!
Doamne ajuta!!!
Aaa, si astazi am cautat neapaprat laptele asta pentru ca ieri am cumparta prima cutie de Aptamil junior si mirosea ingrozitor a vanilie si duuuulce...mi-era teama ca daca incepe sa se obisnuiasca cu el, nu o mai dau niciodata pe lapte de vaca!!
mami de
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
nushulica spune:
cd pe mine una nu m-ai socat cu postarea ta chiar apreciez ca mai exista si mamici ca tine nu numai mame-closca(asa cum imi zic mie "unii") ca mine si vad ca si multe altele
eu una recunosc ca aproape nu pot sa respir fara david(da,da asa e...stiti voi la inceput cand ziceam ca ma cert cu neamurile ca nu vreau sa il tin decat eu in brate ca-i al meu si sa mi0l lase in pace/??)
eiii cam tot pe acolo am ramas cu mici exceptii(asta insemnand zilele cand sunt super obosita si david e super mofturos sau cand sunt racita si prefer sa-l mai tin departe de mine sa nu-i dau si lui,si oricum mai mult de 3 ore nu l-am lasat niciodata) in rest e cu mine 100%si ne place amandurora f mult,ne iubim si ne maimutarim toata ziua si el se alinta asa frumos numai cand e la mine in brate
(spre ofticarea lui taica-su)
eii am o verisoara care are fetita de 2ani si cateva lui,la fel primul copil,foarte mult dorit si asteptat...la 5 luni(deja intarcase)a lasat copila cu mama ei si au plecat cu masina ea si sotul prin europa 10zile
a zis ca i-a fost dor de fata ca a si plans o seara dupa ea dar s-a bucurat si de concediu iar anul trecut si vara asta ei au facut cate 2 concedii 1aici la mare/munte pt copil si imediat dupa au "predat"copilul bunicilor si ei au iesit din tara pt 2 sapt
ce sa zic...eu nu condamn astfel de parinti chiar apreciez ca exista
dar eu una nu pot(si pt asta ma mai cert cateodata cu sotul dar asta e)
iar cu intinsul rufelor
...si cred ca am zis tot![]()
de
DavidPoveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
angelynna82 spune:
CD tare frumos ar fi sa avem posibilitatea asta…din pacate nu prea se intampla
si nu esti deloc denaturata ci pur si simplu ai anumite dorinte care sa te includa pe tine si sotul tau, face bine la pisihic ![]()
Super tare faza cu intansul rufelor 

, eu am intins rufele azi singura asistata de pitica la propriu…la figurativ al me barbant doarme acum…
Nocom nu se amesteca laptele UHT cu cel praf
, tinem pumnii sa aveti o noapte buna 
Claudinna moama ce reteta super pe blog…pajitura pufoasa cu mere
….maine as vrea sa prestez si eu
Monica ce mai faci?
am pe tine si bb Dragos
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
claudinna spune:
deci: m-ati trecut prin toate starile in seara asta!
imi placu sa va citesc!
sa-mi tineti pumnii maine ca am drum lung in fatza si sper ca Razvan sa coopereze, sa nu se plictiseasca...
vad ca e bine cu raceala, adica azi nici urma de ochisor rosu, nici urma de mucisori si asta dupa numai o zi de stat in casa...ma rog, l-am scos in timpul pranzului prin curte, ieri. azi am stat ceva mai mult afara, dar tot in curte, ca nu batea vantul delok.
a dormit ieri 4 ore, in 2 reprize si azi 3,5 h intr-o singura tura, dar era trezit de la 8
piolica, ce sa zic, super nasol! cred totusi ca e ceva mai complicat la baietelul acela
asha de tarziu sa-si dea seama...probabil si pentru ca "lua ochii" cu ceea ce putea arata
babytza, suuuuper!!!! ma bucur mult ca sunteti pe drumu cel bun, din nou!
dyanira, mi se pare plauzibil ceea ce a zis dr!!! nu-ti face probleme! cu siguranta va merge atunci cand va fi pregatit
si Razvan e oarecum inalt pentru varsta lui si vedeam copii care mergeau de la 10 luni sau ma rog, pana la 1 an, insa mai mici de inaltime...si mi-am dat seama ca si asta conteaza, chiar foarte mult!
toata lumea se minuna cand ma vedea cu el de mana, ca le parea mare si "hm, nu merge singur?"
so?? se intampla intr-o zi! si ziua aia nu cred ca e asa departe
tzitziri, ai luat-o de pe urma lui nikolici! sunteti de coma!![]()
_irina_, nici tu nu esti departe!
intins rufe?? de cate ori avem chef![]()

deci avem cu ce, avem unde, copilu' doarme noapea....
Nausica, interesant, o sa citesc!
Eva, ce mai face Noah?? babytza zicea ca ii da lui David cu crema cu arnica. o sa caut si eu, ca avem un cucui proaspat...a dat cu capul de parchet, de la 10 cm....
i-am deschis usita la patut si urca si coboara singur. cand s-a lovit, a uitat sa puna mainile si a dat direct cu fruntea...deh, cu capul inainte!
Laura, cum a iesit cus-cus-ul???
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)