Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (195)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

piolica nu stiu daca are sens sa te ingrijorezi tu nu stii ca nu e frumos sa arati cu degetul?lasand gluma la o parte nucred ca e vreo problema fiecare copil are modul sau de exprimare...david arata cu degetul cam tot ce il intreb eu unde e :avionul,trenul,masina,catelul si alte chestii iar din partile corpului abia l-am invatat de nasuc si mai exersam cateva zile cu nasucull si apoi o sa=l invat guritza

nocomsaru'mana pt reteta!am fost deja in piata si am luat spanac si ii prestez si lui david ca-i place...sigur pun si la congelator

ratonelulefelicitari lui sasha umblatorul

claudina m-a lasat masca razvan,ce istetel este!!!

giuliana noi avem www.toyz.ro/sortare-forme-si-culori/vtech/masina-cu-forme/" target="_blank">masinutza asta cu formein engleza si www.laredoute.fr/vente-boite-a-formes.aspx?productid=324147979&documentid=201209&categoryid=49061678&pos=13_n_n&numberpage=3" target="_blank">astain franceza dar david e mai interesat sa le impinga si sa se taraie dupa ele decat sa le aseze formele cu toate ca ii arat continuu cum se face nu-l inteeseaza deloc

babytza super ma bucur mult ca v-ati revenit

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

dyanira carnea fiarta o poti folosi pt salata beof.Eu asa obisnuiesc sa fac atunci cand mai fac supa.

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

De intins rufe ma ocup in fiecare seara si le si calc pe cele de pe sarma.
V-am bagat in ceatza? ...Mai mie sa-mi ziceti daca vorbiti de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

De intins rufe ma ocup in fiecare seara si le si calc pe cele de pe sarma.
V-am bagat in ceatza? ...Mai mie sa-mi ziceti daca vorbiti de

...ma bucur ca ti-ai revenit.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

iarasi am umblat brambura prin parcuri, sunt terminata, Robi a picat lat dupa ce a dormit doar 45 de minute azi, din pacate a facut si diaree urata sper sa treaca cu orez si menta, banuiesc ca-i de la dinti, altceva nu vad

raspund si eu la sondj: intindem rufe o data pe luna da da, n-am gresit, nu vorbesc despre CM (care e tot o data pe luna)
e de rau

si acum cred ca o sa va shochez, sunt singura mama denaturata care isi poate imagina si un concediu fara copil , imi place sa calatoresc si o faceam cat puteam de des, imi place sa vad multe locuri, iar ideea mea de concediu cu copilul este concediu pentru copil, adica sa fac numai ce vrea el, ce-i place si ce-i face lui bine, iar la varsta asta nu sunt multe optiuni. pentru copil e bine sa mergem la plaja, sa ne jucam in nisip, la munte la aer curat, in locuri cu copii, mie mi-ar placea sa mai merg si in orase in care nu am fost si sa vizitez diverse atractii turistice, lucru care nu mi se pare potrivit pentru copil, sa-l tarasc dupa mine in diverse locuri, sa-l urc/cobor in/din mijloace de transport, muzee bla bla
concediul nostru la mare a fost exclusiv pentru el, tot programul a fost in functie de el si nu am facut absolut nimic pentru noi, nici macar o baie in piscina impreuna, de fapt nici separat, plaja numai 30 min dimineata pentru ca el nu dormea pe plaja so....n-a fost rau, m-am relaxat, dar mi-ar placea o baie cu sotzul meu, o plimbare sera pe plaja, o masa tarzie la restaurant fara grija ca ii e prea frig copilului sau e prea mult fum/zgomot etc
ceea ce mi s-ar potrivi ar fi 2 concedii, unul cu copilul si cateva zile/un we fara, dar cum e destul de greu de realizat...cine stie cum le vom impaca aaaa si ar mai fi varianta sa mergem cu totii +inca cineva care sa meraga devreme cu Robi la culcare

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Pai daca e strict la obiect...al meu intinde rufe singur.El le spala, el le intinde si el le strange....
Si vb lui Nikolici, daca e vb de alte substraturi sa imi spuneti

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Pai daca e strict la obiect...al meu intinde rufe singur.El le spala, el le intinde si el le strange....

Singur??

Al meu nu stie singur!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Singur??

Al meu nu stie singur!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Sau ce fac niste femei serioase??!! la ora asta tarzie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

oana eu am culcat copilul, am strans masa, am intins rufe (pe bune, fara nicio legatura cu sondajul) si acum il astept cu nerabdare pe house

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput