Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (195)
Raspunsuri - Pagina 14
_irina_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Apropo de ,,intins rufe" noi intindem cam rar ca seara cand doarme piticu cadem si noi lati.Vroiam sa zic hai sondaj spuneti si voi cat de des intindeti rufele dar mi-e Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Eu am masina de spalat cu uscator... si ma prefac ca nu pricep intrebarea...
de
Andreea-Maria "Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
piolica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nausica
Pai dislexie se cheama. E o chestie foarte serioasa, si fata prietenei mele din Germania are asta. Am intilnit-o si eu, cind am predat la clasele 1-4. Da, sint copii foarte inteligenti, dar care nu reusesc sa proceseze informatia vizuala. Citesc (adica vad cuvintele si le citesc cursiv), dar nu pricep ce inseamna. Daca le citesti/explici tu, e ok. Au nevoie de un tratament special. Baietelul din clasa mea raminea totdeauna in urma si era perceput drept "prostul clasei", desi era dezghetat, super dragutz si de familie f buna. Mi-am dat seama ca lui nu-i era de ajuns sa citeasca pe tabla o intrebare sau o tema, trebuia sa te duci la el si sa-i explici ce se cere. Dupa ce pricepea, se descurca la fel de bine ca si ceilalti copii. Din pacate, pina si in Germania e f greu sa obtii acel ajutor special pentru copiii cu astfel de probleme. Au nevoie de timp suplimentar la examinari, etc. In Romania se pierd pe drum, pur si simplu. Nausica si Ania poze "(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing, Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash) |
eu stiam ca dislexia este atunci cind nu poti citi mai deloc, in sensul ca nu reusesti sa procesezi literele in ordinea care trebuie. El citeste super bine, recita dupa, insa nu stie ce a citit, in sensul sa explice ce a citit. Creierul lui nu mai proceseaza informatia primita.
Cert e ca parintii sint cam darimati, nimeni nu si-a dat seama pina acum, pt ca el a invatat alfabetuil fara probelme de cind era mic, de la 4 anisori, chiar cititul la aceeasi virsta.
In fine... mie mi-a parut tare rau sa aud asta, mai ales ca baietelul asta mai ca-mi era prof de franceza.
Mamica fericita de bebelina Elsa
piolica spune:
| citat din mesajul lui Nausica E off-topic total, dar e o veste buna, so: Scriitoarea germana de origine romana Herta Muller a luat premiul Nobel pentru literatura. Desi imi doream f tare sa cistige Philip Roth, sint foarte bucuroasa. Sa cititi despre ea, e un om de o integritate si-o "shucareala" rar intilnite. Sint foarte mindra ca am cunoscut-o. Spre rusinea mea nu i-am citit decit prima carte, dar o sa ma pun acum sa i le citesc pe toate. Nausica si Ania poze "(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing, Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash) |
eu am citit de ea La Convocation si ma mindresc ca am citit-o in franceza.
piolica spune:
| citat din mesajul lui dyanira Apropo de ,,intins rufe" noi intindem cam rar ca seara cand doarme piticu cadem si noi lati.Vroiam sa zic hai sondaj spuneti si voi cat de des intindeti rufele dar mi-e Laura e mai bine acum multumim Vreti sa incercati cu Parmalat?Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
e prima data cind aud de intins rufe!!! am citit de doua ori pina mi-am dat seama, pe bune ca nu am mai auzit expresia asta pina acum.
Noi incercam sa le intindem cit de des putem ca vrem bb2, insa se pare ca nu ne iese....

L.E. vad ca Ada a venit cu expresia asta. Am invatat ceva nou pe ziua de azi.
EvaF spune:
Fetelor, noua drita pediatru ne-a recomandat niste granule de Arnica pe care sa i le administrez copilului de 3 ori pe zi in caz ca (virgula) cade si se face vanataie/ cucui etc, e benefic impotriva formarii de hematoame. Ati auzit de astea in Ro? Ca eu aud prima oara aici. I-am luat si eu ieri de la farmacie un tubulet si ii voi da, daca zice ca sunt bune.
Si exista si o crema de Arnica de la WElleda-eu sunt fan ca sunt bio si eficiente- tot asa sa il dau daca face cucui. Sa se desumfle si sa nu coaguleze sangele.
