Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (195)
Raspunsuri - Pagina 17
claudinna spune:
ange, intr-o zi am hranit vreo 5 copii in parc cu prajitura aia!
si Razvan a mancat (ca pt el luasem) cu iaurt. ii place de fiecare data!!
eu cand ii iau praji in parc iau mereu mai multe, ca se aduna copiii in jurul nostru
a fost simpatic un baiat a carui mama era mai departe si daca nu ii dadea voie, eu nu-i puteam da praji: si mie imi plac prajiturile!
intreab-o pe mama ta daca te lasa. a zis mama ca nu stie! dar mie imi plac f mult prajiturile!
binaintels ca i-am dat si iar i-am dat si mi-a parut rau ca l-am lasat sa astepte sa fie maica-sa nehotarata![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
angelynna82 spune:
Claudinna sa inteleg ca plecati maine, va uram drum bun fara peripetii si raceli

Sigur ii va place si piticei mele, ea devoreza pandispanul facut in casa, mananca pe nerasuflate 2-3 bucati
Amuzant baietelul
mai nasol cu mama
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
nushulica spune:
claudina despre ce prajitura vb?
aah uitam sa va zic ce tare m0am 'nervat azi
deci...azi a fost o zi calduroasa rau au fost 29grade la iasi...cald cald ca vara
eu am scos copilul cu body maneca scurta pantalon lung dar subtire sosetute si adidasi fara nik pe cap ca oricum nu tine si nu vreau sa pierd si a5a sepcuta pe anul asta
am vazut copii,si nu unul, cu caciuli pe cap de alea legate sub barbitza

si unul care a fost top ca sa zic asa dormea in carut sub el avea o paturica din aia groasa groasa si pe el avea un fash de ala cu totul overall incheiat pana la gat si bineinteles si regulamentar caciula legata sub barba
m-am oripilat...si ma-sa in tricou si cu blugi si manca inghetate,pesemne ca-i era cald

de
DavidPoveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
angelynna82 spune:
Nushulica uofff, oare dc nu s-or gandi ca mai rau le fac infofoliti...
Asta www.okey.ro/claudette/index.php/prajitura-pufoasa-cu-mere.html#more-508" target="_blank">e prajitura
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
_giulianna_ spune:
Plecari fara copil/copii nenumarate! Revelionul l-am facut cu niste prieteni, pe Edi l-am lasat la ai mei. Weekend-uri nu mai zic, il iau ai mei vinerea sau sambata si il aduc inapoi duminica. In felul asta stau si eu relaxata si imi fac treburile linistita, dau muzica tare, stau in cada cat vreau, plec si vin la ce ora vreau. Sambata si duminica imi fac poftele, de luni pana vineri ii fac poftele lui Edi.
Stiu ca Edi e in siguranta la ai mei, cu care a stat de la cateva zile, ca il ingrijesc bine, se joaca cu el, il hranesc cum trebuie...etc. Poate daca era la soacra-mea imi mai faceam probleme dar asa n-am de ce, pe maica-mea o cunosc de cand eram mica
si stiu cum are grija de un copil. O intreb de zece ori pe zi ce face Edi, daca a mancat, la cat s-a trezit, daca a facut kk, ce-a mai zis, ce-a mai facut...etc etc. Nu s-a intamplat nici macar o data sa aiba probleme cu el, sa nu poata sa-l adoarma, sau sa nu manance, sau sau. Si daca s-ar intampla, in secunda doi as fi acolo, maica-mea locuieste la 5 min de mers pe jos de noi.
Nikol deci in sufragerie la tine vine house! D-asta intinzi tu rufe in fiecare seara? Pai zi soro asa!
Cuscra eu ii dau lui Edi lapte de vaca de la 11 luni jumate. Lapte de vaca direct de la sursa. Bea in fiecare seara si dimineata cate 250 ml, iar la somnul de pranz 150ml.
A, si trimite-o pe Dariutza indiferent de starea lui Edi, o asteptam cu drag! 
Laura, asa-ti spune el ca nu stie? Toti barbatii stiu singuri! ![]()
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)
andy.p spune:
Nusha si la noi a fost ff cald azi,ne-am imbracat si noi corespunzator
...bine ca mama manca inghetata si cupilu saracu era topit de cald
Claudinna a iesit ff bun
,am mancat toti
,ma bucur ca Razvanel e mai bine,oricum e super tare la cate stie
,drum bun maine 
CD nu e nicio problema sa-ti doresti sa petreci timp si cu sotzul,e chair benefic ptr relatie(vezi intinsul rufelor
)..si eu mai tanjesc la o iesire in doi,da apoi ma razgandesc 
Nocom i l-ai amestecat cu LP ?Sau se da direct ?Sper sa aveti o noapte la fel de linistita ca ultimele
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
babytza spune:
Seara buna girls 
Am terminat si eu cu copchii...spalat, hranit, culcat
Maine avem iar seara cu fetitele Tinei
Sper sa fie cuminti tura asta, ca le scalpez
Apoi am facut cina pentru mine si sotior ...ce frumos ...imi era dor
La rufe trecem imediat cum adoarme restul casei ![]()
![]()
![]()
Momentan stau aici cu voi , ca tare imi sunteti drage 

Bitza zice ca speli in fiecare seara ???? 

Nu pot sa ma abtin 

LA noi e cam rarut....fir-ar sa fie
Asteptam sa revina vremurile bune ![]()

| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici De intins rufe ma ocup in fiecare seara si le si calc pe cele de pe sarma. V-am bagat in ceatza? ![]() |
| citat din mesajul lui tzitziri Pai daca e strict la obiect...al meu intinde rufe singur Si vb lui Nikolici, daca e vb de alte substraturi sa imi spuneti |

Irina

Nikolici iti rescriu reteta daca inca nu ai facut

Roxule suntem aproape de voi la sondaj , mai ales de cand cu afacerea

Poate iti aduci aminte cum incercam sa redirectionez mascatii spre mine Nushulica vad si eu zilnic in parc copilasi infofoliti ....
Babytza si puii
Valentina
David
andy.p spune:
| citat din mesajul lui _giulianna_ Laura, asa-ti spune el ca nu stie? Toti barbatii stiu singuri! Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi Cat mai e? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2) www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1) |
Mey eu nu zisai nimik
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
nushulica spune:
Angi ms pt reteta sigur ii voi face si eu lui dav,el papa si pandispan si placinta cu mere facute de mine sigur o sa-i placa
LA MULTI ANI IRIS SI MIHNEA!!!SA CRESTETI MARI,SANATOSI,FRUMOSI SI NOROCOSI!!
de
DavidPoveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
babytza spune:
La multi ani Iriss , Mihnea !!!!! Sa cresteti mari si sanatosi , frumosi si norocosi !!!!! Anis, Paula sa va traiasca puiutii !!!!!!!!!!!! 
Babytza si puii
Valentina
David