Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (195)
Raspunsuri - Pagina 15
nushulica spune:
piolica nu stiu daca are sens sa te ingrijorezi tu nu stii ca nu e frumos sa arati cu degetul?
lasand gluma la o parte nucred ca e vreo problema fiecare copil are modul sau de exprimare...david arata cu degetul cam tot ce il intreb eu unde e :avionul,trenul,masina,catelul si alte chestii iar din partile corpului abia l-am invatat de nasuc si mai exersam cateva zile cu nasucull si apoi o sa=l invat guritza![]()
nocom
saru'mana pt reteta!am fost deja in piata si am luat spanac si ii prestez si lui david ca-i place...sigur pun si la congelator
ratonelule
felicitari lui sasha umblatorul![]()
claudina
m-a lasat masca razvan,ce istetel este!!!
giuliana noi avem www.toyz.ro/sortare-forme-si-culori/vtech/masina-cu-forme/" target="_blank">masinutza asta cu formein engleza si www.laredoute.fr/vente-boite-a-formes.aspx?productid=324147979&documentid=201209&categoryid=49061678&pos=13_n_n&numberpage=3" target="_blank">astain franceza dar david e mai interesat sa le impinga si sa se taraie dupa ele decat sa le aseze formele cu toate ca ii arat continuu cum se face nu-l inteeseaza deloc
babytza
super ma bucur mult ca v-ati revenit
de
DavidPoveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
nikolici spune:
dyanira carnea fiarta o poti folosi pt salata beof.Eu asa obisnuiesc sa fac atunci cand mai fac supa.
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
De intins rufe ma ocup in fiecare seara si le si calc pe cele de pe sarma.
V-am bagat in ceatza?
...Mai mie sa-mi ziceti daca vorbiti de 
![]()
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici De intins rufe ma ocup in fiecare seara si le si calc pe cele de pe sarma. V-am bagat in ceatza? ![]() Yo Miss Karinutza(14.10.2008) |

...ma bucur ca ti-ai revenit.Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
CD27 spune:
iarasi am umblat brambura prin parcuri, sunt terminata, Robi a picat lat dupa ce a dormit doar 45 de minute azi, din pacate a facut si diaree urata
sper sa treaca cu orez si menta, banuiesc ca-i de la dinti, altceva nu vad
raspund si eu la sondj: intindem rufe o data pe luna
da da, n-am gresit, nu vorbesc despre CM (care e tot o data pe luna)
e de rau 
si acum cred ca o sa va shochez, sunt singura mama denaturata care isi poate imagina si un concediu fara copil
, imi place sa calatoresc si o faceam cat puteam de des, imi place sa vad multe locuri, iar ideea mea de concediu cu copilul este concediu pentru copil, adica sa fac numai ce vrea el, ce-i place si ce-i face lui bine, iar la varsta asta nu sunt multe optiuni. pentru copil e bine sa mergem la plaja, sa ne jucam in nisip, la munte la aer curat, in locuri cu copii, mie mi-ar placea sa mai merg si in orase in care nu am fost si sa vizitez diverse atractii turistice, lucru care nu mi se pare potrivit pentru copil, sa-l tarasc dupa mine in diverse locuri, sa-l urc/cobor in/din mijloace de transport, muzee bla bla
concediul nostru la mare a fost exclusiv pentru el, tot programul a fost in functie de el si nu am facut absolut nimic pentru noi, nici macar o baie in piscina impreuna, de fapt nici separat, plaja numai 30 min dimineata pentru ca el nu dormea pe plaja so....n-a fost rau, m-am relaxat, dar mi-ar placea o baie cu sotzul meu, o plimbare sera pe plaja, o masa tarzie la restaurant fara grija ca ii e prea frig copilului sau e prea mult fum/zgomot etc
ceea ce mi s-ar potrivi ar fi 2 concedii, unul cu copilul si cateva zile/un we fara, dar cum e destul de greu de realizat...cine stie cum le vom impaca aaaa si ar mai fi varianta sa mergem cu totii +inca cineva care sa meraga devreme cu Robi la culcare![]()
Mami de Mikul Robert Constantin

tzitziri spune:
Pai daca e strict la obiect...al meu intinde rufe singur
.El le spala, el le intinde si el le strange....
Si vb lui Nikolici, daca e vb de alte substraturi sa imi spuneti![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
bitza2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Pai daca e strict la obiect...al meu intinde rufe singur Si vb lui Nikolici, daca e vb de alte substraturi sa imi spuneti Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |

Singur??

Al meu nu stie singur!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
andy.p spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bitza2008
![]() ![]() ![]() Singur?? ![]() ![]() ![]() Al meu nu stie singur! ![]() ![]() ![]() FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL |

Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
tzitziri spune:
Sau ce fac niste femei serioase??!! la ora asta tarzie![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
CD27 spune:
oana eu am culcat copilul, am strans masa, am intins rufe (pe bune, fara nicio legatura cu sondajul
) si acum il astept cu nerabdare pe house![]()
Mami de Mikul Robert Constantin