Poate s-a discutat, eu acum am aflat de ele...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
EvaF spune:
| citat din mesajul lui Nausica E off-topic total, dar e o veste buna, so: Scriitoarea germana de origine romana Herta Muller a luat premiul Nobel pentru literatura. Desi imi doream f tare sa cistige Philip Roth, sint foarte bucuroasa. Sa cititi despre ea, e un om de o integritate si-o "shucareala" rar intilnite. Sint foarte mindra ca am cunoscut-o. Spre rusinea mea nu i-am citit decit prima carte, dar o sa ma pun acum sa i le citesc pe toate. Nausica si Ania poze "(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing, Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash) |
mie mi se umfla inima in piept la faze din astea, mai ales in diaspora...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
_giulianna_ spune:
De cand ne-am intors de afara, Edi stranuta si ii curge nasul. I-am dat un tubulet de Oscilo acum vreo 2 ore iar acum 5 ml Nurofen. Mai astept vreo 2 ore si-i dau vreo 3 picaturi de vitamina C.
In afara de astea, mai e ceva care l-ar putea ajuta, acum in faza incipienta?
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)
angelynna82 spune:
Dya multumesc 
Apropo de intins rufe..le intindem si noi, nu la fel de des…
Ada, era (nu stiu daca inca mai este) o emisiune pe Discovery Travel despre o familie formata din: 8 copii (6 si 2gemeni ) si parintii…la un moment dat o intraba unul din prezentatori pe mama…cand mai stati si voi impreuna…la care ea raspunde….copii mai si dorm(dormeau in camerele lor) ..acu’ nu stiu cum e la voi da’ puteti incerca… si mie imi este dor de o noapte petrecuta cu tati, sa stam linistiti si fara sa facem shhh…sper sa aibe si Crina camera ei intr-un viitor apropiat…vise 
Andy.p da, este uneori incantata de ea..totusi inca este copil si se plictiseste repede, insa sta cu ea: se joaca, o adoarme..ii da sa pape
.
Sa imi spui cum a iesit cus cus-ul 
Bitza
intinsul rufelor 
Giulianna eu am zis asa: sa nu ajung precum soacra mea, la ea e mereu prezenta diferenta intre copii si nepoti…
Anamona sper sa va treaca cat mai repede roseola 
EvaF bine ai revenit pe forum si felicitari pentru internet
, ce mai faceti voi, Noah cum mai e? 
Am vazut jucarie cum vrei tu in parc aseara, simpla si gen pistol, am cumparat gel cu arnica de la Urgo…tocmai am avut o lovitura ieri la cap, cazand din premergator 
Piolica succes in proiectul bb2 
Giulianna daca ii curge nasucul ii poti pune apa de mare sau Ophtamesone apoi aspirat bine, poti alterna si cu Panadol,
si sa treaca
Ma duc sa pregatesc baia ![]()
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
andy.p spune:
| citat din mesajul lui EvaF Fetelor, noua drita pediatru ne-a recomandat niste granule de Arnica pe care sa i le administrez copilului de 3 ori pe zi in caz ca (virgula) cade si se face vanataie/ cucui etc, e benefic impotriva formarii de hematoame. Ati auzit de astea in Ro? Ca eu aud prima oara aici. I-am luat si eu ieri de la farmacie un tubulet si ii voi da, daca zice ca sunt bune. Si exista si o crema de Arnica de la WElleda-eu sunt fan ca sunt bio si eficiente- tot asa sa il dau daca face cucui. Sa se desumfle si sa nu coaguleze sangele. Poate s-a discutat, eu acum am aflat de ele... ******************** www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE Eva & Luca Noah (08.09.2008) To fill the hour -- that is happiness. (Ralph Waldo Emerson) |
Noi am folosit si folosim si acum pe Andy..granule de Arnica si crema.La Alexia inca nu a fost cazul,n-a avut cucuie.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy.p spune:
Ange a iesit super cus-cus-ul,am mancat cu totii
Giuli cam astea sunt ,eu nu mai stiu ce ai putea face,decat sa repeti oscilo la 6 ore
.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)